Header


RÖSTA PÅ MIG FÖR ATT HJÄLPA MIG VIDARE I TÄVLINGEN!


Jag är med i den nya musiktävlingen "Self-Made" och detta är min första audition-video! Jag behöver era votes för att komma vidare i tävlingen, klicka er vidare på länken för att rösta på mig. Skulle betyda världen!


Rösta via SMS också helt gratis!


SMSA koden 3D118F till numret 076 944 65 55


Du kan rösta på mig via:
https://goselfmade.com/w/fuD_4irrEWc


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

TADAAAAAAAA! Äntligen kommer en ny video upp på min kanal, det var på tiden. Filminspelningen gick sådär kände jag men väl i verkstad, när det var dags för klippningen så hittade jag väldigt mycket content. Det var en jäkla lättnad. Hade väldigt svårt att bestämma mig ifall jag skulle ta videon på svenska eller engelska. Det blev båda.

Videon är på G, laddas upp på youtube i denna skrivande stund. MEN min internet lades ned precis när jag blev klar med min video, vilket är jävligt sammanträffande. Så nu har jag väntat i en timme, och den blir klar om en timme till. Står det i alla fall, vågar inte chansa när den blir färdig. Men den blir färdig idag.

Likes

Comments

Är du uppe sent om kvällarna? Svär du som en borstbindare? Har du svårt att hålla ordning hemma?Då finns chansen att du är intelligent!

Jag råkade stöta på en artikel som jag inte alls orkat vara källkritisk. Som ni läser ovan - enligt HälsoLiv på expressen så har man ett högt IQ ifall man råkar vara en person som är stökig, svär mycket och är uppe sent. Jag kan inget annat än känna mig träffad som bara den. Jag har dock svårt att tro att det har med ens intelligens att göra haha.. Mer att man är en kreativ människa. Det är i alla fall det jag tolkade artikeln. Lite kul att läsa! Här kommer Expressen Hälsolivs punkter och påståenden:

Smarta använder fler svordomar

En vanlig kritik mot människor som svär mycket är att de har en "begränsad vokabulär" - en rumsren omskrivning för "lägre intelligens".

Detta är dock helt och hållet osant. Så sent som i november 2015 publicerades en studie som slår hål på myten. Människor som kan namnge flest svärord är också de som tenderar att få ett högt resultat på ett IQ-test.

Studien kommer tvärtom fram till att en rik svordomsvokabulär är ett tecken retorisk styrka.

Är nattugglor

Morgonpigghet ses ofta som något avundsvärt och en lång rad framgångsrika yrkespersoner stoltserar med att de studsar upp ur sängen när klockan ringer.

När det kommer till högt IQ är det dock nattugglorna som äger. Det har gjorts flera studier på ämnet bland annat en som publicerades i tidskriften Psychology Today för några år sedan. Där slår man fast att intelligenta oftare går och lägger sig senare.

Stökigt skrivbord? Grattis!

Du har säkert hört uttrycket "kreativt kaos" och det är faktiskt ingen myt. I en studie från University of Minnesota kom man bland annat fram till att människor som inte lägger tid på organisering och städning uppenbarligen har viktigare saker att tänka på.

Samma studie kommer också fram till att en stökig omgivning kan leda till kreativitet.

– Det tycks inspirera människor att bryta sig loss från traditioner, vilket öppnar upp för nya insikter. Ordning, uppmuntrar i stället att följa konventioner och "spela säkert", säger psykologforskaren Kathleen Vohs.


Likes

Comments

Hellu there! Nu kommer det äntligen ett fantastisk vardagligt inlägg på min blogg. HUR KUL?

Jag har precis kommit hem från jobbet samt hämtat upp ett paket, jag är så taggad över den där oöppnade lådan som bara väntar på mig vid denna skrivande stund.. Det här är så olik mig, att skriva på bloggen istället för att riva upp den där lådan haha! OCH DESSUTOM fyller i ansökningar för ett nytt jobb. Wow, vuxen poäng till Eyde.

Hela veckan har jag hjälpt filma och klippa min pojkväns videos, trots fattiga hjälpmedel/verktyg. Men man får göra det bästa av situationen oavsett! Riktigt kul att se detta hända. Jag har redan börjat upptäcka mer på photoshop & After Effect, vill bli ääääääckligt duktig på det hehe. Jag hoppas att det kommer synas i dem nästkommande youtube-videos! Tycker förresten att ni borde spana in min bruds nya video med sina kära bandmedlemmar, skrattade så hårt under filmningen&klippandet hahaha!

Likes

Comments

För cirka två månader sedan tog jag studenten.

Sedan dess har jag förberett mig inför youtube världen bland annat och helt ärligt haft svårt för mig själv. Allt kickade igång egentligen när pojkvännen ville starta youtube kanal och pushat mig att göra detsamma, det är så himla kul att få underhålla men det krävs så mycket färdigheter. I scennärvaro, manus och redigering/klippning, och det är exakt vad jag har fått träna på dessa månader. Jag har även insett att det kommer aldrig bli perfekt, och det som funkar - funkar. Det handlar om att bara släppa ut saker även fast man kunde gjort det tuuuusen gånger bättre efter den släppts. Jag har insett att man kommer aldrig bli färdig med sina projekt om man daltar i det förflutna.

Jag har tidigare släppt videos, speciellt på videofy och jag är så glad att jag fått chansen att skapa så dåliga videos. Helt ärligt haha! Jag var aldrig rädd att skämma ut mig, jag bara körde mig grej. Det som fått mig att dra tillbaka är nog för att jag blev så himla självmedveten och lät bli att bjuda på mig själv. När det är egentligen det man ska göra. Sjukt! Hur bra det känns att få kunna skriva av sig. Speciellt när man inte har bloggat på evigheter. Blotta tankarna som aldrig förr. 

Likes

Comments

Okej så jag har inte skrivit om min mösspåtagning, har jag märkt.

Den dagen var fylld med allt och inget. Super konstig tradition att alla ska samlas och ta på sig sin mössa tillsammans, vi firar ju detta ändå på studenten. Gick runt och tänkte på detta tills jag drogs med i firandet på riktigt och hade en av dem bästa dagarna någonsin. Dagen innan valborg - som också vart magiskt. När helgen tog sitt slut så vart det inget firande, stormen av läxorna och prov attackerade oss alla. Fan vad skönt att det är över nu, exakt en vecka kvar tills studenten.

Likes

Comments

Fick syn på denna trend, och jag blev så himla ledsen..

..Att det är så vanligt att denna Intima partner missbruk kommer i så många former. Att man kan känna att man inte har något val, att man tror kan förändra en person just för att man älskar denna individ. Även fast våld inte förekommer i ett förhållande så är det viktigt att notera att våld inte alltid är fysisk misshandel. Emotionell och psykisk misshandel kan ofta vara lika extrema som fysiskt våld. Brist på fysiskt våld betyder inte att denna person är någon mindre farligt för dig.

Känner du igen dig i detta så sätt på dig löparskorna och spring! Det är inte värt att gå in i ett förhållande med en person som inte redan är i en process att bli en bättre version av sig själv. Det handlar om att vilja själv, du kan motivera men du kan inte förändra dem du bryr dig om.

Likes

Comments