Hej på er! Ett tag sen sist, och ni vet ju varför. Tänkte skriva lite bara om hur läget är osv.

Efter allt som hänt har mitt liv mer eller mindre rasat samman, eller det känns så iallafall. Men jag har aldrig vart med om något liknande. Eller jo, min mormor och min farfar har gått bort för ett par år sedan men det är liksom livets gång på något sätt. Mamma var för ung, det är väl det jobbigaste, att vara 15 år och mista sin bästa vän, sin mamma. Att jag kommer få leva största delen utav mitt liv utan min mamma, det är sjukt att tänka så. Det har ju trots allt bara gått en månad, och tiden läker ju alla sår, men ibland tvivlar man på om detta såret kommer läka. Men det blir enklare med tiden, det är jag säker på. Jag har min fina familj som är med och stöttar varandra och även ett par fina vänner. Jag är tacksam över min omgivning, även om den där speciella personen alltid kommer fattas.

Jag vet bara att jag är stark.

Likes

Comments

Kolla jättegärna denna videon, så förstår ni varför jag kommer vara lite inaktiv framöver. Loveu

Likes

Comments

Hej på er!
Min dag spenderades i stan med Tilda! Köpte bara en tröja på hm. Dock inte på rea, haha! Menmen, vi hade iallafall roligt och det va mysigt att gå på stan. Imorgon kommer Beila hit och ska passa henne tills på söndag! Längtar redan!

Likes

Comments

Idag har jag vart med pappa i Kristianstad för att byta en julklapp bara. När vi kom hem åt vi resterna av julmaten. Äälskar julmat så mycket, haha!
Kvällen spenderas med att läsa Thereses bok, såå bra! Bästa boken jag läst hittills. Rekommenderar starkt!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni haft en underbar jul för det har jag haft. Ingen skola eftersom vi har lov vilket är såå skönt! Fick bla. lite inredning i julklapp så har gjort det lite finare på mitt rum nu! Älskar inredning. Kolla gärna min senaste video för att se vad mer jag fick i julklapp!

Likes

Comments

Hej på er och god jul! Igår var jag på stan med Tess och sen sov hon här och hon åkte hem innan. Köpte sista julklapparna igår, inte alls sen hehe... Men idag är det iallafall julafton och jag tycker det är såå kul! Kommer bli en mysig dag!

Likes

Comments

3e advent idag och jag har fått en del gjort idag. Har redigerat och fixat videon som kommer upp ikväll och även pratat med Sabina och vi har gjort klart en teknikredovisning som vi ska redovisa på tisdag!

Likes

Comments

Igår var jag först en liten stund hos Telma innan vi sedan drog till kyrkan/församlingshemmet och sjöng lite. Vi var själva där och köpte även med oss pizza, hur mysigt?!

Likes

Comments

Idag är det första advent och idag har jag bara haft en slö dag med massa julkänsla. Har kollar julklappar, bakat lussekatter med mamma och även haft en mysfrukost med familjen!
Idag kom även min allra första julvideo upp för i år. Kolla in den! I år satsar jag stort på en julserie på kanalen!

Likes

Comments