Lite nytt från Beautybay.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i färgen Ebony - Ska bli kul att testa lite mörkare bryn, dessutom så kan jag använda lite mindre produkt och därmed få lite naturligare bryn utan att dom blir alldeles för ljusa. Har ju redan i Medium Brown och i Dark Brown.
Anastasia Beverly Hills Pro Pencil i färgen Base 1 - Denna ska jag använda för att städa upp runt brynen men också i vattenlinjen istället för en vit penna, tycker ju att det är mycket snyggare med en beige penna i vattenlinjen. Denna ska även gå att använda som ögonskuggsbas så den ska jag även testa med den nya Morphe-paletten.
Anastasia Beverly Hills pensel #15 - Skulle egentligen vilja ha en med en "spoolie" på andra sidan men denna ska bli grymt skön att testa. Jag har hittills använt Real Techniques snedställda pensel och den är alldeles för stor egentligen och låter en verkligen inte få precisionen man vill åt men å andra sidan så har jag nu blivit proffs på att måla brynen! 
Morphe 35w ögonskuggspalett - Yeeey! Har hört väldigt bra om Morphe-paletter och jag älskar ju varma bruna färger men också lite plumfärger så det ska bli sjukt kul att testa göra lite fina sminkningar med denna. Har inte swatchat den ännu utan ska testa den direkt på ögonlocken istället. Känner att inte swatches riktigt kan tala om hur bra pigmenterad en skugga är för att man har mycket naturliga oljor på fingrarna som gör att skuggan automatiskt blir mer pigmenterad.
Mario Badescu Cream Soap - Är lite skeptiskt till att använda tvål i ansiktet trots att detta är en tvål framtagen för att ta bort smink i ansiktet men jag använder Garnier Micellar Water vilket är väldigt skonsamt och effektivt att ta bort smink med så jag vet faktiskt inte om jag kommer använda denna. Dessutom har jag typ 5 olika sminkrengöringsprodukter och en sådan här ansiktstvål redan.
Mario Badescu Rose Water Spray - Har velat testa rose water länge så denna ska bli kul att testa faktiskt. Är lite fundersam på HUR man använder det dock, över eller under smink? Ska läsa in mig lite på det. Ska ju dock vara återfuktande så jag vet inte om det passar min hudtyp, har fet t-zon men är visserligen yttorr.

Apropå ingenting så behöver jag VERKLIGEN tvätta mina borstar ikväll! Det var pinsamt länge sen jag gjorde det. Är SÄMST på att göra det, vet att man behöver göra det egentligen en gång i veckan MINST. Mina foundationsvampar tvättar jag dock varannan dag och jag använder inga krämprodukter med mina andra penslar och borstar så det är relativt lugnt. Behöver även nya penslar men dom är på väg, har beställt lite Jessup-borstar och ska beställa ett stort kit när ekonomin (läs Mr.R) tillåter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments