Hejsan! Ikväll har vi varit iväg med klassen i Göteborg för att ha sett en otrolig orkesterkonsert med spel/film Scifi inlevelse från Aliens, Predator, Halo, Star Trek, Star Wars, Wing Commander, V, Serenity, Avatar och en massa. Det var första gången för mig och wow säger jag bara! Brukar inte lyssna på en orkester sisådär.. men att få uppleva det Live är en upplevelse. Detta hoppas jag ske igen, fast med andra filmgenrer.

Kan just nu inte sova för att jag fick problem med magen när jag kom hem.. segt. Så blir nog inget sova för mig och ingen skola heller för den delen. Har bara 1h i skolan ändå, så då kan jag spara det och vila magen.

Men vilket fall som helst så är jag nöjd.
God natt med er! :)

Likes

Comments

..lycklig. Det känns som att allt börjar att sättas på rätt plats igen, det dära lilla extra som har en gång varit tomt. Det jag inte har kunnat känna förut. Det hörni, det känns så U N D E R B A R T...

Vet liksom inte vad jag mer kan säga, vill inte för säga mig.. låter dagarna gå, tänker inte stressa. Och inget jag kommer att berätta här om den lyckliga biten. Det får tiden utvisa ☺

Sitter och ska äntligen läsa mig på om mitt stjärntecken 👌 godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon! ☺ julafton förbi och snart är det nytt år igen, herregud.. tiden tickar förbi snabbt. Vet inte riktigt vart jag ska fira ännu. Planen är väl att vara med bästavän under nyår, för varken jag eller hon dricker. Men vi får se ☺ vill ju gärna ha min nyårskyss som jag hoppas på att få.. av den man träffar! Hihi 😍

Något löfte har jag inte kommit på än, men jag har nog 2 eller 3 löften iallafall som jag ska fixa!

1. Starta på gymmet igen ✅
2. Sluta med socker/godis✅
3. Sluta röka ✅
Vad blir era löften?

Nu ska jag sova en stund till hade jag tänkt ☺ godmorgon och godnatt! ❤

Likes

Comments

Jag vet inte om jag mår dåligt psykiskt eller om det bara är stressen som tar kål på mig.. vägde 74kg för 2 månader sedan ca.. nu väger jag 66kg. Kan inte äta, jag orkar inte äta.

Vad ska jag göra? Känns skit tufft att behöva tvinga mig själv när jag inte är hungrig för att jag måste få i mig mat.

Jag vill ju inte svälta mig själv heller.. har inte ens försökt att gå till gymmet. För jag inte har någon ork till de 😕 men sen när det gäller min jobbiga mage så undviker jag mat nästan. För jag vill inte äta nått för att sen må skit och få såna sjuka kramper.

Likes

Comments

Känner mig så konstig.. hängig och riktigt trött idag. En orolig mage och illamående, kan inte slappna av för att sova förrens de har släppt.. så det blir ingen skola för mig. Hur trött jag än må vara, jättejobbigt.

Ställde mig på vågen igen och väger nu 68.1kg pga all stress och press. Psykiskt och fysiskt med för den delen. Har inte kunnat äta ordentligt och äter mindre för varje dag som går, det går helt enkelt inte. Min lunch för en hel dag består av nudlar och banan typ.

Har nu även slutat med läsk och godis också 👌

Godnatt.

Likes

Comments

Snart helg igen.. haft mycket hela veckan och sovit bort dagarna för att det är en press på att hinna klart allt. Massa saker som även händer och har hänt, som jag inte orkar dra upp.

Längtar just nu till att få ha lov och kunna koppla av. Vet inte ens om jag lyckas med att sova denna natt heller, sjukt tråkigt. 😕

Ställde mig på vågen imorse och nu väger jag 68.8kg eftersom att jag slarvar med maten och stressar. Ibland äter jag och ibland kan jag bara inte äta.  Mår sjukt dåligt, mycket tankar.. spelar väldigt mycket på utsidan att jag mår skit bra. Men innerst inne rasar jag nästan, vill kunna känna mig stark som jag alltid har gjort förr.. men nej tyvärr.

Detta är min verklighet.

Godnatt..

Likes

Comments

Då har man varit iväg på julmarknad idag med min bästavän ❤ det var jättemysigt! Och så har jag städat och plockat i ordning. Det är ju första advent idag också ju 😊 så mysigt när julen snart är här och alla ljusdekorationer 🙈 snart dags för mig att plugga också så man blir klar 😁

Ha en strålande söndag!

Likes

Comments

Blev att spendera fredagskvällen med min bästavän, så det blev att kolla massa filmer med grönsaker och dipp! 👍☺

Så underbart att saker börjar att lösa sig, underbart.
Mycket saker som har hänt under en månads tid.. men nu äntligen, kommer jag snart på fötter igen. Och det är tacken för mina vänner, att de finns där dag som natt.

Nu ska jag ta och njuta av min helg. Ha de så trevligt! ❤

Likes

Comments