Det va länge sen jag skrev något men har inte orkat/ glömt bort att skriva! Idag va vi på Ramunder för att vi skulle få reda på vilka vi skulle gå mä i sjuan. Jag går i 7B och det va en okej klass. hamnade iallafall mä Moa❤ är faktiskt taggad till högstadiet för att få träffa andra folk!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! har inte orkat att lägga upp nåt i veckan. Men iallafall har varit hemma hela veckan har inte mått så bra. men idag mår ja ganska bra👍 så det blir att jag o mamma o kanske nån mer rider ut senare ikväll🐴

Likes

Comments

Hej igen! Dagen började mä att jag åkte bort till stallet och släppte ut min prinsessa🐴👑 och fixa lite där. Sen åkte vi in till ramunder marknaden hitta inget. Sen ner till stallet igen för att jag skulle rida. först märkte vi inget men sen så började hon gå så konstigt på back benet så det slutade mä att vi fick linda benet. men skriver imorgon hur det gick!

puss💗

Likes

Comments

Hej kanske lite sent inlägg men aja! dagen började mä att jag kom till Matilda❤ sen kom Thea och alla vi stack till ramunder o träffa nåra. Men nu ska jag o Matilda se på film så vi hörs imorgon!💗kram💗

Likes

Comments

Hej! Har pricis skaffat blogg och hoppas att ni vill följa o kicka in på bloggen! i min blogg kommer ni få läsa om mig och min vardag o lite av varje!

kram!💗

Likes

Comments