Nu er mit lange har røget, og jeg ser helt anderledes ud end før. Faktisk savner jeg mit lange hår utroligt meget og synes, at det er blevet alt for kort. Eftersom mine intentioner var, at det i hvert fald skulle ned over skuldrene, så er det noget af en pludselig forandring. Jeg må indrømme, at det var skønt at få klippet de slidte spidser af, og nu kan mit hår vokse sundt ud igen. Faktisk er der virkelig mange frisurer der ikke længere kan lade sig gøre, men derimod også mange nye, som et langt og tykt hår ikke kan klare. Det er en periode fuld af eksperimenter! Der skal også nye hårprodukter til og andre er blevet sat bagerst i skabet, og må vente til det vokser ud igen.


-EMMA ØSTERBY


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Shampoo: R+CO // Top: STORM & MARIE // Denim dress: FRENCH CONNECTION // Slippers: BILLI BI


Den anden dag opdagede jeg mærket R+CO, som jeg synes er et mærke, der skiller sig ud på en virkelig cool måde. Deres etiketter på produkterne er totalt forskellige, og så alligevel ikke, for de har alle et billede fra virkeligheden som baggrund. Man kan derfor kun kende dem på logoet i midten. Virkelig fint koncept! Nu tog jeg lige en af deres shampoos med, da palmerne hænger super godt sammen med Miami.

Jeg elsker denim, og denne her kan bruges på mange måder. Knappet helt til, knappet halvt op eller stå helt åben som en form for jakke. Den er virkelig fin til de overstående slippers og en basic, hvid top til inden under!


-EMMA ØSTERBY


Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret af Raunsborg

Jeg har været så heldig at modtage en parfume fra Raunsborgs samt en til jer. Hvis det lyster med en parfume til sommeren, har du nu chancen for at vinde White Blossom Nordic. Designet på den er rent og enkelt, og jeg har haft virkelig meget glæde af den, eftersom duften holder hele dagen. Personligt er jeg meget til friske dufte og det er denne her i hvert fald også. Parfumen er lavet på ingredienser fra naturen og indeholder bl.a. nyudsprungende hvide æbleblomster, noter af grønne blade og solbær. En skøn kombination!

Alt du skal gøre for at vinde er at gå ind på min Facebookside og følge instrukserne til opslaget omkring denne giveaway

Gå ind på Facebooksiden: HER

Held og lykke!


-EMMA ØSTERBY

Likes

Comments

Som i kan se på overskriften rejser jeg til Miami og derefter Washington i sommerferien. Først flyver vi fra Kastrup med direkte fly til Miami, hvilket er en flyvetur på ca. 10 timer. I Miami bor vi lige ud til Miami beach, som forhåbentligt lever op til vores forventninger. Jeg er så spændt på at se stedet. Derefter tager vi et lille smut til Washington, hvilket jeg også tror bliver en god oplevelse. Jeg kan ikke vente med at komme til USA igen. Derudover bliver det også bare rart at komme væk fra hverdagen og nyde varmen.

Det bliver en meget stille og rolig tur, hvor vi starter ud med strand og pool, og derefter storbyferie. En kombination af det jeg foretrækker på en ferie!

Der vil selvfølgelig komme lidt billeder op på bloggen, og efter turen laver jeg måske en spisestedsguide og en "det skal du se" - guide. Jeg har lavet en masse blogindlæg på forskud til når jeg er væk, for der vil nok først komme indlæg fra turen, efter vi er kommet hjem. Jeg håber i hvert fald, at I har lyst til at følge med!

Hvis i sidder og gemmer på nogle anbefalinger til spisesteder, shoppesteder eller steder man bare skal se, er du velkommen til at efterlade en kommentar.


-EMMA ØSTERBY


Likes

Comments

Bord: HAY // Karaffel: MAGASIN // Slippers: OH! BY KOPENHAGEN FUR // Denim jacket: ZARA

De længe ventede slippers er landet i butikkerne, og de er så fine! Pels er virkelig fedt, som prikken over i'et på et par ellers kedelige slippers. Altså bare pels i det hele taget pynter på alting. Jeg gad godt at have dem med i kufferten!

Her på det seneste har jeg gjort mig lidt tanker om fornyelse af mit værelse. Der er en væg jeg gerne vil have malet og skiftet nogle af mine pyntegenstande ud. Jeg var i magasin den anden dag, og købte denne vildt flotte karaffel. Det er egentligt bare meningen, at den skal stå til pynt på mit fremtidige sofabord. Det må jeg lige finde ud af.

Lige her for tiden har jeg fået øjnene op for denim, og ønsker mig både en denim jakke og denim kjole. Faktisk er den jakke, der er vist ovenover en herremodel fra Zara. Den har nemlig det mere oversized look, i forhold til de mange kvindemodeller. Denne her havde også bare lige den perfekte farve!-EMMA ØSTERBY


Likes

Comments