S.O.L & V.Å.R.E.N B.A.K.O.M H.Ö.R.N.E.T

Jag har just kommit in från en blåsig promenad och sitter som bäst och samlar motivationen för att dyka ner i tyska böckerna.
Före det skall jag åtminstone värma upp lite risgrynsgröt som puttrade på spisen igår kväll, kan en torsdag bli bättre me en sådan lyx lunch. På min göra lista idag har jag inte så mycket på, men bl.a finns där
1. koka äggsås
2.Läsa Tyska
3.Damsuga
Mera än så här har jag inte på hjärtat hittills idag, hade så bra 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Uchh vilken konstig kännsla i hela mig, det är jätte mycket på gång nu och jag längtar så till måndag då allt är över. Det kan nog inte vara hälsosamt att ha så mycket på en och samma gång för en människa. Som ni ser har jag inte bloggat så aktivt men helt ärligt har jag inte haft tid. Men efter skrivningarna skall här bli lite mer liv igen.
Idag hade vi "sista smörjelsen" i matematik som vi skriver imorgon desto mer har jag inte gjort idag, förutom då räknat matematik. Nu skall jag försöka koppla av och inte tänka på en massa saker och försöka sova i natt för att årka prestera imorgon. Om ni vill veta kommer jag ligga klar vaken och fundera över hur man räknade vissa uppgifter, sedan kommer jag sätta mig upp och säga till mig själv " Erica sov!! Ingen idee med det här nå mer nu" så kommer jag börja tänka på Thailand och dess stränder och värme och hunnit sova 2 h och vips kommer klockan visa 7 och mamma kommer stå där " Godmorgon Abitant, du har väl sovit gott och taggat till för idag? och jag kommer svara " apsålut".

Ja ni ser så kommer det högst troligen se ut!
Nu skall jag fixa något kvällsmål och mysa med min kissemisse ha de gott! Baai <3

Jag och wilma var lika dö som på bilden och överlevede dagens matte program ljust och ljust!

Likes

Comments

Bloggen har vilat denna vecka, viket jag tror varit nödvändigt för mig. Har haft helt andra bollar i luften och värkligen prioriterar skrivningarna i första hand den här veckan. Dagarna har varit rätt så ensidaga med läsande och mat där mellan varven och lite träningar och promenader.
I helgen skall jag igen samla krafter inför nästa vecka. Trevlig helg 😊

Har bland annat hunnit med
# pizza bak
# Fixat lassange
&
# skrivningsångest

Likes

Comments

Tänk hur mycket ljuset kan peppa en, den här vårsolen är så behövlig, dessutom har den nu börjat värma om dagarna. Jag har också kollat att det kommer bli riktigt vår inkommande vecka.
Idag är det exakt ett år sedan min "fammo" (farmor) somande in och det är ett år av mycket saknad, till minne av fammo hade min faffa ( farfar ) igår stekt köttbullar och kokat potatis och ställt i årdning en fin middag till oss barnbarn och föreldrar.
Mina dagar i övrigt är inte så värst intressanta och händelserika. Idag var vi till stan och jag har blivit så trött på våra silikon brödformar, så nya formar fick jag inskaffat och den ena är som bäst i ugnen fyllt med ett glutenfritt cachewnötsbröd.
Imorgon skall jag kolla igenom lite modda inför skrivningarna vi har på måndag och eventuellt om vi hittar någon passlig tid ta en ensam stund med min bästa vän ❤️
I övrigt ikväll har jag pysslat om mig skälv och haft ansiktsmask och bastubad. Bra så nu skall jag äta lite choko och se på melodifestivalen och hoppas Vicktoria tar hem vinsten!!!!

Tycker jag traskar på med räknaren var jag än befinner mig i detta hus!

