Hej och hå!
idag har jag gjort en ny tatuering, jag älskar michael jackson så jag tatuerade faktiskt in ett citat av honom och jävlar vad nöjd jah blev !
"In a world filled with despair, we must still dare to dream, and in a world filled with distrust, we must still dare to believe"


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej !
det var varit fullt upp faktiskt ! har ju vart hos min syster i Alingsås och sen igår så har jag börjar jobba inom vikariepoolen och har redan blivit bokad i en dryg vecka , så ah, fullt upp haha ! men än så länge så är de roligt och jobba och tjäna egna pengar så jag kan flytta hemifrån någon gång haha !

Likes

Comments

Hej !
Igår åkte jag och min syster till Alingsås, hon bor där.. och när vi satt på tåget så fick jag sms av mitt jobb och frågade ifall jag kunde jobba inatt , o ett jobb är ett jobb och går alltid i första hand så jag tackade ja! så nu är jag i hennes lägenhet och väntar på att tåget ska gå, det går om en timme så ska snart börja dra mig till stationen !

men jag ska dock åka till henne igen efter jag jobbat hade jag tänkt faktiskt ! tänkte stanna här ett tag, rätt gött o komma bort lite från verkligheten haha !

Likes

Comments

Hej på er! sitter i bilen och väntar på att klockan ska bli halv 12 typ.. ska byta min p-stav.. har haft min o 3 år nu så nu ska jag byta ! har fått bedövning så snart ska dom skära mig i armen.. man är lite nervös haha !

sen ska jag hem till min syster och ta hand om hennes och hennes sambos vovve lite när både dom jobbar idag, mys mys !


Likes

Comments

I skrivandets stund så är jag just nu ute och går en pw! Jävligt gött o röra på sig , man gör ju inte det allt för ofta lixom haha ! musik i öronen o man är i form typ.. eller har jag fel? njae, dont think so !

Likes

Comments

1. Hur gammal är du?

-Jag är 20 år.2. Vad gör du på din fritid?
- Jag jobbar, är med mina vänner och dricker kaffe typ hela tiden haha!3. Vad vill du med ditt liv?
- Med mitt liv så vill jag ha ett bra jobb, ett hus och en rottweiler som ska heta oliver, lite svensson men wtf ? och resa världen runt såklart!4. Hur är du som person?
- som person är jag väldigt spontan, social, har lätt att prata med nya människor och är inte rädd för utmaning.5. Kärleksliv?
-mitt kärleksliv haha! jag är singel och lever livet helt enkelt, så så är det !

Likes

Comments

Hej och god middag kanske man säger, jag vaknade nyss faktiskt.. haha, bättre sent än aldrig right ?vad händer idag då? jag tänkte gå ut och gå en promenix först och främst, det är rätt skönt att gå när man vaknar haha !vad ska ni göra idag ?

Likes

Comments

Hej och välkomna hit ! I den här bloggen kommer ni få läsa om lite allt möjligt faktiskt, det mitt hjärta säger.. så ja, haha , ett mer ingående inlägg om mig kommer ! :)

Likes

Comments