RØMERS (RESTAURANT & VINBAR)

Adresse: Åboulevarden 50, 8000 Aarhus C


FOOD MARKET (DRINKS & FOOD)

Adresse: Sankt Knuds Torv, 8000 Aarhus C


KöD (STEAK RESTAURANT)

Adresse: Skolegade 21, 8000 Aarhus C


Jeg var jo lige smuttet til Århus i en enkelt dag i påsken, så jeg fik ikke prøvet lige så mange cafeer og restauranter, som jeg ellers gerne ville. Dog har jeg 3, der kan anbefales, hvis du står og mangler nogle ideer til, hvor du skal spise dit næste måltid i Århus. Vi havde overhovedet ikke planlagt, hvor vi ville spise frokost og aftensmad, så det blev nogle ret spontane beslutninger (dog alligevel vellykkede, spontane valg).

Rømers er rigtig hyggeligt og fint indrettet. Deres mad bliver serveret på nogle rigtig flotte tallerkener og maden smager fantastisk. Perfekt til brunch, frokost eller aftensmad.


Food Market, ses efterhånden i de fleste storbyer. Det er mest bare for lige at få noget at drikke eller en lille bid mad, at man kommer. Det er rigtig hyggeligt derinde og nogle fine "boder", hvor du bl.a. kan vælge i mellem friskpresset smoothie eller en sandwich.


Köd var rigtig godt og dyrt! Man skal være forberedt at komme af med en del, for et godt måltid mad. Hovedretterne ligger til mindst 300 kr.. Det er jo primært steaks man kan få, hvilket jeg ikke spiser så meget af, derfor var det rigtig fint, at man kunne få laks eller burger som alternativ. Stedet er virkelig hyggeligt, hvis man er der om aftenen, når det er blevet mørkt udenfor!


-HAVE A MAGIC DAY!Likes

Comments

Køb det nye Costume magasin og få et par gratis solbriller med til en værdi af 299 kr.


Jeg starter nu en ny serie her på bloggen. På det seneste har jeg været ret aktiv på min instagramprofil, der er forbundet med min blog. Det er ret usædvanligt. at jeg er så aktiv på instagram, da jeg simpelthen glemmer det i farten. Jeg har altid gået og drømt om et "pænt" feed, hvor billederne har en kind of connection. Det har resulteret i, at jeg MANGE gange har slettet alle mine billeder og startet forfra. Nu har jeg besluttet mig for at lave denne serie, da jeg selv synes, at jeg har fundet frem til min egen stil (Vi snakker om de sidste 7 billeder på min instagramprofil). Dog har jeg ladet mine andre billeder være, så jeg selv kan se min udvikling. Det vil nok også hjælpe mig til at huske at opdatere min instagramprofil, hvis jeg hver uge skal kunne komme op med et billede på bloggen. Jeg elsker at få ting til at spille sammen, og derefter nyde resultatet, og derfor kan noget så lidt som et pænt feed på instagram motivere mig til at blive ved. Det samme gælder for bloggen. Hvis jeg har lavet noget, som jeg er rigtig stolt over og som jeg føler kan stå inde for, motiverer det mig til at fortsætte. Jeg får blod på tanden, og har det rigtig sjovt med det jeg laver.

Følg min instagramprofil, der er forbundet med min blog: HER


-HAVE A MAGIC DAY!


Likes

Comments

DRESS: HER

Dette indlæg er sponsoreret af Claire Sofié

Jeg føler mig meget heldig at have modtaget en kjole fra Claire Sofié. Jeg har set deres kjoler mange gange før på stilikoner som Sandra Willer og Maria Kragmann. Deres kjoler er i rigtig lækker kvalitet, og så er de alle sammen limited edition. Det vil sige, at de skifter deres kjoler ud hele tiden. Man skal altså være hurtig, for der er kun et begrænset antal af hvert design. Nogle af kjolerne er mere klassiske, hvor andre er mere vilde med blomsterprint, der passer perfekt til sommeren. For alle studenterne, er der nogle rigtig fine bud på en kjole til den anledning.

Jeg har fået så god service! Gå ind og tjek webshoppen HER.

God shoppelyst!


-HAVE A MAGIC DAY!


Likes

Comments