Håller på att fixa i ordning Grims rum, så jävla kul! Stackarn hade en liten sketen 80-säng i sitt rum med ribbotten och bara en vanlig madrass på. sen hade han "barnsliga" gardiner och ett fult bord från typ 50-talet med en ful ickefungerande teve på. Bordet och teven är nu borta. Sängen är på tippen och han har en ny riktig jävla säng, 120 bred och asskön! Nu återstår det att fixa, har planer på att fixa ett Minecraft-rum till honom men det ska bli lite av en överraskning.

Han har länge klagat på att han inte tycker om att han har helvita väggar i rummet och vi vill gärna inte tapetsera eller måla om för vi planerar ju att sälja inom 3 år så jag har tänkt köpa dessa vinylposters på Ebay.

Fast det ska självklart stå Grim istället.

Sen har jag tänkt köpa minecraft-gosedjur. Vill gärna ha en stor Enderman och Creeper.

Sängen behöver nya lakan och jag hittar inte några minecraft-sängkläder någonstans så jag ska följa temat, svart, vitt och grönt.

Sen har han ett blått nattduksbord som jag tänkt köra dekorplast på i antingen grönt eller svart, jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Vad tycker ni?

Eller ska jag ha svart ram och grön låda? Vi får väl se.

Sen har han ju en förvaringsmöbel med plastlådor där han förvarar sitt Lego och dylikt. Asful men jättebra! Den har jag tänkt måla svart och köpa nya gröna lådor till. Grim vill gärna ha svarta lådor men jag tycker att det blir så tråkigt och sen blir det ju svårt att hitta Lego när det är helt svart.

Ursäkta röran! 🙈

Sen har han ju en Lego-modell Dödstjärnan, stor som fanken, som står uppepå en hylla just nu. Den hade jag velat flytta och ställa på leksakshyllan istället. Och hyllan ovanför sängen hade jag antingen velat måla svart eller så vill jag köpa svarta tavellister dit istället och ställa hans böcker där.

Tänk er två eller tre svarta tavellister med böcker på där istället, tror att det blir MYCKET bättre och nedanför där tänkte jag ha en 1 meter lång vinylposter där det står Grim i Minecraft-stil.

Sen lär vi behöva någon slags förvaring för hans Nerf-vapen som ligger överallt men jag har inte hittar på något ännu.

Vad tror ni? Kommer det bli bra? Jag tror att det kommer bli grymt, inga större saker men som ändå gör stor skillnad. Hoppas att Grim blir nöjd bara!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments