Header

Bloggen har fått eka tom i veckan då tiden inte räckt till. Idag ska jag faktiskt på en föreläsning om hur man kan prestera på alla livets plan samtidigt. Det är Factorgym som har ordnat detta, väldigt uppskattat. Så förhoppningsvis får jag några bra tips att ta med hem. Människor med höga ambitioner och en tydlig drivkraft är något jag ser upp till väldigt mycket.

Just nu går jag faktiskt och bloggar samtidigt, multitasking eller något. Gymmet väntar, ett benpass följt av lite mage. Imorgon ska jag träna ihop med vår fitnessdrottning Helene (sm-guld i bodyfitness om man får skryta lite över hennes fantastiska prestationer) så jag vill ju inte ta ut mig för mycket.. Jag har dessutom också groupstunt ikväll vid halv5 så I need the power från benen.

Idag är det bara 27dagar kvar till November cup i Borås, våra grymmaste barn ska ut på mattan och jag är redan nervös.. Det är konstigt att man är mer nervös som tränare än när man själv ska ut på mattan? Igår när jag packade ner allting så kom jag över 2av rosetterna jag tävlat med. Vilka minnen. Cheerleading kan nog vara livets sport, för man får in så många olika delar. Spänst stryka koordination samarbete kondition med mera.

Trevlig söndag på er!

Världens härligaste tjejer❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Här kommer en Helene Ahlson inspirerad Abs-Challenge.
V
i fick prova det här "minipasset" på Fitnessveckan, det är en ab-killer men den är fort över om du kör den själv eller ihop med några som inte är sengångare när det kommer till sit-ups i olika former. Det var vår bästa Helene Ahlson som körde detta med oss. Det jag tyckte var jobbigast var det statiska övningarna. Vi skulle nämligen ”vänta in” alla i plankan och båten innan den minuten skulle börja räknas. Vilket för mig och Ellinor som blev klara först blev en 3minuters lång planka. Sen hade vi då en minut kvar gemensamt också, det var skakigt. Men prova! Gör det i din egen takt :) Det är perfekt att köra innan eller efter er planerade träning.

50st fällkniven med 10kg viktskiva:
100st situps (hela vägen upp resp. ned):
1min statisk planka
25st fällkniv med rotation åt båda hållen på bänk, med 10kg viktskiva
1min statisk "båten" med viktskiva 10kg

Likes

Comments

Imorse vaknade jag pigg och energifull klockan 6, det kan ju ha berott på alla salta apor jag åt igår och att jag kom i säng i tid men ändå. Time to own your day kände jag och hoppade i betterbodies mjukisdressen (som jag förövrigt typ lever i hemma.) för en mysig men kall promenad ner till Factor. Jag kom precis när Oscar öppnade och hade lite pre-mys med hans hund.

Helg + Factor = Partnerworkout.
Uppvärmning och en styrkedel med Hang Clean  5-5-3-3-3 innan woden startade. Stackars Viktor som jag tränade med idag fick lida lika mycket som jag fick förra helgen. När det är I go/you go och ens partner är så jävla snabb så hinner man knappt återfå andningen innan det är dags att köra igen.

Warm up
2 Laps
Burpees 8
Chins 5 strict
Mt climbers 30
-------------
Hangclean 5-5-3-3-3
Partnerworkout
15min
TTB 100
--
Hangclean 30 (60/40)
Gobletsquat 40
Hangclean 50
KB swing 60 (32/24)
* otm 6 chins
12min
You go/I go
Hangclean 8
Burpees 8
KB swing, half 8

Åkte hem en snabbis sen för omladdning innan Jannis och Felicia kom och hämtade mig. Backintervaller på Björnön hade jag gett mig in på utan att riktigt ha tänkt igenom det. Galet jobbigt men galet kul! Intervallbacke nr2 skulle vi till exempel springa bakåt uppför, vilket för er som inte testat, suger så hårt i benen. De jobbigaste backarna i 5km spåret har vi nu sprungit uppför en 15 gånger säkert. Och sen som ”avslut” hamnade vi i björnöbacken, inte den brantaste kanske men överlägset den längsta. 10km fick vi ihop det till iallafall. 1,5h i bara backar och kortare jogging transportsträckor mellan dom. Ett härligt gäng och grymt väder levererade den där extra lilla energi och glädjekicken.

Jag brukar själv pusha folk att kliva utanför sina comfort-zoner så idag var det väl min tur. Jag hatar backar och jag är för lat för att köra intervaller själv. Men jag sparkade mig själv i rumpan och körde.

Så nu mina vänner ska jag ta lördagsmys!

Likes

Comments