View tracker

Igår var jag först en liten stund hos Telma innan vi sedan drog till kyrkan/församlingshemmet och sjöng lite. Vi var själva där och köpte även med oss pizza, hur mysigt?!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det första advent och idag har jag bara haft en slö dag med massa julkänsla. Har kollar julklappar, bakat lussekatter med mamma och även haft en mysfrukost med familjen!
Idag kom även min allra första julvideo upp för i år. Kolla in den! I år satsar jag stort på en julserie på kanalen!

Likes

Comments

View tracker

Till alla er som snackar skit, kränker och trycker ned andra.

Skaffa er ett liv.

Likes

Comments

Igårkväll var Telma hos mig och vi hade en "liten" selfie session om man kan säga så. Hur som helst hade vi en asbra kväll ihop.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är det väldigt sent och jag ska sova. Idag har vi haft studiedag vilket var såå behövligt! Igår och idag har vi vart hundvakt åt farmors valp, så söt! Sen har jag vart på kyrkogården med mamma och morfar, filmat två videos som tog så långt tid! Sen har vi även ett prov om buddhism imorgon så det har jag med pluggat på.
Imorgon är det äntligen fredag och helg! Så härligt!

Likes

Comments

Som ni kanske märkt har jag blivit rätt oaktiv hör på bloggen på senaste. Jag kan sögs såhär, skolan är väldigt stressande för mig, men jag har heller inte haft någon inspiration till att blogga och har känt att det har vart väl behövligt med en "paus".
Bilderna under är väl det ni missat, inte så mycket!
Har haft ett superbra höstlov som spenderades men bla. Sabina, William, Kajtaz och Telma. Haft det så kul!
Förra helgen var jag och min pappa på jakt i Sörmland. Ni får tycka vad ni vill om jakt, men jag tänker såhär, vilda djur som älg, vildsvin och hjort har haft ett så bra liv vilket inte grisar och kor haft! Iallafall så hade jag det superbra där!
Vi var även på en skjutbiograf (googla om ni inte vet vad det är ;)) vilket var väldigt coolt! Om ni kanske inte visste det så älskar jag faktiskt att skjuta, haha! Min pappas intresse som smittat av sig på mig!
Aja, nu måste jag verkligen sova! Imorgon blir det kalas för morfar!

Likes

Comments

Likes

Comments