Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Haha, detta är jag 2014... Tur man förändras, ellerhur?

Likes

Comments

Denna veckan har jag faktiskt prao, vet inte om jag berättat det. Jag Praoar iallafall på ett hund och kattpensionat vilket är superkul! Jag har blivit så fäst vid alla hundarna! Det är inte så många katter där. Men jag trivs och det är en till som Praoar där, så roligt! Hunden på bilden är min bästis atm, haha! Älskar hundar!

Likes

Comments

Fick idag hem mina nya älsklingar! Köpte de på junkyard.com. Så snygga! Tror de heter Nike air max Thea!

Likes

Comments

Äntligen är det helg och idag har jag vart i skolan. Dagen gick hyfsat bra men fick sån jobbig huvudvärk vid halva dagen och när jag kom hem somnade jag och har faktiskt fått feber med. Inte alls kul med tanke på att jag skulle till Telma ikväll med massa andra kompisar. Aja, får vila upp mig och hoppas att jag är bra så snart som möjligt.
Insåg även idag att det typ är höst nu. Så mysigt ändå!

Likes

Comments

Idag har jag fått ett spanskaprov gjort och det känns så skönt. Efter skolan var jag och mina föräldrar en snabbis i stan och när vi kom hem så gjorde jag klart en svenskauppgift och nu ska jag snart lägga mig, är heelt slut!

Likes

Comments

Tisdagen är snart över och dagen har spenderats till mestadels plugg. Telma följde med hem efter skolan och vi fick lite plugg gjort, skönt att inte behöva tänka på det i sista minuten.

Likes

Comments

Gårdagen i skolan flöt på. Hade en ovanligt rolig dag! Först hade vi svenska, sen ett so prov som gick bra! Sen hade vi engelska och mentorstid. På fredagar har vi även väldigt lång lunch så jag och Tilda lyxade till det genom att gå till konsum och köpa plocksallad till lunch, nomnom!

Idag var vi på Elmia i jönköping på husvagnsmässan och det var kul. Hade en väldigt bra och kul dag idag!

Likes

Comments