Header
ex2

Sitter i skolan och brinner. Lyssnar på kent och räknar ner timmarna tills 17 december, då jag och Ebba ska se dem första och sista gången. Alltså så jävla bra är dem. Kommer gråta själen ur mig. Längtar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tacka mig senare ;) /EM

Likes

Comments

Vilken är din bästa danslåt? Båda: Sex on fire!!!!

Vilken färg är dominerande i din garderob? Båda: Svart!!!

Hur skulle dina vänner beskriva dig med ett ord? Ebba: Kreativ. Emilia: Galen.

Om du bara fick lyssna på en artist resten av ditt liv, vem hade du valt? Emilia: Kendrick Lamar. Ebba: Håkan fucking Hellström.

När du var liten, vad ville du bli när du blir stor? Emilia: Psykolog på vardagar och designer på helger. Ebba: Något roligt, har alltid velat bli något jag tycker är kul eftersom jobbet skall prägla ens dagar livet ut. Typ frisör till en början, sedan arkitekt, någon som gör något fint. Älskar fina saker.

Om du hade fått ett barn nu, vad hade du döpt den till? Emilia: Charlie eller Amber! Ebba: Arthur kanske, eller Leia eller världensbästaunderbarasteälskadebarnsomjagälskaravhelamitthjärtasomärbästivärlden.

Vilken är den värsta känslan? Emilia: Ångest. Ebba: Uppgivenhet.

Vilken är den bästa känslan? Båda: Lycka.

Vart är du om 10 år? Emilia: På min balkong i Paris med ett vinglas i handen och en stor fin vovve bredvid mig. *Jobbar som DJ på fetaste klubbarna* Ebba: Lycklig.

Vad brinner du för? Emilia: Feminism, VARJE DAG RESTEN AV MITT LIV. Ebba: Rättvisa, människors lika värde, saker som är vackra, ett jämställt samhälle.

Vad tycker du är vackert? Emilia: Fina ställen, tatueringar, konst, musik och bra människor! Ebba: Musik, poesi, konst, kärlek, vinst och kämparglöd.

Vill du gifta dig? Emilia: Never !! Ebba:

Tre snyggaste sakerna som en person kan ha? Emilia: Långt hår (killar), tatueringar samt fint leende! Ebba: Alla är vackra på olika sätt. 
Likes

Comments

Emilia G-son. Som jag tycker låter så bra men ständigt lyckas glömma bort att kalla henne. Min vän, personen jag älskar i DJ-båset, i klädbutiken, i debatten. Min kloka snygga, coola, as roliga kompanjon. En mycket intressant person som man bara vill veta mer om, lovar! Jag kommer läsa om henne och hennes tankar varje dag iallafall! Här! På våran nya blogg!

Likes

Comments

För några månader sen låg vi i Ebbas säng lite deppiga och jag kom på idén att vi skulle beskriva varandra med tre ord. Om jag kommer ihåg rätt så beskrev jag Ebba med orden: smart, kreativ och fantastisk. Jag håller fortfarande fast i dem orden och kommer nog alltid att göra. Det finns så mycket fint med Ebba och vi är så otroligt lika på så många sätt att det kan skrämma mig ibland. Alla mina bästa minnen har jag upplevt med dig och tack för att våra dumma beslut alltid resulterar i det roligaste stunderna. Med det sagt är jag stolt att ha Ebba Q som min blogg partner heheh. ENJOY ! ;D

Likes

Comments