Till helgen blir det att fira in Valborg! 😁 tillsammans med goda vänner och alkohol.. haha. Känner att Valborg lär bli galet 😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tja! Ännu inte fått nått besked om mobilen än, men kollade Samsungs egna hemsida och då skulle den skickas ut den 20e, allstå imorgon. Jippi! 😁

Skolan började igår och det är underbart att vara tillbaka igen, mycket plugg och så. Men det går! Delegeringsprovet ska göras i början på Juni istället eftersom att jag om att flytta fram det pågrund av plugget. 👐 riktigt gott!

Snart blir det nog att sova, är riktigt trött.
Godnatt ❤

Likes

Comments

Godmorgon! 2a jobbdagen nu då för att "skola in mig" = brevidgång 😁 det går bra! 7-16 idag och sista dagen imorgon är 16-21. Sen får jag äntligen påsklov som jag har längtat efter! 😁

Men man känner ju av i kropp, ben och rygg att man går mycket. Tänk hur mycket det kommer att vara i sommar 😂

Och sen längtar jag så mycket efter min nya telefon som kommer ca om 1-2 veckor 😍 hehe.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Året började som skit, men nu börjar det äntligen att gå åt den ljusa sidan. Mestadels lycklig just nu för att jag förköpte den nye samsung s8 som kommer om ca 3-4 veckor 😍

Lov imorgon och hela nästa vecka, fixat klart studier.
Fixat sommarjobb och ska även jobba 3 dagar nästa vecka.
Känner en enorm frihet som jag inte har känt på minst 2 år 👍

U N D E R B A R T

Likes

Comments

Godmorgon!
Vaknar med kramper i magen och att jag försov mig. Vilken tur då att jag bara har en lektion på förmiddagen så att man kan fixa sig utan stress och dra i väg till skolan.

Lov imorgon med och snart även påsk.. och för mig blir de att jobba måndag, tisdag och onsdag 😁
Sen blir det lugn o ro de resterande dagarna 😊

Likes

Comments

Hur lång tid ska de ta och hitta min rätte kärlek? Det borde vara dags snart känner jag. Varje gång man träffar någon ny så får man upp förhoppningar.. Men nu har jag faktiskt tröttnat på det, lägger kärlek och killar på hyllan..

Dessutom har mitt självförtroende hamnat på botten, känner mig inte okej någonstans. Mina vänner hittar fin kärlek och kille, men inte jag.

Alla frågar om jag mår bra, men egentligen är det inte så alls.. 😐

SÅ TRÖTT.

Likes

Comments

Godkväll alla, idag kom den fruktansvärt jobbiga dagen.. att säga ett sista farväl till dig Paulina. Trodde inte det skulle vara så jobbigt i just den stunden, men jag hade väldigt fel.

Men vi tog oss igenom den iallafall och nu får du frid. Vi ses på andra sidan ⚘❤

Senare efter begravningen drog jag hem och träffade faster, tog oss en runda med vovvarna för att tänka på annat. Nu ska jag strax sova, imorgon får man helg. Vilket är jävligt skönt, samtidigt blir det att se bio med min fina vän 💕 godnatt.

Likes

Comments