Wuhu, det er da for alvor ved at blive sommer her i Danmark. Jeg får helt klart nydt varmen her i kristi himmelfartsferien. I dag har jeg for en gangs skyld ladet mit naturlige krøl komme frem, hvor jeg til hverdag plejer at glatte det. I de kolde måneder forbliver det glat, men når det kommer til sommer, plejer jeg ofte at lade det lufttørre, og derved kommer der svagt krøl.

Jeg håber, I får nydt varmen lige så meget som jeg gør.


-HAVE A MAGIC DAY!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Earrings: MAANESTEN // Trenchcoat: ZARA // Straw tote: NET-A-PORTER // Top: STORM & MARIE

Så blev det tid til denne måneds spottede items. Tiden går simpelthen så hurtigt, og før vi når at få set os om, er vi jo i juni. Jeg har i et godt stykke tid kigget på de flotte shell øreringe fra Maanesten. De er simpelthen så fine. Måske jeg skulle tilføje dem til min fødselsdagsønskeliste.

Den anden dag var jeg i Zara og faldt for denne fine trenchcoat, med det indvendige ternede mønster. Det er endelig blevet sommervejr, så egentlig er denne jakke i princippet lidt for varm til lige nu, men mon ikke der vil komme en masse overskyede dage?

Det bliver skønt med ture til stranden og gerne med denne flotte og virkelig dyre strandtaske.


-HAVE A MAGIC DAY!


Likes

Comments

Fra venstre øverst til højre

1. ZARA // 2. MALENE BIRGER // 3. MYTHERESA // 4. MANGO // 5. MANGO


Lige for tiden har jeg en obsession med blazere. Man kan sige at den altid har været eksisterende, men lige i denne perioden er det taget til next level. De er overalt i butikkerne, i forskellige mønstre og farver. Virkelig tiltalende og jeg skal helt klart priotere at købe en blazer i god kvalitet inden længe. Psst Zara har virkelig mange i forskellige længder og farver. Jeg har også et godt øje til en "blazer" uden ærmer. Den kunne jeg godt forestille mig blive brugt lidt mere, hvis sommeren har tænkt sig at komme til Danmark. Who knows?


-HAVE A MAGIC DAY!

Likes

Comments