Nu är vi tillbaka efter en underbar vecka på camp. Vi har gjort massa saker och träffat flera nya människor. Bilder oå de kommer senare. Idag har vi hängt vid poolen hela dagen och börjat små packa för att åka hemmåt.

Likes

Comments

Idag ska vi iväg på Ponderosa Summer Camp uppe i bergen. Där kommer vi inte ha något internet så det blir troligtvis inte någon uppdatering förens nästa vecka då vi kommer tillbaka till San Mateo igen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är Lisa B sjuk och vi ska till doktorn. Så innan de har vi hängt i hemmabion och kollat både film och serie. Mysigt. 😀

Likes

Comments

Efter lite shopping under dagen har vi kommit hem, solat lite och hängt vid poolen! Sååå skönt väder och vi är i det största huset vi någonsin skådat! Igår hade vi myskväll med Sophie och Katie som är hur snälla som helst! Så får vi se om vi är kvar en natt till eller åker hem! Dom har den gulligaste hunden någonsin!! Käääär

Likes

Comments

Idag har vi haft en underbar middag hos Claudia som bjöd på en "southern" måltid då hon hade gjort friterad kyckling, potatissallad och en morotssallad. Helt underbart. Vi avslutade kvällen med tomtebloss.

Likes

Comments

Likes

Comments

Oj oj oj vad vi shoppat idag 😬

Likes

Comments