Vi ses alla av en anledning..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Man kan likna mannens och kvinnans roller vid samarbetet mellan en kirurg och en narkosläkare under en operation. Kan den ene klara sig utan den andre? Knappast! Och vem är viktigast? Kirurgen som utför operationen? Det är svårt att avgöra. På samma sätt skapade Gud mannen och kvinnan för att de skulle samarbeta, inte för att de skulle konkurrera..

Likes

Comments

När man tänker mycket på en & samma sak så har det hänt att den saken, den tanken just hänt. Att tanken blivit så stor att det blivit till stark energi, energi som skapats & blivit till något mera än bara en tanke. Du beställer genom ditt huvud & din tanke/önska blir till verklighet. Detta har hänt mig flera gånger, både bra & dåliga tankar som gått & blivit till verklig energi. För dom som inte vågar tänka utanför "ramen" låter detta som "snack" Men för den som varit med, eller helt enkelt bara tror på mer än bara "de vanliga" så är det inte konstigt. Exempel om du tänker mycket på det positiva, så kommer det positiv energi omringat omkring dig & du blir lättare. Tänker du mörkt, alltså negativa tankar, kommer du omringats av negativitet & bli tung i dig själv & må dåligt, bli sjuk kanske till å med.. Posetivt tänkande skänker dig glädje & ren energi fysiskt som psykiskt. Fångade solen innan den gick ner för några dagar sedan. Så vackert! Lägg märke till små saker, det finns så mycket du missar annars.

Likes

Comments

Var dig själv, gör vad du vill, tänk hur du vill, önska dig vad du vill, skit fullständigt i vad andra vill tycka och tänka om dig. Vad gör allt om 100 år.. PRECIS!! Sug på den..

Likes

Comments

Lätt ett av de grymaste naglack jag testat!! Ärligt, färgerna är super fina och de har samma färg när man penslar på, så man blir garanterat inte missnöjd!! Ni som inte testat detta naglack, gör det!! Ni kommer verkligen inte ångra er.

Jag har alla färger av detta naglack, ett par jag inte har, men det är för jag inte gillar färgerna. Men de jag har älskar jag!!


Likes

Comments