God kväll eller kanske snarare godnatt... Vi fick en solig dag idag. När vi ikväll kom till bilen stannade mätaren på lite över 20 km, det har värkligen varit kul och naturen här är ju allt annat en platt, med hem oss har vi också hittar 2 liter trattkantareller så det räcker till en soppa och lassange. Mums!
Jag känner mig trött och tror jag skall börja sova strax, imorgon skall vi vandra från förrmiddagen, sedan städar vi och åker hemmåt fast jag fortsätter vidare mot vasa.
Mera har jag inte att komma med idag! Sov gott alla så hörs vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er, som bäst befinner jag mig i Ukkohalla. Vi kom hit igår kväll och skall vandra här i 2 dagar och upptäcka ruskan och så.

Märker att bloggen lämnat på sidan den här veckan men när jag öppnade moodle en sida som det kommer upp uppgifter på rasade uppgifter på uppgifter över mig. Jag har varit aningen stressad och försökt reda upp saker som behöft åtgärdas. Och jag känner mig rätt effektiv nu i efterhand.

Lite annat än uppgifter har jag nog ändå hunnit med t.ex var jag och promenixade med min bästa vän i torsags och vad är inte bättre en de 😊

Nu ska jag stiga upp och äta frukost för senare skall vi ut och vara ut hela dagen så skojj, dessutom skall vi försöka hitta skogens guld också, men före det ska här göras en matsäck duachas och ätas ha de bra, och trevlig HELG ❤️

Likes

Comments

Godmorgon, hoppas ni sovit gott i natt. Jag har ledigt reaten av veckan så jag packar ihop och åker hem idag. Först skall jag bara städa lite och äta frukost. I helgen åker vi lite norrit för att upptäcka ruskan och plocka kantareller.
Ha en bra dag ❤️

Likes

Comments

Hej jag har int mycket att blogg om idag. Vädret är och har varit piss, jag trotsade vädret och kom hem lika blöt som en dränkt kisse igen, så skönt me helg nu igen jag ska satsa på att vila upp mig inför kommande vecka i Vasa!
Trevlig helg ❤️

Dåligaste bilderna här nu men har sparat dom via snapchat genom at screenshotta fotonen!

Likes

Comments

Hej på er jag hade tänkt blogga imorse om hur bra den här dagen skulle bli. Jag tackar mig och alla andra att jag inte gjorde det! Hittills har den här dagen vari en otursdag vs pissdag, en dag som inte vill mig det bästa!

1. blev inlåst på wc:an, när en skruv i låset var lös
2. kastat upp av bananplättar jag trodde jag kunde äta, ( de va värkligen så äkligt, dessutom påminde de mig om min kräksjuka där jag hade ni minns bakat ett bananbröd och kastade upp )
3. Börjat ös regna just när jag skulle gå till mammas jobb!
4. Lyckats kära mig ordentligt med rakhyveln när jag skulle fixa fina ben! Okej gör det alltid men den här gången va den värsta på länge!

Jag hade värkligen knäppt foton på snygga ni vet såder instagramvänliga foton på bananplättarna, men laddar aldrig upp det fotot och dessutom raderade jag bilderna för vill int ens se dom!

Uchh vilken dag det är ju int Fredagen den 13: onde men de ju onsdagen den 13:onde. Jag ska tycka synd om mig nu hela kvällen och hoppas mitt illamående värkligen går över, känner mig faktist svag och lite vinglig så ikväll blir det en lugn kväll me tända ljus och idol!
Jag hoppas innerligt att ni haft en bra dag och ni som gillar bananplättar kan fortstta äta dom, jag föredar vanliga plättar i forsättningen me grädde och sylt! Tack och Hejj!

Jag är faktist inte så här glad som på bilden idag, men vill endå dela med mig av ett leende till alla er som kikar in hitt till bloggen, ni e ju guldvärda ❤️

Likes

Comments

Hej på är, ville visa feelisen att måndagen är förbi 😊

Likes

Comments

Vilken slödag me en massa regn.
Den här dagen har vari rätt lång och trist. 

På förrmiddagen var jag med pappa i skogen ut och gå och vi kom hem till risgrynsgröt, lyx liksom! Efter lunchen åkte vi till affären och handlade ingredienser till lassagnen jag lagade ikväll.
Så här på kvällskvisten var jag och mamma igen ut och gå och så svängde vi in via gravgåreden och kollde på Fammos grav, och en en gång kan jag säga att hon fattas oss. Min fammo som va så mycket mer en min Fammo ❤️

En grå dag passar väll en grå bild!

Lassagnen kanske int ser så appritlig ut, men den var åtminstone gudomligt good 😋
Han min skatt som gör mina dagar, och han som int får vara i min säng, förutom de dagar jag byter lakan!
Simba ❤️❤️

Likes

Comments

Fredag eller hur? Låter perfekt i mina öron. Ville kika in här och bäretta kort om vad jag gjort idag. Jag har skrivit lite på en uppsats och suttit 1 h med att få läst 4 sidor och vilken torr text. Sen har jag cyklat hem 2 stora paket från posten. Jag som hoppades att ingen skulle ha sitt mig men de fick ja glömma! Jag och min bästa vän var ut och gå på eftermiddagen och ja ikväll var jag och mathandlade me pappa. Lite nostalgi minns domdär fredagkvällarna me pappa i affären och så bråkade vi om vem som skulle plocka mitt lösgodis, hursomhälst skulle vi vara hemma halv 8 för då började hotellkantarell och sen va de amigo! Nån som känner igen sig i samma kännsla 😄
Aja men hörni trevli helg ❤️

Likes

Comments

Här var det ett tag sist, har haft rätt bra vecka och jag är över taggad på att äntligen få göra mina tänder så som jag vill. Var igår till en privat tanläkare så allt är klart nu. Övrigt ha jag bara haft två dagar den här veckan och varit ledig resten. Steg upp 6 imorse för att hinna köra till vasa innan första undervisningen började, jag alutade redn 13.00 och bilade hemmåt med en vän som är på samma linje. För att inte glömma treffade jag igår min bästa vän, vi var ut och gå och nu hoppas jag på att vi skulle hinna treffas en sväng imorgon också ❤️

Så va ju vädret piss, men jag har åtminstone slängt ihop 2 stycken bröd som gräddas i ugnen, sen före regnet kom han jag klippa gräset lite.
Nu skall jag fortsätta min inlämninguppgift och deppa lite smått att jag inte valde att fara ut ikväll till ( leipis ) en bar där de ikväll har halarinvigning. Jag tror jag lär hinna vara ut hela nästa vecka med gulisintagning på månda, ollistisda på tisda och lär dig siza sitz på onsdag 😄

Nu har jag åtminstone helg Hejss!

Likes

Comments

Hej här e min helg sammanfattat -> Varit i skogen en del, varit på promenader och plockat hallon ikväll i solnedgången. Sen har jag fått ett par nya nike skor och shoppat lite på samma gång.

Jag har tagit vara på att fått vara hemma, imorgon kväll åker jag tillbaka. Ser framemot veckan som kommer, kom hem mitt i natten nästan alladagar förra veckan så jag hoppas den här veckan blir lugnare 😊

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw