• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

Jag la den som veckans låt, för jag har lyssnat på den hela veckan lol. Nej jag har inte tjatat ut den än (kanske nästa vecka). Nej men jag tycker den är såå bra, hennes röst när hon sjunger refrängen är perfekt, kan inte sluta lyssna på den.

Därför vill jag dela med mig låten. Även om ni har också hört den minst 100 gånger, så hör på den igen . Voila puss:*


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejhej. Under höstlovet så var jag i Paris. (tredje resa till Paris).

Kommer inte skriva massa text på hur underbar Paris är, ska lägga upp massa bilder och ni kommer förstå själva. (som sagt en bild är mer än 1000 ord). För första gången så har jag åkt upp till tredje våningen på Eiffel Tornet (som kallar Tour Eiffel på franska) det var amazing, en häftig upplevelse där man kunde se nästan hela Paris.

För mig så måste det alltid hända något tragisk när jag är på semester, så i Paris har det hänt en och en halv om jag kan uttrycka mig så. de första var att jag blev rånad på 1500kr och det är väldigt trist (cry cry) :( , det gick till så här, att en kvinna kom fram till mig och vill övertyga mig om att jag skulle donera pengar till handikappa och jag har väldigt svårt att säga nej eller ignorera och bara gå vidare. så jag stannade och lyssnade på vad hon hade att säga. En annan kvinna framför mig skakade på huvudet och mimade "no, dont give money". Så jag misstänkte snabbt att någon va inte rätt. Då vände jag mig om för att kolla något i min väska, och se en man hålla min plånbok och sa " oh miss, you forgot your sac " (sac är väska på franska). Jag tog den snabbt och öppnade plånboken hitta inte pengarna och hitta inte mannan och den kvinnan som pratade om handikapp-orgenisationen. Jag stog där mållös, det var hundra tals människor omring så jag kunde inte se vilket håll mannen sprang eller ngt.

Och det andra var att jag va så nära att missa flyget på väg hem haha, jag sprang som en idiot på flygplatsen (för jag hittae inte var jag skulle ta vägen) och jag fråga två som jobbade där och båda gav mig olika vägar att gå till haha. Och ja jag hörde mitt namn ropas på flygplatsen och som väntade på mig i 15 min. när jag gick in på planet så såg jag inte glade blickar precis.

Bilder från Eiffel-Tornet

Från Våning 2 och 3. Ser ni skillnad ? :P

Likes

Comments

Ja jag vet har varit väldigt dålig på att uppdatera, det hat hänt massa nytt de senaste tiden men jag har bara varit för lat för att skriva inlägg. Just nu så önskar att man kunde ha en blogg där man bara postar massa bilder (och nej inte instagram lol (Btw har instagram följ mig där eyaelle )). Hur som helst så har jag mött massa trevliga människor som kommer från lite överallt i världen.

En kväll så har jag och mina tre andra roommates bestämt att gå ut tillsammans, för det gör vi inte ofta, vi gick då till (chicha/café/fotbolls/festbar) det var på en båt (top notch). En av mina vänner tog med sig sin dejt, och hon var väldigt social. Vi hade kul. Sen så bytte vi nummer O blablabla. Dagen efter bestämde jag och "nya tjejen" att fika. Och vi gjorde det och blev vänner. Så idag (en vecka efter) så träffades vi igen, när jag frågade henne hur det går mellan dom så sa hon att dom har inte träffats sen dess och hon har valt att träffa mig istället, när jag kom hem så sa min killkompis att jag har snott hans dejt från honom (ironisk va han) men hon var också ny här och ville se runt i Lyon och ha ngn att snacka skit med haha, det är inte samma sak att ha en tjejkompis och en kille :p

Jag är väldigt väldigt glad och nöjd att jag kom till Lyon. Kunde inte ha hittat ett bättre plats. (Jo kanske) men jag trivs här och är nöjd här. Så fin stad där du kan hitta boxtavligen allt du söker och det du inte söker. Om jag kan och får stanna längre här ska jag mer än gärna göra det

