View tracker
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Farsdag är runt hörnet och jag personligen vet inte riktigt vad jag skulle köpa tills jag hamnade på Vinglas.se, och hittade vinglas samt tillbehör med ett brett utbud. Dessa är bara några saker jag gillade och funderar köpa nr 2 och nr 3 på bild. Tänkte även dela med mig så kanske ni får en idée över vad ni ska köpa.

1. Ölglas HÄR / 2. Whiskeystenar HÄR / 3. Irish Coffee set HÄR / 4. Champagneglas HÄR / 5. Glasunderlägg HÄR / 6. Vinluftare HÄR / 7. Spelset med 6 st spel HÄR / 8. Vinkaraff HÄR / 9. Kylningsstav för ölglas HÄRLikes

Comments

Godmorgon :D

Jag är inte den ända som det första jag gör när jag öppnar ögonen är att kolla mobilen. Det första jag gör kollar klockan, ifall jag fick samtal eller sms, dock så svara jag inte och ringer inte upp igen tills jag vaknat och ätit frukost. Sen så kollar jag lite på instagram och snapchat. Kan häller inte vara den ända som är beroende av snap. Brukar inte vara den som snapar varje sak jag gör, men älskar att kolla på andra och vad dom hittar på.


Likes

Comments

Var gör alla mu en lördag kväll?
Själv sitter jag hemma och tar det lugnt, och kollar på RiverIsland.se´s rea avdelning. Där har dom massa snygga kläder och väskor. Kommer lägga upp vilka jag har beställt hem.


1.HÄR // 2. HÄR// 3.HÄR //4.HÄR //5.HÄR

Likes

Comments

Hej, igen allihopa!
Efter ett mega långt uppehåll från bloggen så är äntligen jag här igen. Det har hänt så mycket medans jag har varit borta. Kan säga snabbt vad som hänt.
Jag har kommit tillbaka från Frankrike efter 6 underbara månader. Efter dess har jag varit upptagen med mitt examensarbete som gick intensivt på fyra månader. Där kan jag säga att jag blev stressad, jätte jätte trött, så jag fick äta vitaminer i en vecka och kom snabbt tillbaka igen (det rekommenderar jag C-vitaminer kan köpas receptfria lite överallt ).

fyra månader senare tog jag Examen (överlycklig), dock har jag 5 hp kvar att ta igen (fortfarande). Hart examensfest, många presenter, stor tårta och alla var glada. Inte mer än två veckor så blev det semester igen två långa härliga månader i Tunisien. Det blev massa sol och bad och ännu mer sol. Syrran förlovade sig och kunde inte vara härligare. Allt far frid och fröjd till två närmaste gjorde saker jag aldrig trott just att det skulle komma från dom. Då blev man deppad i ett bra tag, och där tig semestern slut.

Hemma i Sverige igen, händer inte så mycket nu är plugget slut, och man söker jobb.

Så har jag gjort min långa historia kort och hoppas ni hängde med dom snabba svängarna. Kommer försöka uppdatera här mycket oftare. Nu kommer min blogg handla mycket om skönhet och mode tips, lite rabatkoder och tävlingar kan dyka upp, kanske lite inredning för det är något jag tycker om. Stay tuned <3


Likes

Comments

Har du inte dessa bland ditt smink samling? Har du tänkt köpa? Eller tvekar du? Jag måste säga att det behöver du inte göra. Själv har jag Populära Anastasia Contour kitet i krämform som jag rekommenderar starkt. Dessa utvalda produkterna på bilden är förhandsfavoriter.

Det bästa är att jag har rabattkod för dessa godingar "fall20" .

HÖSTFAVORITER + RABATTKOD

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Likes

Comments

Jag la den som veckans låt, för jag har lyssnat på den hela veckan lol. Nej jag har inte tjatat ut den än (kanske nästa vecka). Nej men jag tycker den är såå bra, hennes röst när hon sjunger refrängen är perfekt, kan inte sluta lyssna på den.

Därför vill jag dela med mig låten. Även om ni har också hört den minst 100 gånger, så hör på den igen . Voila puss:*


Likes

Comments