Det som er utfordrende med å planlegge en så omfattende tur er at det ikke gir så mye rom til de overraskende stedene vi ikke hadde hørt om. For oss var dette Zion Nationalpark. Vi hadde valgt bort steder som for eksempel Monument valley og Arches Nationpark for å rekke andre steder i vesten. Fra Antelope Canyon var planen å kjøre direkte til Las Vegas, men etterhvert som vi kjørte i den flate ødemarken ble horisonten rødere og mektigere - vi skjønte at vi måtte dit uansett!


Jeg vet ikke om det var fordi vi hadde et tidskjema å forholde oss til, men Zion etterlot meg sulten etter mer. Jeg kunne sikkert tilbragt de 19 dagene av ferien vår her. Turkise vann og røde fjell som bader i deilig sollys. Turmulighetene var endeløse, og vi fikk bare sett en liten brøkdel av det.


Dette ble et av de stedene der vi vet vi må tilbake å tilbringe flere dager. Det var også tanken bak denne turen. Selv om vi ikke hadde verdens beste tid på hvert sted fikk vi sett masse på kort tid, også kunne vi planlegge en annerledes tur neste gang der vi kunne utforske de stedene vi følte vi ikke ble ferdige med. Utah er definitivt en stat vi skal tilbake til.


Zion er et amerikansk campingparadis, og det har ikke blitt så kommersielt som for eksempel Grand Canyon og Yosemite. Det er vilt, rått og det eneste du vil ha er mer. Du føler du går på sanden som indianerne gjorde, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk oppleve dette stedet, selv for bare noen timer. Vi kjørte derfra med tungt hjerte, men kjøreruren til Las Vegas var fortsatt lang, og der ventet en suite i toppetasjen på SLS Hotel.


-Lene

Liker

Kommentarer

camillacecilia
,
Så utrolig nydelig det var der😍nouw.com/camillacecilia
explorista
,
Ja, det var virkelig paradis! <3nouw.com/explorista
emiliehelle
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229