Header

Dagens träning blev ett simpass! Skönt, längesedan totalt blev de 60 längder, 1,5km och tiden blev ca 50min. Med lite stop för prat och banbyte och lite andra avbrottsmoment Nu är jag totalt slut och ska jobba ett extra pass imorgon 8-16 så får se vad det hinns med för träning imorgon. Kanske en löprunda. Sen skulle jag behöva träna på mitt Body Balance pass innan torsdag var ju längesedan nu! Så de får vi hinna med imorgon!! Men vi får se :) Over And Out

Bild från triathlon som jag genomförde i somras!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu får vilan allt va över känner mig bra igen men trött! Så idag var det dags igen!! Löpning 5K tungt jobbigt, tagit mycket på konditionen men vi kommer snart tillbaka igen.

Nya löparskor, behövligt, kändes så bra och lätt och skönt att springa i. Mina gamla var utslitna sulan ihoptryckt så nästan ingen dämpning så det var så skönt att springa nu!

Påsklov, så har en hel vecka på mig att bara fokusera på träningen nu och komma tillbaka men får börja långsamt. Idag blev de därför "bara" dem 5k:na lite pilatesboll träning för bålen och en runda yoga för centrerat lugn i dessa hetsiga tider och flexibilitet!

Skönt i'm back och denna gången stannar jag! Inte mer sjuka nu har inte tid! Snart bara 1 månad kvar till första loppet och 1 veckas sjukdom är ett stort bakslag..

Likes

Comments

​Fortfarande sjuk så fick ge bort mitt Body Balance pass idag sur surt!! Men vila och lite aktivitet så är vi snart på benen igen! Kanske ledig hela nästa vecka eftersom det är påsklov får se. Skulle vara rätt skönt med "lov" så får se vad som händer! 

Over And Out 

Likes

Comments

Varit sjuk i 3 dagar nu h*tar de! För sjukdom = ingen träning. Har problem med ryggen så hoppas de går över till imorgon för jag tänker inte ställa in mitt Body Balance pass, nepp definitivt inte! Blää mög!

Likes

Comments

Vilohelg från träning och skulle dra igång idag men då får man skitmigrän. Så blev ingen träning idag heller. Sova nu och hoppas på en bättre dag imorgon!

Likes

Comments

Idag har varit en fartfyllt dag! Slutar jobba 1230 på fredagar. Så då blev det hem och tvätta och städa och bara det är ju ett träningspass springa upp och ned till tvättstugan och fixa och ha sig!

Efter det blev det en lagom löprunda på 7,6k i lugnt och skönt tempo. Måste köpa nya skor då dämpningen i mina är utslitna så känns en del i benhinnor och i underben att springa nu.

Sedan bar det av till gymet för ett armpass som jag nog tycker är det roligaste att köra! De eller bröst.

Sedan var det dags för vila med goda vänner och god mat ikväll. Imorgon är det ett extra jobbpass inplanerat och på kvällen fira mammsen så vilodag imorgon!

Likes

Comments

Då var en dag till avslutad och idag blev det mitt Body Balance pass inte jätte många deltagare men tillräckligt för att jag ska bli nöjd. Ligger på en rätt dålig tid så är glad för alla deltagare som kommer! Efter passet så körde vi (jag och flickvännen) en runda på gymmet. Benpass stod på schemat så att vi kan bygga upp lite mer muskulatur inför dem långa löppassen. Tycker även det är så fascinerande med alla människor nere på gymmet... Allt från stora starka killar som tror dem är något till lite äldre damer som kämpar på. Älskar variationen! Och sen hade det ju varit trevligt som spännekillarna slutade försöka äga hela gymmet ;) imorgon är en ny dag med ny träning!!

Likes

Comments

Idag blev det ett cykelpass på 31K ett skönt pass men lite kallt. Nu blir det vila resten av kvällen och imorgon är det dags för Body Balance igen! Det är just nu höjdpunkten av veckan! Inte så mycket mer spännande idag. Sååå Over And Out! 

Likes

Comments

Löpning är en drog har man väl börjat och kommit igång så kan man bara inte sluta. Det är så skönt och så kul. Visst vädret i detta land kunde ju varit lite roligare en 7k runda i rak motvind i vilket väderstreck man än springer förstår inte hur det kan hända... Men då blir det extra skönt när man kommer in!

Löning har ju många positiva funktioner förutom de "allmänna" som alla tänker på, bantning, kondis m.m. Det hjälper mot depression och hjälper kroppen att slappna av.

Yoga är även en bra träningsform för att förutom göra dig mer rörlig så hjälpa de dig att slappna av och lösa spänningar som bildas i kroppen av stress m.m och att avsluta med meditation är de bästa sättet tycket jag! För om du inte har 10min om dagen över under en dag till att bara sitta och göra ingenting... Ingen mobil, ingen rörelse utan bara sitta då är det dags att börja se över vad man gör!

Därför tänker jag avsluta min dag med en runda yoga och lite meditation.

Peace Out

Likes

Comments

Träningen tar aldrig slut något nytt varje dag. Idag togs det en runda på gymmet. Körde Rygg och bröst all gymträning nu handlar mest om toughest som jag ska göra i Malmö i maj. Kommer behövas en hel del styrka till de så det jobbar vi på! Tränade även på mitt Body Balance pass som mäster bli perfekt innan jag gör min filmning för licens och har 3 månader på mig! Så träning träning träning and we love it!

Mermaid, yoga pose på en strand i Teneriffa! 

Likes

Comments