View tracker
View tracker

Snart helg igen.. haft mycket hela veckan och sovit bort dagarna för att det är en press på att hinna klart allt. Massa saker som även händer och har hänt, som jag inte orkar dra upp.

Längtar just nu till att få ha lov och kunna koppla av. Vet inte ens om jag lyckas med att sova denna natt heller, sjukt tråkigt. 😕

Ställde mig på vågen imorse och nu väger jag 68.8kg eftersom att jag slarvar med maten och stressar. Ibland äter jag och ibland kan jag bara inte äta.  Mår sjukt dåligt, mycket tankar.. spelar väldigt mycket på utsidan att jag mår skit bra. Men innerst inne rasar jag nästan, vill kunna känna mig stark som jag alltid har gjort förr.. men nej tyvärr.

Detta är min verklighet.

Godnatt..

Likes

Comments

View tracker

Då har man varit iväg på julmarknad idag med min bästavän ❤ det var jättemysigt! Och så har jag städat och plockat i ordning. Det är ju första advent idag också ju 😊 så mysigt när julen snart är här och alla ljusdekorationer 🙈 snart dags för mig att plugga också så man blir klar 😁

Ha en strålande söndag!

Likes

Comments

Blev att spendera fredagskvällen med min bästavän, så det blev att kolla massa filmer med grönsaker och dipp! 👍☺

Så underbart att saker börjar att lösa sig, underbart.
Mycket saker som har hänt under en månads tid.. men nu äntligen, kommer jag snart på fötter igen. Och det är tacken för mina vänner, att de finns där dag som natt.

Nu ska jag ta och njuta av min helg. Ha de så trevligt! ❤

Likes

Comments

Trodde jag skulle få sova inatt, kände mig så trött och var så nära till att somna.. men nu är jag där igen. Sjukt tråkigt att det blir såhär med sömnen... förstår inte vad jag ska göra. Hämtade ut mina tabletter som jag skulle använda till natten, men dem vågar jag inte ens att ta nu eftersom ingen vet vad det är för några.. ringde till 1177. Men de visste inte ens.. och bad mig gå till en sömnskola, men det låter ju ganska klokt det med..
Någon som vet vad Melatonin är för någon sömntablett? Vågar man eller inte? Beslutsångest...

Iallafall, annars mitt mående börjar allt blir bättre förutom sömnen. Mycket i skolan just nu bara, men det är lugnt. Börjar släppa tankarna om mitt ex nu och det känns skönt. Har mått dåligt i en väldigt lång period pga allt som har haft med kärlek och göra.. dessutom min stressiga mage börjar återgå till sitt normala igen.

Men får nog bli att jag lägger förhållande-grejen på hyllan ett bra tag fram tills jag verkligen vet säkert att man är redo att gå in i något igen.. bearbetning som gäller. Måste få landa först och främst på fötter. Känner mig så stressad när jag tänker på förhållande.

Men nu är det dags för mig att försöka sova, john blund kommer nog snart till mig också. Så godnatt, puss
Likes

Comments

Hejhopp! :)
Varit väldig seg idag och sovit hela dagen.. vaknade med en jobbig huvudvärk som knappt ville släppa. Men ja, senare blev den bättre och sen kom Jenny hit.. så vi har umgåtts och haft det mysigt :) Nu blir de nog att måla lite kanske i min bok, måste ju blir klar någon gång! :)

Likes

Comments

Godkväll! Långhelgen är här äntligen 😊 mått smått dåligt hela dagen men nu börjar de kännas bättre.
Hela helgen kommer att bli lugn, vet inte vad som händer riktigt än. Men de märker vi 😊

Mitt mående allmänt är konstigt och deprimerande. Konstigt att vara själv nu och inte ha den närhet man hade tidigare.. yupp. Men försöker ta steg för steg framåt iallafall.. har alla mina vänner vid sidan och stöttar mig, även min familj.

Ligger i sängen och kollar Grey's Anatomy och lär nog göra det resten av kvällen/natten. Höhö 🙈

Likes

Comments

Jaha, en sista dag i skolan imorgon och sen har man helg igen! så himla skönt 😁 min bästa tjejkompis är hos mig nu och ska spendera lite tid med henne innan jag ska lägga mig i bad och göra mig i ordning för natten 😴

Och tråkigt nog blev det ju Donald Trump som blev den nya USA:s president, får be till gud att det verkligen inte kommer gå åt helsike!

Men ha en trevlig kväll 😊

Likes

Comments

2h sömn och jag trodde ju faktiskt att jag kunde få sova igenom hela natten 😴 men istället får jag försöka somna till presidentvalet på Tv4Play istället 🙈
Vem hejar ni på? Hillary Clinton eller Donald Trump? Jag hoppas ju att Hillary Clinton vinner valet 👌 då hade ju USA fått en lugn framtid ett tag iallafall.

Men planen är väl att kunna försöka sova iallafall så det blir väl att måla lite så man kan bli avslappnad.

Ha en trevlig natt med er! 😊

Likes

Comments