Igår kom min älskade Rosanna, min bästa vän och gudmor till mina barn. VI drack kaffe, snackade skit och gick ut i lekparken med barnen. Jag och Junior gick en liten promenad och hittade även en skalbagge bl.a. Sen köpte vi glass och gick hem.

Nu har jag precis lämnat barnen på förskolan, Grim är hemma med feber men det är ändå påsklov för honom så det är inte hela världen. De minsta kändes lite hängiga imorse men hade ingen feber så vi får se hur det artar sig under dagen. Känner att jag inte riktigt kan vabba min andra vecka på ett nytt jobb liksom men i värsta fall kanske jag blir tvungen. Idag kunde lyckligtvis min svärmor hjälpa till med Grim, känns inte okej att lämna honom själv trots att han är så stor. Har hört att jag är hönsig men han är ändå bara 9 år i några månader till, min bebis!

Så taggad inför det nya jobbet by the way! Jag kan inte fatta att jag blir fast direkt! Fy fan vad skönt alltså! äntligen fast igen! Denna vecka någonting kommer min framtida chef ringa och berätta hur de hade tänkt med startdatum, hoppas på så tidigt som möjligt i augusti men ändå att jag hinner få lite semester.

Nej nu ska jag sitta och frysa vidare här väntandes på bussen. Helvete! har alldeles för lite kläder på mig idag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej, jag ska börja med att säga att jag faktiskt älskar min svärmor, hon är fantastisk, världens bästa farmor, så omtänksam och hjälper oss enormt mycket. En riktigt fin människa!

MEN! Hennes råd är typ väldigt ofta något man inte ska lyssna på. Hon har i princip sagt att jag kan vara olycklig så länge familjen mår bra och vi har pengar i fickan.

Jag sökte ett annat jobb innan jag sökte detta jag jobbar på nu, var på intervju men det har dröjt så med att få svar därifrån. Igår fick jag mail om att de vill anställa mig. Problemet nu är ju att jag jobbar på ett annat ställe jag trivs väldigt bra på men jag vikarierar ju för en person som eventuellt kommer tillbaka i juni. När jag pratat med chefen så säger hen att det alltid finns möjlighet till jobb inom Wåga & Wilja, i princip så kan dom anställa mig om jag är duktig men dom har ju många olika förskolor i Järfälla, några en bit ifrån. Vet inte alls hur jag ska göra! Ska jag riskera att jobba kvar och eventuellt behöva gå i juni eller ska jag riskera att inte trivas på det nya men ha ett mer stabilt jobb.

UPDATE: Jag kommer tacka ja till jobbet! Pratade med chefen, jag kommer bli fast från start. Och sen så kommer det bli sjukt kul att starta upp en förskola, jag kommer kunna ha inflytande på riktigt istället för att komma till ett ställe och bara lyda typ order på vad dom gör. Dom kommer behöva folk i augusti så jag hinner ju gå klart mitt vik dessutom och få lite "semester". Nej det känns sjukt kul faktiskt och ÄNTLIGEN fast igen! Vi kommer kunna börja titta på större lägenhet eller eventuellt radhus dessutom. Fy fan vad nice!

Likes

Comments

Okej, saker och ting händer väldigt fort. Jag var på en intervju förra tisdagen, fick jobbet och började idag. Det bästa av allt är att detta jobbet verkligen var som typ sänt från ovan. Jag hittade annonsen på Arbetsförmedlingen och sökte, det enda negativa var att det låg en liten extra bit ifrån mig men jag tänkte att jag får ta det. Samtidigt så pratar R med en bekant till sig och undrar vad hen jobbar med nuförtiden, då visar det sig att hen jobbar inom samma enhet som har 4 förskolor runt om i Järfälla och hon rekommenderade mig till chefen. Chefen som förövrigt var typ världens trevligaste människa ringde upp mig och lät väldigt positiv så jag gick på intervju. Då visar det sig att dom flyttat över en person från en förskola de har här i Jakobsberg till den andra förskolan och att dom nu behöver rekrytera en till förskolan som ligger 7 minuter med buss från mig. Dessutom så är det en 1-årsavdelning så jag får gosa med bebisar hela dagarna, hur jävla mysigt som helst! Jag har dessutom världens bästa schema och jobbar 80% precis som jag vill!

Idag var då första arbetsdagen och herregud vilken skillnad mot mitt fd jobb där de avslutade provanställningen. Jag blev trevligt bemött, kände mig välkomnad och fick en ordentlig introduktion. Dom gör liksom allt rätt! Det är en helt annorlunda stämning, allt är bara så sjukt mycket bättre. Saknar barnen på fd jobbet of course men livet går vidare och jag har gångavstånd om jag vill hälsa på.

Sen har ju Junior börjat på förskolan idag! 😀😀😀 R tar inskolningen med honom och det hade gått jättebra idag, dom tror att vi kan lämna som vanligt på torsdag redan.

Ville bara skriva lite goda nyheter också, nu ska jag sova.

Likes

Comments