Likes

Comments

Idag har jag (med mycket hjälp av kusin) laggar lasagne :D
Jag har lagat det innan med det var väldigt längesen. Hur som helst så blev den lyckad och väldigt väldigt gott. Om jag inte minns fel så är det första gången sen jag flytta hem ifrån jag laga maten själv ja och det var typ 3-4 månader sen .... 😂😂

Så här gick det ungefär till.
Vi gjorde två plåtar för vi var mer en två haha.
Massa ost, grädde, köttfärssås och lasagne plattor. Och Voilà blev världens godaste rät.

Likes

Comments

Det bästa med Lyon är att varje lördag så har dom ngn slags av event eller festival. Igår så firade hela staden en bok som har kommit ut.
Scoop radiokanal va där och bjöd in 3 artister, Coca-Cola hade stor skärm där alla dansade lets dance och då kom dansbandet "Pokémoncrew", och massa andra som uppträde.

Jag åkte in till centrum för att träffa en vän, men bussen jag tog stannade mitt ut i ingenstans och bad alla att hoppa av. Jag fattade ingen och visste inte vad jag var. Gick rundor i en kvart sen såg jag Tunnelbanan "Metro kallas dom här i Frankrike". Tog jag metron till centrum (bellecore) och möttes av 1000000 tals människor. Ja där fick jag oxå leta länge för att hitta min vän för det var proppfullt av folk. Jag fattade inte vad som hände. Men det var kul.

Jag lyssnar inte på fransk musik i vanliga fall men just då så var det kul. Alla dansade med i lets dance. Allt gick så bra, (önskade att dom hade oftare sånt i Sverige) om det ändra finns.

Likes

Comments

Ok det var inte föra fredag men det var igår. (Kom inte på vad jag skulle ha för rubrik) men hur som helst så gick jag ut på ett ställe som heller bellecore, och där träffade vi riktigt sköna människor.

Det var kul för vi blev hungriga vid två på kvällen och det fanns bar&resturang öppen. Vi beställde massa pommes och hamburgare haha. Vi hade väldigt kul iallafall.
Jag hade på mig "little black dress" som jag köpte samma dag från Zara. (Ska ta bättre bild på den).

Hur som helst på väg hem på bussen så började 10 killar bråka och ja ingen gjorde något, trodde busschaufför skulle slänga ut dom men nej, dom bråkade tills de skulle hoppa av själva.
Och sen så började någon började röka på på bussen haha.

Denna bilden är på förmiddag när jag shoppade.

Likes

Comments

​Bonjour tout le monde.

Idag har det gått en månad sen jag kom till Lyon. Har fem månader kvar. Jag ska inte sitta här och ljuga om att min första månad var parfekt, hade en del svårigheter fast med glädje och tårar så svepades månaden förbi. 

Har inte tänkt berätta om dåliga dagarna för att jag vill inte minnas dom och hoppas verkligen inte att jag ska gå igenom dom igen. 

Men men någongång förra veckan så var jag och två andra vänner på guide tur i vieuLyon (gammla-Lyon). Mina vänner fick översätta de jag inte förstod på engelska. Man kännde sig som en riktig turist. För vi var en stor grupp och fick varsin hörlurar med spelare som vi skulle lysna på samtidigt som vi gick runt. Bilderna ovan är från besöket.

Likes

Comments

Bon soirée!

Idag är var det första dagen i skolan. Så är det i Frankrike dom börjar i september och slutar i slutet av juni. Opps. Skönt att jag ska läsa andra terminen i Sverige haha.
Ja så första kursen "espace communication" det låter väldigt grymt men det va de inte. Tyckte det var lite svårt med språket och det är många skriv inlämningar.
Det bästa är här att man måste gå första dagen till lektionen ifall man gillar det så fortsätter man om inte så byter man kurs. Soft va.
Eftersom kursen va så sjukt tråkigt så kladda jag lite på blocket,

Likes

Comments