Likes

Comments

Jag hör till den typen som får lida av torr hud. Jag har atopisk hud vilket gör det mer besvärligare i vintertid. När jag var liten fick jag reda på att jag hade atopiskhud och fick smörja mina armveck med medicin salva varje kväll. Jag minns så bra hur mycket det kliade och jag har trauma av det. Hur skall man som liten förstå att det bara blir värre av att man kliar ennu mer? Mamma brukade säga till mig att jag borde bada i ett badkar med salvor i.

Sedan fick jag diagnosen att jag hade celiaki för 2 år tillbaka och började äta glutenfritt. Sedan det har mina utslag i armväcken försvunnit och min hud mår så mycket bättre. Men mina händer ahhh.... om det är något jag lider av är det torra händer. Ibland är dom så sjuka med sprickor och blöder, och det känns som om man har knivar som skär längs huden på händerna och ni vet när man är en som tvättar händerna 24/7 så blir situationen inte bättre. Hur mycket jag än smörjer in mig kommer jag alltid ha den torrare typen av huden. 

Jag har provat så många olika sorters salvor och den senaste har enligt mig varit bäst i test när det handlar om handsalvor. Den här ​Lacobace ​salvan är värkligen jätte skock och den gör att sprickorn försvinner direkt. Utan den här salvan skulle jag inte klara vintern. För mig fungerar apsålut inte Aqualan, den torkar nästan bara ut mina händer mera. Jag är glad att kunna säga att jag idag inte smörjer in mig så ofta fast man borde göra det. Men det visar bara att min hud mår mycket bättre nu och jag tror att det är glutenet som varit boven.

Ville tipsa er om denna Locobace repair. Den finns vid apoteket i två storlekar den större för 15€ och den mindre för 11 € Hanskarna använder jag för att inte smeta ner hela sängen under natten 😊

Likes

Comments

Hej på er! Jag hoppas ni kunnat njuta av ert sportlov/vinterlov allesammans. Själv har jag avundast alla som fått njuta av dagar ute i solen när vintern visat sina bästa sidor.
Nu har redan 2 veckor av ledigheten passerat och den kommande vecka nu är den sista förren allt börjar på riktigt. Imorgon skriver jag ett prov i hallen mellan 9-15 som är ett övningspro i matematik innför det riktiga som vi skriver 23.3 2017.
I helgen har jag försökt koppla av och tagit mig tid att göra annat roligt. I fredags var jag ute och spenderade dagen med mamma när hon hade sin lediga dag. Igår var jag först på 3 års kalas och sedan på kvällen treffades vi tjejjer och firade Emmi som fyllde år somsagt för 1 månad sedan. Kvällen var riktigt mysig och trevlig.
Så var det söndag idag och den här dagen började vi med en långpromenad jag och mamma och åkte på eftermiddagen på ett caffe besök och sedan och mat handla. För att inte glömma hade pappa kokat risgrynsgröt till lunchen idag, det var ju allt jag behövde efter att jag nästan förfrysit mina fingertoppar, av det som blev över gjorde jag risifrutty så jag har att äta under provet imorgon.

Och så länge andra shoppade tog jag selfies ist... Billigare så ☺ Ser ni så söta mina kusins barn är inne i tältet, man blir bara så glad av att umgås med dessa charmtroll. ❤️

Likes

Comments

Här var det första dagen på mars och våren väntar på oss bakom hörnet, dock hörde jag att dom lovat - 20 nästa vecka. Jag skall på någotvis försöka överleva jag lovar!
Månadens HISS OCH DISS då:
Månadens HISS är att solen kommer börja värma och snön kommer börja smälta bort och våren är på kommande. Och att jag skall till Svergie.
Månadens DISS är studentskrivningarna och att det kommer bli klottit och slaskigt när snön sakta men säkert börjar smälta bort!

