Header

Iförrgår var det rygg och bröst som stod på schemat. Så blev lite övningar med de. Efter gymmet var en lugn och skönt löprunda inplanerad i skogen... Istället blev det en hård och jobbig löprunda eftersom efter 5 dagar med reg är marken i skogen inte den lättaste att springa på och med lite varmare väder kommer de fluget, myggor och knopp som svärmar runt om men.. Men 7km blev de iallafall.

Nu är det vilodagar fram till GBG varvet den ända träningen som står på schemat är Body Balance på Torsdag!

Over And Out!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Back at it again!

Lång helg ledig från jobb. Torsdag blev de det vanliga Body Balanace passet som jag har fått feedback på och ska fixa lite smågrejer.

Fredagen började med ett seniorpass med en grupp gamla härliga människor som tränar mycket bättre en dem flesta unga jag känner. Sen bar de av ned till Sommarstugan för en härlig helg med kroppsligt "vardagsarbete" och lugna stunder.

Lördagen började med en 5,72k löprunda skönt och fortsatte med mer "vardagsarbete" roligt och skönt.

Söndag blev ett benpass på gymmet följt av en Tabata klass som fick jobba med stepp brädor idag!

Nu blir de lugn kväll och sen är de dags för en ny vecka!

Hoppas på bra besked!


Likes

Comments

Det är förvirrade tider. Träningen är den bästa fasta punkten som alltid finns där.

Igår hade jag en 60 min Tabata klass roligt och hoppas att deltagarna tyckte de var lika roligt. Eftersom passet var så pass lång för att vara Tabata så fick dem göra 4 Tabata 8 med kondition och 4 Tabator styrka. Ett koncept som jag tyckte var roligt och helt okej men som i framtiden ska göras om lite.

Idag hjälpte jag systrarna nere på gymmet med lite olika övningar. Lilla syster bröat träna nu och vi får väl se hur de ska gå! När dem sedan gick och gjorde Zumba så tog jag ett benpass då Zumba kan va en av dem få grejens jag inte gillar att träna!

Väl hemma igen blev det planering av träningen för resten av Maj. Där är ju 2 lopp kvar dem stora loppen. GBG varvet (halvmara 21,1k) och Stockholm Marathon (42,2k) Så varvar löpträning med benpass och övrig kroppsträning och mina klasser! Maj är en bra månad träningsmässigt övrigt är den förvirrande..


Likes

Comments

Tidigt morgon i morse. Kunde inte sov, gick up 630 och började dagen med lite yoga och solhälsningar. Solhälsning A.

Eftermiddagen fortsatte sedan i träningen tecken!

Armar bröst och mage super roligt att få vara tillbaka på gymet nu efter mycket vila. Och imorgon ska jag hålla i ett 60 min tabata pass kommer bli superoligt!


Likes

Comments

Liten lugn och fin söndag idag med vänner och vila. Träningsverk i benen sedan igår speciellt i vaderna. Kommer bli till att träna mycket ben på gymmet nu fram till marathon snart dags. Vila i en helg nu och sen gbg varvet och helgen efter de Stockholm Marathon!! Super spännande och roligt!

Söndagar ett tag framöver håller jag även i 30 min Tabata pass på gymmet jätteroligt att få peppa människor till att ge allt på så kort tid! Superroligt att få komma på övningar och allt runtomkring med! Ett fåtal tisdagar kommer jag även ha ett 60 min Tabata pass så då kommer dem få jobba! Roligt!!

​London from the London eye

Likes

Comments

Idag var det dag för andra loppet, Springtime i Helsingborg! Superrolig lopp som är väl anordnat som har en utmanande bana på många sätt. Mycket backar och varierande terräng med olika fina utsikter. Hav, skog och stad. Satte dessutom personbästa på milen med en tid på 41;52 super roligt!! De första 5k gick jätte bra med en tid på ca 18 min efter de började de bli jobbigt för konditionen. Mellan 6-7k var de super jobbigt och kände så för att sluta då men fortsatte vid 8k fick jag nya krafter och ökade farten hela vägen in i mål! Super trött och nöjd! Nu väntar en lugn kväll.

Likes

Comments

Imorgon är det dags igen! Springtime i Helsingborg 10K lopp. Rekordet på 10k är 43min så satsar på att komma under de vill gärna springa på 40 men tror de är lite orealistiskt med tanke på förkylningen och så. Men vi får se.

Hade ett body balance pass i Torsdags som gick finfint och ett pass idag på ramlösa som också gick bra. Roligt att få positiva kommentarer på hur jag genomför passet och vad dem gillar. Tydligheten, couthingen m.m.

Nu blir de vila för imorgon!!

Likes

Comments

Idag kom dem nya skorna och förutom att vara supersnygga så var dem ju supersköna. Ja, iallafall att gå i eftersom förkylningen fortfarande hänger i med halsont vågar jag inte prova mig på att springa än. Hoppas på att iallafall kunna ta en kortare runa på fredag eftersom de är Springtime på lördag!

Supernova Glid 7 bost Uppdatering av mina gamla Supernova Glid 5 so hoppas på att dem är minst lika bra som dem! Längtar så till Springtime, gbg varvet och stockholm marathon nu!

​Klicka på bilden för mer info

Likes

Comments

Idag är det vilodag för min del fortfarande. Får se hur det mås imorgon.

Idag är de min underbart duktiga flickvän som håller igång istället. Vårruset 5k lopp som idag är i Halmstad.

Hon klarade de på 31:41 superduktig!

Likes

Comments

Nu har det gått två dagar sedan jag gjorde Toughest i Malmö och kan ju bara säga wow så roligt de va! Om det hade gått hade jag genomfört det nu på direkten igen. Men då hade inte kroppen blivit glad den säger nu till lite grann. Ont i halsen, täppt näsa och träningsvek i överkroppen men det är skönt att veta att man lever! Sen är det ju inte de lättaste jag loppet som jag genomförde heller. Badar man i 7 gradig vatten och springer runt i blöta, smutsiga, leriga kläder i 1 timme så var de väll konstigt om man inte skulle få någon form av förkylningssymtom.

Men som sagt banan var helt fantastisk. Loppet är 8km långt vilket i sig inte är några problem att springa. Till detta kommer 40 hinder. Varierande i svårighetsgrad. Allt from lätta ta sig över under hinder till iskallt vatten, ringar, lera, väggar, säckar att bära och mycket mer.

Toughest Malmö är uppbyggd vid vattnet och därav många vattenhinder. Men superroligt, hoppa på en trampolin ut i vattnet simma runt och boj och tillbaka till land, kravla sig över upplåsa "bildäck" (badringar) på vattnet, springa långt ut på en bad brygga, klättra i ett nät ringa en klocka hoppa i vattnet och vada in. Många roliga vattenhinder alltså!

Pluss och minus med loppet då.

+ Rolig bana som utmanade på många nivåer.

Både i styrka, kondition, smidighet och "att våga" Toughness som dem kallar de.

- Att på vissa hinner blev det väntetid som gjorde att man inte riktigt kunde genomföra loppet i sin egen takt

utan var tvungen att stanna upp och vänta på att ett hinder blev ledigt.

Överlag en helt underbar dag! Funderar lite på göra Toughest Köpenhamn när dem kommer tillbaka den 26/9!

Nästa lopp nu är Springtime på Lördag 9/5. Vila ett tag nu hoppas på att kroppen repar sig fort så träningen kan komma igång igen. Siktar på nytt PB på milen så under 43 min.

​Bilder från en fartfylld dag! 

Likes

Comments