Det är lätt att måla upp en romantisk bild av vad en smekmånad ska innebära. Vi har hört historierna och skildringarna flera gånger om och aktivt matats med riktlinjer för hur äktenskapet ska firas på rätt sätt. Men, lägg de där förväntningarna åt sidan för en stund, och tänk istället på de många möjligheterna att forma en alldeles egen och personlig resa. Oavsett om ni är intresserade av kryssningar, exotiska öar eller andra äventyr så är alternativen många.

Kärlek kan uppstå när och var som helst, inte sällan under helt oförutsägbara former. Havet verkar dock ha lite extra stor effekt på våra hjärtan och många par kan vittna om att de hittade fram till sin kärlek i samband med att de utforskade de blåa delarna av vår planet. Så, är du redo för en kryssning i Medelhavet? Här nedanför följer en sann kärlekshistoria som växte fram just under en kryssning:

Emily & Greg

Hade kanske Emily anat att något livsomvälvande var på gång redan innan den där semestern? Vi kan aldrig veta säkert, men inför äventyret skämtade hon med sin bästa vän och konstaterade att hon skulle hitta den perfekta mannen under den annalkande resan. Inte nog med att hon hittade honom, på soldäck där han njöt av tillvaron tillsammans med sin bror. Omedelbart när deras blickar möttes så log de också mot varandra. Detta leende byttes snabbt ut mot skratt och samtal och till slut hade de kommit varandra så nära att de hade blivit i det närmaste oskiljaktiga. Väl tillbaka från kryssningen fick de leta för att överhuvudtaget lyckas hitta några fotografier som skildrade något annat av resan och de bestämde sig till sist för att ses och låta kärleken prövas även i det verkliga livet. Ett bra beslut, skulle det visa sig. Det dröjde inte särskilt länge innan Emily bestämde sig för att flytta till Newcastle från Sydney för att vara med Greg på heltid.

Oavsett om det gäller en kryssning Dubai eller till Australienså innebär denna typ av resor många gyllene möjligheter att hitta kärleken eller nya människor som kan komma att bli viktiga inslag i ditt liv. Emily och Greg upplevde sin första kryssning som så lyckad och minnesvärd att de sedan dess gett sig iväg på ytterligare två stycken och via dessa träffat vänner för livet. En kryssning kan passa singlar som är ute efter nya bekantskaper och nöjen, men kan också skräddarsys för att passa nygifta par som önskar en avslappnande och romantisk smekmånad. För den som önskar kan en kryssning också vara ett bra tillfälle att förnya bröllopslöftena. Hummingbird är ett företag som erbjuder ett brett utbud av kryssningar signerade Costa Cruises. Kontakta dem redan idag!

Likes

Comments

För dem som aldrig varit på en kryssning kan ett sådant val av resa kanske kännas underligt. Vistelse på ett fartyg som färdas till olika destinationer och där dagarna framförallt spenderas ombord och till sjöss. Inte ett alternativ som står sig särskilt bra mot mer upplevelsebaserade resmål. Eller? Faktum är att de de flesta som testat kryssningsformatet upplever resan som både underhållande, avslappnande och väl värd både tiden och pengarna. Anledningen till detta är att kryssningar gör det möjligt att släppa taget om stress och måsten och istället rikta fokus mot vackra, fascinerande miljöer. Oavsett om du reser själv, med familj eller vänner så kan kryssningar innebära en givande semester med möjlighet till ett stort utbud av aktiviteter för alla olika smaker.

Så, om du är intresserad av att åka på kryssning, hur går du då till väga? Till att börja med måste du välja vilket område du vill utforska närmare. En kryssning Karibien, är ett perfekt alternativ för både unga som äldre svenskar, bland annat på grund av följande anledningar:

Njutbara maträtter

Det karibiska köket är en unik kombination mellan exempelvis europeisk, cajunsk, afrikansk och spansk matlagning. Bara de här smakerna gör en kryssning i området väl värt pengarna och innebär en storlagen upplevelse i sig. Njut av fantastiskt tillagat och utsökt kryddat ris, bönor, kikärtor, sötpotatis och kötträtter som fläsk, kyckling och liknande. Ett annat måste är karibisk romkaka, en unik dessert som serveras vid festliga tillfällen.

Avslappnande miljöer

Vid sidan om Medelhavsområdet är Karibien ett av de mest populära kryssningsresmålen. Mycket tack vare miljöerna i detta område som är nästan hypnotiskt avslappnande och intagande. Paradisöarna är bland annat kända för sina vidsträckta, rena stränder med vit sand, svajande palmer och ljudet av stillsamt inrullande vågor i bakgrunden. Du kan alltid resa till Karibien med din partner eller andra hälft och garanteras en romantisk upplevelse i en av de mest rofyllda och pittoreska delarna av världen.

Karibiska kryssningar har många fördelar förutom de som nämns här ovan. Till exempel blir du alltid omhändertagen av serviceinriktad och välkomnande personal och det finns alltid många aktiviteter att välja bland. Du som är intresserad av kryssningar, kan alltid kontakta Hummingbird. De hjälper dig med nödvändig information och bokningsdetaljer.

Likes

Comments