Header

Hej på er! Torsdag kväll, och äntligen fredag imorgon! Rätt segt då vi går till 15.50 och har så sega lektioner, men det blir skönt med helg sen iallafall. Ska bla. vara hundvakt i helgen, mys!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta känns så sjukt konstigt! Jag sitter alltså nu här och skriver ett nytt blogginlägg?! Jag vet inte ens om någon läser bloggen fortfarande. Men uppdateringen här i år har vart kass, och jag har helt enkelt inte pallat med det. Det har ju hänt så mycket detta året som vart fruktansvärt tragiskt och jag har fått jobba mycket med mig själv. Jag har fått kämpa och gör det fortfarande och har då känt att jag fått lägga bloggen på hyllan ett tag. Vår hund Jimbo fick vi avliva i september och jag har börjat gymnasiet nu med, naturvetenskapslinjen, vilket blivit väldigt mycket på en gång. Jag har känt att detta verkligen inte är mitt år, vilket det inte är, förmodligen det värsta året någonsin för mig. Men det har gjort mig till en starkare individ. Jag har saknat detta med bloggen sjukt mycket, likaså med youtube. Jag har uppdaterat lite där, men inte så mycket. Och jag ska inte säga "nu är jag tillbaka!" eller nåt sånt, för det vet jag inte. Men jag ville mest säga, ja, jag lever och jag vill så gärna väcka liv i denna bloggen igen!

Likes

Comments

Hej på er!

Just nu har jag en giveaway/tävling på min instagram (ewelinahelge) där ni kan vinna en valfri bikini från elsaandrose.com! Det enda du behöver göra är att gilla instagrambilden, följa mig och @elsaandrose på instagram och tagga minst 2 vänner i kommentarerna.

Tävlingen avslutas om 3 dagar, så passa på!

Likes

Comments

Kom på nu att i inlägget igår glömde jag skriva en del saker! Jag har ju fått jobb tex! Är så glad! Jag jobbar lite helger osv, på ett gatukök, faktiskt ganska roligt, haha!
Sen är det ju snart sommarlov! Hur härligt?! Är såå himla skoltrött nu. Har inga direkta planer i sommar, vi får väl se hur det blir!

Igår kom min faster hut och lämnade hennes hund Beila, ni kommer väl ihåg henne?! Har saknat henne såå! Ska vakta henne nu nån dag framöver!

Eftersom jag typ inte bloggat ordentligt på flera månader så är det svårt att kortfatta allt som hänt, menmen! Ni får ha en skön lördag, det ska jag ha!

Jobb-outfiten! ;)

Likes

Comments

Heej på er!
Såå länge sen sist jag skrev här på bloggishen! Har faktiskt saknat det! Ni undrar säkert vad som hänt sen sist?! (Eller inte,Hahha!)
Först och främst har detta året hittills gått neråt i princip, eller inte bara såklart! Det har hänt bra saker med! Bara iår, har 3 personer i min omgivning gått bort, alla i alldeles för tidig ålder, bla mamma. Så ni förstår säkert att bloggen inte varit prio 1, men jag har uppdaterat kanalen en del! Kolla in den om ni inte gjort det!

Har klippt håret, behövdes!

Kan det bli för mycket selfies?!

Mysrunda i skogen!

Min outfit på begravningen nu i april (inte mammas)

Hur söt hund har jag inte?!

Holje marknad med Tilda!

Spexfotot, gissa vad jag va?! Haha!

Fina Lizette på hennes bal! Såå fina

I lördags, med Sabina vid havet, någon liten bränna fick vi nog allt ;)

Min klänning till avslutningsmiddagen på onsdag!

Bilder från igår när jag och pappa va i Kristianstad, köpte bla. skolavslutningsklänning!

Likes

Comments

Idag har jag först och främst vart i skolan, gick väl bra. Efter skolan har jag bara njutit av det fantastiska vädret! Såå härligt!! Var och åt glass med min bror sen senare framåt kvällen var jag, Telma och Tyra på en mysig långpromenad!

Likes

Comments

Kan inget annat än älska detta setet från Madlady!! Har det på mig hela tiden och det är både skönt och snyggt!

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sedan sist! Vad har hänt då? Inte så mycket egentligen förutom att vi har haft sportlov och då var jag och min familj uppe i Norrland i Kungsberget och åkte skidor med mina fastrar med deras familjer. Såå mysigt var det! Det var första gången jag åkte skidor och det gick väl helt okej, jag tyckte det var kul att testa! Sen mös vi massa, åt god mat och bara umgicks! Det var skönt att komma bort från vardagen och tänka på annat.

När hade ni sportlov? Vi hade sportlov vecka 8, så nu har skolan varit igång i två veckor och det har väl rullat på bara. Inte superkul att vara tillbaka i skolan efter ett lov menmen, jag ser verkligen fram emot sommarlovet nu för det är så mycket stress runt skolan hela tiden. Tror nog vissa känner igen sig, eller? ;)

Likes

Comments

Hej på er! Ett tag sen sist, och ni vet ju varför. Tänkte skriva lite bara om hur läget är osv.

Efter allt som hänt har mitt liv mer eller mindre rasat samman, eller det känns så iallafall. Men jag har aldrig vart med om något liknande. Eller jo, min mormor och min farfar har gått bort för ett par år sedan men det är liksom livets gång på något sätt. Mamma var för ung, det är väl det jobbigaste, att vara 15 år och mista sin bästa vän, sin mamma. Att jag kommer få leva största delen utav mitt liv utan min mamma, det är sjukt att tänka så. Det har ju trots allt bara gått en månad, och tiden läker ju alla sår, men ibland tvivlar man på om detta såret kommer läka. Men det blir enklare med tiden, det är jag säker på. Jag har min fina familj som är med och stöttar varandra och även ett par fina vänner. Jag är tacksam över min omgivning, även om den där speciella personen alltid kommer fattas.

Jag vet bara att jag är stark.

Likes

Comments

Kolla jättegärna denna videon, så förstår ni varför jag kommer vara lite inaktiv framöver. Loveu

Likes

Comments