De senaste dagarna har jag gjort bl.a en semlekladdkaka ist för de traditonella fastlagsbullarna, urk har aldrigt gillat dom men skulle jag bli tvingad att äta en skulle jag nog välja med mandelmassa om jag så måste. Så ärligt sagt tycker det är så skönt att jag slipper den årliga diskussionen om fastlagsbullen skall ha mandelmassa eller sylt fyllning! Men hörni semlekladdkakan den var bra ☺ Min morgon idag startade jag med en promenad tillsamanns med Nixih efter det har jag läst snapchattat läst ätit. Sen så avslutade jag den här onsdagen med ett combat pass vid studion, med mig hem inhandlade jag mera Raw bite och den här gången med en ny smak pecannut. Har också hunnit ta en måndags snackis promenad med Bella och däremellan också torkat lite dam i rummet som jag konstaterade att jag senast gorde dagen före midsommar. Positiva med den mörka årstiden är att man åtminstone inte ser hur dammit man egentligen har det. Tyvärr ha mina ängla tofflor under sängen blivit mera synliga nu när solen börjat lysa in genom fönstret suck .....

Likes

Comments

Sportlov eller hur var det? Önskar jag skulle få säga det med. Men tänker på den dagen ist då de andra stiger upp och är tvungen att åka till skolan medan jag har en helt ledig vårdag framför mig ☺
Idag har det värkligen tagit emot att sitta inne medan vädret varit som på bästa sett. Ändå har jag lyckats med att få samlat lite D-vitaminer idag på dagen när jag var ute på en promenix. Ikväll treffade jag också Bella, det är rett knepigt att få in tider som passar när vi alla har olika lästider.
Den här kommande helgen blir det kalas upphöjt till 2. En av mina vänner ni vet hon skid eliten, ni hittar hennes blogg Här ,  har fyllt 19 år redan i Januari, men eftersom hon haft och har tävlingar på helgarna har vi fått skjuta upp firandet. Men bättre sent än aldrig. Sen så fyller hon min finaste kusins barn mitt helt eget fadderbarn redan hela 3 år så hon skall vi också fira.
Imorgon har jag veckosamtalet från förrmiddagen så får se till så jag inte försover mig. På onsda skall jag och nixih vara aktiva och ta en "powerwalk" från moron förren vi dyker ner i våra böcker! Torsda händer inget, på fredag har mamma ledit och jag misstänker hon har något hon och jag skall hitta på!
Nu skall jag googla vidare lite förren jag går och lägger mig!
Skall försöka vara lite aktivare här men ibland så bara lämnar det. Men tills det ha de gott! Bis bald!

Har hittat en ny favorit, bara frukter som är mixade. Perfekt som ett mellanmål.

Bröd bak/stads besök/ matte räkning
sammanfattar min helg rätt så bra!

Likes

Comments

Liten uppdatering här i mellan fören jag dyker ner i Tyska boken. På förrmiddagen var jag och hade vårt veckosamtal och R va stolt över mig att jag har vågat göra nå förendringar. Själv känns det skrämmande men det är väl så det ska vara i det här skedet!
Heladagen sen jag kom hem har jag läst och ätit mellanvarven. Ikväll skall jag ta och socialisera mig och åka ett till varv till stan för att sköra ett bodycombat pass. Efter det skall jag hoppa i duschen och sen slå mig ner framför tv:n och se på svergies mästerkock.
Sen för att inte glömma skall jag kolla lite resor tillsammans med mamma och ha en såndär dotter mamma tid. Jag tror att det är viktigt att ha något och se framemot så att man vet vad det är man kämppar för. Men nu ni här avslutar jag för att ennu läsa lite tyska! Hejdå!

Vardag 22.2 2017 i en månad frammåt. Kämppa 👊

Likes

Comments

Vilken fin vinterdag vi haft idag. Hade tänkt ta en tur i skidspåret ikväll men eftersom mina skidor inte är fixade får det bli en annan dag. Skall ta och läsa min ytterst tråkiga engelska bok efter att jag varit ett varv till affären och tagit ut lite kontanter. ☺

Fixade köttferslimppa och palsernacks mos med lite philadelpia ost i till middagen, och gott blev det. Lycklig över mina mjukisbyxor jag fyndade från ginattricot för bara 7 € 🙈

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw