Snart är 2017 över och snart nytt år igen..
Jag hoppas att 2018 har något mer att erbjuda, det jag vet är att jag går sista året nu på skolan och slutar till sommaren 2018..
Sen blir det nog att jobba tills vidare och få ihop pengar till körkort! Ska även söka utbildning också.

Känner lite stress och press på det, men tror att allt kommer att ordna sig med tiden.

Kram på er ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

TILL JULAFTON!

Man inser verkligen att tiden går fort.. för en stund sedan var det sommar.. nu är det 1:a advent på söndag och julmarknad. Det ända som fattas är snö nu, längtar verkligen!

Vet dock inte om jag ska jobba på jul än eller inte, rätt goa pengar och jag behöver ju det verkligen.

Känner inte för att fira jul efter familjeomständigheter. Annars är det ju alltid en tradition för mig i alla fall.

Tänkte att jag skulle starta mitt julpynt nu i veckan också.. måste få in lite mer känsla, haha.

Likes

Comments

Likes

Comments

Söndag.. och kvällen avslutas med att kolla på den nya serien Lucifer. Riktigt bra! Helgen har varit lugn och jag har mestadels varit hemma.
Igår var det väl mer än jobbig dag, känslofylld, sorg men ändå kärleksfull.
Vi anordnade en "minnescermoni" som var tillägnad till min lärarinna som förlorade sitt hus och hennes dotter i en brand för 2 veckor sedan.. så vi fixade så att vi kunde alla samlas uppe vid huset och det var så fantastiskt! Jag är nöjd, alla var nöjda.
Svårt att beskriva med känslor, men det var en fantastisk kväll ändå även om det var till en början jobbig. Vi spelade musik, tände ljus, skingrade tankarna, kramkalas m.m ☺ vi alla fick ett fint "avsked" och det kändes som att man äntligen kunde släppa det vi alla har gått och tänkt på sedan det hände.

Och idag var det dop för mitt lilla kusinbarn Sofie, kul att träffa halva släkten iallafall! ❤ sen åkte jag till min vän Jenny och kollade lite One Tree Hill och slappade innan jag åkte hem.

Jag är helt klart nöjd 😊 nu hade jag tänkt att sova, är riktigt trött! Så godnatt ❤

Likes

Comments

Det var ett tagsedan man bloggade, kanske för att då var det lite bättre med måendet än nu.
Känner att jag behöver skriva av mig lite om hur jag känner mig.

Ja, vad ska man börja? Började ju att "dejta" en kille.. men som med allt annat, visade sig vara hm ja.. nått jag inte trodde. Att man inte kunde bry sig om hur man reagerade, får öppna sig om hur man kände. Så jag valde att gå min väg..

Varför kan aldrig jag hitta en att dela allt med? Varför ska det alltid vara ett problem för mig? Antingen är det bara sex allt handlar om, eller att man blir för bekväm.

Tappar verkligen hoppet om just den biten, jag har dessutom inget självförtroende till att känna något. Kan inte lyckas höja upp mig själv. Som att vänner säger "Allt löser sig, du hittar någon." Jo men visst, min tro om det finns inte längre kvar. Lägger den biten på hyllan nu, har sagt det många gånger. Men denna gång är den sista gång.

Jag orkar inte.
Nu vet ni.

Sen finns det andra saker som påverkar mitt mående också och inte bara detta.

Likes

Comments

Vilken bra skolstart man fick.. av att ligga i influensa. Så nu lär jag missa hela veckan av roliga händelser!
Fick tvinga mig till skolan idag för att vara med på uppropet och sen gick jag hem igen. Fixade inte skolan idag, får hoppas att febern inte kommer.

Nu ska jag starta BjörnBröder och sova!
Godnatt ❤

Likes

Comments