Hi, skønne læsere. Jeg har fundet 3 trends, der formentlig bliver store i 2017. Kitten heels er den behagelige udgave af et par høje sko med en aldeles lavere hæl. Jeg er specielt vild med slip-on udgaven.

Flæser har vi set i et stykke tid nu, overalt! Der bliver leget kreativt med flæser på skjorter, øreringe og bukser. Det er en trend jeg selv er hoppet med på, og jeg synes den er så fin.

Det kan virke lidt vildt at skulle mixe og matche øreringe i forksellige former og størrelser. Det ser ekstra sejt ud, hvis de er store, har sjove former eller er farverige!!


-HAVE A MAGIC DAY!

Likes

Comments

Hi, skønne læsere. Nu gjorde jeg det altså. For nyligt købte jeg endelig et nyt kamera. Det hedder Olympus Pen E-PL8, og før brugte jeg faktisk et Canon EOS 550d. Det var egentligt ikke, fordi jeg ikke synes, det var godt nok. Det er bare langt mere praktisk, når man som blogger gerne vil tage det med overalt, og have det til at fylde mindst muligt. Samtidig har det et lækkert design, som ser meget stilrent og ekslusivt ud. Olympus har fået titlen som "blogger-kameraet" og slet ikke uden grund!! Der er rigtig mange kreative funktioner, med fx filtre og en app, hvor man kan styre kameraet fra din mobil og designe billedet, som man ønsker det.

Kvaliteten er meget skarp og lysstyrken kan indstilles. Der er også en flip-skærm, hvor det er muligt at tage billeder af sig selv eller for den sags skyld filme.. Kvaliteten bliver altså bare lidt bedre end de selfies, der bliver taget med vores mobiler. Flipskærmen gør det altså også bare så meget nemmere at følge med på skærmen samtidig med, at man prøver at få det professionelle billede af et motiv taget fra en akavet vinkel (Typisk situation for mig). Ikke mindst er Olympus-kameraet rigtig god til at fange små detaljer, hvilket jeg synes er uundværligt.

Jeg har ikke fortrudt et sekund og er meget tilfreds. Så jeg håber, at den bedre kvalitet vil skinne i gennem på min blog i fremtiden, da jeg lægger meget tid og mange kræfter i mine indlæg, for at det er det bedste til jer. Derfor forsøger jeg altid at have mit hjerte med i alt, hvad jeg laver.

Du læse mere om kameraet her: OLYMPUS


-HAVE A MAGIC DAY!

Likes

Comments

JACKET: ACNE STUDIOS // EARRINGS: APROSIO & CO // SUNGLASSES: APROSIO & CO //

SHOES: H&M // SHIRT: HOSBJERG


Hej skønne læsere. Vi nærmer os valentinsdag, som jo er på tirsdsag. Dagen fyldt med romantiske begivenheder med ens valentine eller blot bare netflix og chokoladeis på sofaen. I så fald er det en god undskyld uanset hvad at iføre sig lyserødt fra top til tå. Jeg har samlet nogle fede items, som giver mig associationer til valentine.


-HAVE A MAGIC DAY!

Likes

Comments