Hur lång tid ska de ta och hitta min rätte kärlek? Det borde vara dags snart känner jag. Varje gång man träffar någon ny så får man upp förhoppningar.. Men nu har jag faktiskt tröttnat på det, lägger kärlek och killar på hyllan..

Dessutom har mitt självförtroende hamnat på botten, känner mig inte okej någonstans. Mina vänner hittar fin kärlek och kille, men inte jag.

Alla frågar om jag mår bra, men egentligen är det inte så alls.. 😐

SÅ TRÖTT.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll alla, idag kom den fruktansvärt jobbiga dagen.. att säga ett sista farväl till dig Paulina. Trodde inte det skulle vara så jobbigt i just den stunden, men jag hade väldigt fel.

Men vi tog oss igenom den iallafall och nu får du frid. Vi ses på andra sidan ⚘❤

Senare efter begravningen drog jag hem och träffade faster, tog oss en runda med vovvarna för att tänka på annat. Nu ska jag strax sova, imorgon får man helg. Vilket är jävligt skönt, samtidigt blir det att se bio med min fina vän 💕 godnatt.

Likes

Comments

Tjo!

Då får man långhelg idag :) underbart! slutar 14.30 och sen blir de hem och fortsätta plugget. Blir också att se till att boka tvätt och fixa med de under helgen. Nästa vecka kommer det att vara en jobbig vecka då vi i skolan förlorade en kamrat för 3 veckor sedan, så ska vi på begravning på torsdag med vissa ifrån klassen. En riktigt jobbig känsla faktiskt.. Men ändå skönt att de är så många som ska med, då det känns bekvämare för en själv också.

Mycket i skolan nu med eftersom att jag var sjuk hela förra veckan, så kommer bli en press för mig att hinna med allt, haha. Men ha en bra dag alla fina!
Likes

Comments

Då var det min tur att bli sjuk och denne gång med feber. Vaknade vid 4 av feberfrossa, fick hämta 2 filtar och ha extra, för jag frös så jäkla mycket! Tagit 1 Ipren när febern var påväg upp, nu kör jag med fläkt med både värme och kyla. Haha, trodde att jag skulle få gå till skolan idag, men tyvärr. Det fick jag inte göra, funderar på att ta lite Tee för halsen eller så och sen försöka sova igen.

Godnatt ❤

Likes

Comments

Kände att det var dags att radera allt gammalt skit och börja om helt på bloggen 🙂 mycket som har hänt nu faktiskt..

🔸 Fixa sommarjobb ✅
🔸 Radera rövhål från mitt liv ✅
🔸 Ta vara på allt som om de vore den sista ✅

Jag känner för att skriva om lite annat på bloggen, men hade behövt lite råd på vad. Kom gärna med ideer!

Likes

Comments