Något jag inte alls förstår mig på är individer som väljer att kalla sig feminister, men som i själva verket är extremister, och som enbart uttrycker ett hat och agg mot män. Dessa individer vet själva med sig att de har lagt skam över ordet feminism.

​​I de fall jag nämner spelar det ingen roll om denna "feminist" har träffat mannen tidigare. Mannens ursprung, sexuella läggning och framför allt hans värderingar kvittar helt i deras ögon. Vissa individer väljer ändå att kalla sig feminister och fortsätter med sitt hat riktat mot män. Om du som läser detta känner dig träffad av det jag skriver, snälla sluta då upp med det du också. Bli en god människa nu när du fortfarande har chansen.

Partiet Feministiskt initiativ är ett klockrent exempel på en gruppering av outbildade individer som tror att ett land kan styras helt efter HBTQ-tänk och av individer som själva uttrycker ett hat mot personer i sin omgivning. Jag tycker själv att idén med att lägga ned krigsyxan är bra och tanken vore god under förutsättning att det hela vore möjligt. Nu när det är fullt orimligt att alla på denna planet någonsin skulle lägga ned sina vapen kan vi inte ställa oss här utan att försvara oss.

Till det jag vill säga: Ge alla en värdig chans och döm inte någon förrän efter att du har träffat och pratat med personen. Vi kan inte begära mer än att alla får en enda ärlig chans.

​​Du kanske har kollat på TV och tycker att en person är si och så, men tänk då på att det finns ett helt produktionsteam bakom ett TV-arrangemang, dessa kan förvränga saker eller klippa ut en liten sanning för att det ska framställas som något dåligt i stället för något bra. Det är journalistik ett praktfullt exempel på.

​​Låt oss ta ett exempel: Jag är en entreprenör på ett väletablerat företag och jag säger denna mening: "Jag kämpar för jämställdhet och tror på en mångfald i arbetslivet. Jag avskyr människor som tycker annat" - plötsligt publicerar en journalist en liten bit av detta citat i sin tidning och rubriken lyder då "Jag avskyr människor som inte håller med mig". Då har man i stället gjort om det jag har sagt till en mening som uttrycks helt annorlunda och innebörden förändras totalt med bara några små justeringar.

Hur som haver, ge alla en värdig chans!

Likes

Comments