Header

SAGA

Detta kom hem i brevlådan idag till Saga. Hur söt kommer hon vara på sin födelsedag alltså? Mamma längtar 💖🎀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Idag har vi varit hos Penny för att fira hennes 1 års kalas! 🎉 Supertrevligt och jättefint. Nu har vi en trött Saga som lekt av sig ordentligt med massa barn💖

Likes

Comments

SAGA

Imorse fick jag ett mejl på att Saga ska skolas in på förskolan 1:a mars! Det känns så otroligt kul, speciellt att hennes kompis Penny börjar på samma ställe, men samtidigt känns det skrämmande. Vad hände med min lilla bebis som börjar bli sådan stor tjej? 💖

Likes

Comments

VARDAG

Egentligen har jag ingenting speciellt att uppdatera om idag. Jag mår bra. Har inte rökt en enda cigarett på fem dagar. Det känns som en evighet men det är det inte, men jag kämpar. Har börjat om med träningen och jag är verkligen laddad på att nå mina mål till sommaren. Varje gång jag känner mig svag så tänker jag på hur det kommer att kännas att bevisa att jag klarar det, mest för mig själv kanske. Även om jag vet att lyckan inte är något mål, det är ett tillstånd som kommer och går naturligt precis som vilka känslor som helst.

Just nu är vi mitt i vintern och jag längtar till att snön börjar droppa från taken och till fågelkvittret som väcker liv i världen igen. Att titta på gamla sommarbilder känns som i en annan värld. Men det gör inte så mycket för jag har inte bråttom till någonting.

Idag kom fina Jennifer förbi på eftermiddagen och jag hjälpte henne med att färga hennes hår och Saga som alltid skiner upp när de ses fick busa av sig lite med henne. Imorgon åker julen bort och det blir inte en roligare lördag än städ- och tvättdag.

Likes

Comments

Har nu fått hem inbjudningskorten till Sagas kalas. Ska sätta mig ner i eftermiddag och skicka ut till alla ✉️🎀

  • 104 Readers

Likes

Comments

Första dagen på det nya året är här och jag är så redo. 2017 kommer vara ett av det mest händelserika året då Saga kom till världen och hur jag själv utvecklats som människa och vilka lärorika händelser och människor jag mött på, både de som varit värt att kämpa för och inte. Jag har lärt mig att se saker ur helt nya perspektiv. Inte låta någon köra över. Jag har verkligen förstått hur viktigt det är att stå upp för sig själv.

Om snart en månad fyller Saga 1 år. Jag kan inte riktigt förstå hur fort tiden gått. Och vad hon kommer utvecklas detta år. Nya dörrar kommer öppnas för mig och jag längtar. Redan imorgon ska jag ringa ett viktigt samtal och det kanske blir en stor förändring för mig.

2018 - ett år att se fram emot.

  • 109 Readers

Likes

Comments

VARDAG

Igår fick vi besök av Léah och hennes dotter nästan hela dagen, så skönt att bara få vara. Sedan passade vi på att handla klart allting inför nyårsafton. Idag ska vi inte göra någonting och det behövs verkligen. Jag måste bli bättre på att varva ner och lyssna på kroppen som ger fysiska signaler som är stressrelaterat.

Likes

Comments

KÄNSLOR OCH SÅNT

Nu är allt julfirande över, och det känns faktiskt ganska skönt. Idag kom mina föräldrar och min ena bror över på besök så att han fick träffa Saga en gång till innan han far tillbaka till Umeå imorgon.

Det har varit intensiva men roliga dagar som vi ägnat till de närmsta. Nu ska vi bara passa på att ta det lugnt och ha en mysig nyårsafton hemma hos oss.

Att året snart är slut känns galet. Måste även säga att det har verkligen varit mitt år också, bästa på länge. Har funnit tillbaka en gammal vän som jag har daglig kontakt med. Jag inser verkligen hur tomt det varit utan henne innan. Även funnit fler fina vänner på vägen. Jag har fått barn, inte känt av den där mörka ångesten som jag haft tidigare i livet. Visst, klart alla dagar inte har varit på topp för så ser inte verkligheten ut, men kan inte minnas något skarpt minne som gör sådär riktigt ont.

År 2018 kommer det ske en del förändringar också. Saga börjar förskola, jag kanske förhoppningsvis hittar jobb, (det verkar lovande men det är inget som är säkert riktigt än), kan börja med körkort, m.m.

Nu så, nu vill jag bara vända blad!

Likes

Comments