2 veckor, 2 FUCKING VECKOR som rökfri!
Det känns helt magiskt faktiskt! Att vara en rökfri människa, rökfri. Att kunna lukta gott och fräscht utan någon tobaksrök som sitter kvar efter att man har varit ute och blossat..
Känner att jag har blivit piggare, äter mer (höhö..) har ett extremt sötsug, men försöker lindra det tillsammans med frukt. Känner mer doft och smak dessutom.

Men jag försöker kämpa! Tog 1 cigg i fredags för att känna hur de kändes, men kan säga med handen på mitt hjärta att jag kommer aldrig igen att sätta en cigg i munnen på mig medvetet, i alla fall. Feströkte i lördags, men då var det 2 cigg och köpte inga egna. Sen dess har jag inte rökt och det är 3 dagar sen. Känner inget behov eller beroende alls. Det är rätt skönt när man känner det!

Så fortsätt hålla tummarna för mig och tro på mig! Det är TACK vare er som jag kan tro på mig själv i detta ögonblick :)

Kärlek till er <3

Likes

Comments

Blev utgång med ett gäng härliga vänner igår och det blev inte nyktert för mig som det skulle vara från början. Haha, skitkul var det och det var verkligen något som jag behövde! 😊

Nu blir det dags att sova så man orkar med dagen imorgon. Godnatt ❤

Likes

Comments

Godkväll alla läsare!! 😄

Min dag har varit skitbra 👌 började med skola från 11-12 och sen drog jag direkt till min käre vän T och fick bebisgosa lite😍 efteråt drog jag hem för att fixa mig inför kvällens trevligheter för att sedan dra in till stan igen. Fick träffa en gammal vän som jag idag knappt träffar, så det blev lite biljard på det och lite snack 😊 astrevligt! Sen drog jag hem till T igen och där gjorde vi god mat och gosar ännu mer bebis 👌❤ Och snart blir det läggdags för mig iallafall. Godnatt med er 👌😊

Likes

Comments

Då har man äntligen klarat av att sluta röka! 7 dagar imorgon, allså en vecka 👏 stolt över mig själv! Oavsett upp och nergångar så har jag otroligt fina vänner som stöttar mig och pushar mig ❤ ALL KÄRLEK till er 😄

Har även börjat med och promenera, det känns bra 😊 börjat smått iallafall men det är på G! 👏🤘

Likes

Comments

Hejsan! Ikväll har vi varit iväg med klassen i Göteborg för att ha sett en otrolig orkesterkonsert med spel/film Scifi inlevelse från Aliens, Predator, Halo, Star Trek, Star Wars, Wing Commander, V, Serenity, Avatar och en massa. Det var första gången för mig och wow säger jag bara! Brukar inte lyssna på en orkester sisådär.. men att få uppleva det Live är en upplevelse. Detta hoppas jag ske igen, fast med andra filmgenrer.

Kan just nu inte sova för att jag fick problem med magen när jag kom hem.. segt. Så blir nog inget sova för mig och ingen skola heller för den delen. Har bara 1h i skolan ändå, så då kan jag spara det och vila magen.

Men vilket fall som helst så är jag nöjd.
God natt med er! :)

Likes

Comments

..lycklig. Det känns som att allt börjar att sättas på rätt plats igen, det dära lilla extra som har en gång varit tomt. Det jag inte har kunnat känna förut. Det hörni, det känns så U N D E R B A R T...

Vet liksom inte vad jag mer kan säga, vill inte för säga mig.. låter dagarna gå, tänker inte stressa. Och inget jag kommer att berätta här om den lyckliga biten. Det får tiden utvisa ☺

Sitter och ska äntligen läsa mig på om mitt stjärntecken 👌 godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon! ☺ julafton förbi och snart är det nytt år igen, herregud.. tiden tickar förbi snabbt. Vet inte riktigt vart jag ska fira ännu. Planen är väl att vara med bästavän under nyår, för varken jag eller hon dricker. Men vi får se ☺ vill ju gärna ha min nyårskyss som jag hoppas på att få.. av den man träffar! Hihi 😍

Något löfte har jag inte kommit på än, men jag har nog 2 eller 3 löften iallafall som jag ska fixa!

1. Starta på gymmet igen ✅
2. Sluta med socker/godis✅
3. Sluta röka ✅
Vad blir era löften?

Nu ska jag sova en stund till hade jag tänkt ☺ godmorgon och godnatt! ❤

Likes

Comments

Jag vet inte om jag mår dåligt psykiskt eller om det bara är stressen som tar kål på mig.. vägde 74kg för 2 månader sedan ca.. nu väger jag 66kg. Kan inte äta, jag orkar inte äta.

Vad ska jag göra? Känns skit tufft att behöva tvinga mig själv när jag inte är hungrig för att jag måste få i mig mat.

Jag vill ju inte svälta mig själv heller.. har inte ens försökt att gå till gymmet. För jag inte har någon ork till de 😕 men sen när det gäller min jobbiga mage så undviker jag mat nästan. För jag vill inte äta nått för att sen må skit och få såna sjuka kramper.

Likes

Comments

Känner mig så konstig.. hängig och riktigt trött idag. En orolig mage och illamående, kan inte slappna av för att sova förrens de har släppt.. så det blir ingen skola för mig. Hur trött jag än må vara, jättejobbigt.

Ställde mig på vågen igen och väger nu 68.1kg pga all stress och press. Psykiskt och fysiskt med för den delen. Har inte kunnat äta ordentligt och äter mindre för varje dag som går, det går helt enkelt inte. Min lunch för en hel dag består av nudlar och banan typ.

Har nu även slutat med läsk och godis också 👌

Godnatt.

Likes

Comments