Billeder fra Nuit et Linette

Nuit et Linette er et smykkefirma, som er laver de fineste (og dyre) smykker. Jeg fandt for nyligt frem til det og faldt simpelthen for de smukke, anderledes og kreative smykker, som de har. De skiller sig ud på en helt speciel måde. Jeg ville egentlig bare lige dele det med jer, det kunne jo være det faldt i jeres smag.


-HAVE A MAGIC DAY!


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments


Jeg havde jo lidt lovet jer et resultat af de tassel-øreringe, jeg begav mig ud i at lave i sidste weekend. Det tager lang tid, og man skal virkelig have god tålmodighed for at færdiggøre projektet. Men det er det hele værd, når du så sidder med dine helt nye og (næsten) gratis øreringe, som du stolt kan vise frem. De er simpelthen så fine og ret vilde. Hvis du også er interesseret i at lave disse øreringe, så synes jeg da bare du skal i gang. Der findes rigtig mange guides på internettet, så det burde ikke være svært at finde. God fornøjelse.


-HAVE A MAGIC DAY!


Likes

Comments

LEATHER JACKET FROM ENVII

Solen skinner, og man kan ikke helt undgå at komme i godt humør. Jeg har altid syntes, at læderjakker kan være meget kedelige, og for et par år siden var jeg inde i så mange butikker for at finde den "perfekte" udgave for mig. Det lykkedes og dog alligevel, synes jeg nu 2 år efter, at den ikke er speciel nok. Jeg elsker anderledes detaljer, og jeg synes, at denne skiller sig ud på en neutral og minimalistisk måde. Det er ikke den klassiske læderjakke, som de fleste anskaffer sig, men derimod en super cool model, der skiller sig ud.


-HAVE A MAGIC DAY!


Likes

Comments

SWEATSHIRT FRA ENVII

Hej søde læsere. Jeg har i dag valgt at begive mig ud i at lave de top populære tassel øreringe, sammen med et par veninder. Jeg hopper med på bølgen, og nu må vi se, hvad det ender ud i. Hvis det er gået godt, vil jeg muligvis vise jer dem (hvis I ikke allerede er godt trætte af at se dem overalt). De er bare så fine! Jeg håber, at I får en fantastisk søndag!


-HAVE A MAGIC DAY!

Likes

Comments