Idag har jag först och främst vart i skolan, gick väl bra. Efter skolan har jag bara njutit av det fantastiska vädret! Såå härligt!! Var och åt glass med min bror sen senare framåt kvällen var jag, Telma och Tyra på en mysig långpromenad!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kan inget annat än älska detta setet från Madlady!! Har det på mig hela tiden och det är både skönt och snyggt!

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sedan sist! Vad har hänt då? Inte så mycket egentligen förutom att vi har haft sportlov och då var jag och min familj uppe i Norrland i Kungsberget och åkte skidor med mina fastrar med deras familjer. Såå mysigt var det! Det var första gången jag åkte skidor och det gick väl helt okej, jag tyckte det var kul att testa! Sen mös vi massa, åt god mat och bara umgicks! Det var skönt att komma bort från vardagen och tänka på annat.

När hade ni sportlov? Vi hade sportlov vecka 8, så nu har skolan varit igång i två veckor och det har väl rullat på bara. Inte superkul att vara tillbaka i skolan efter ett lov menmen, jag ser verkligen fram emot sommarlovet nu för det är så mycket stress runt skolan hela tiden. Tror nog vissa känner igen sig, eller? ;)

Likes

Comments

Hej på er! Ett tag sen sist, och ni vet ju varför. Tänkte skriva lite bara om hur läget är osv.

Efter allt som hänt har mitt liv mer eller mindre rasat samman, eller det känns så iallafall. Men jag har aldrig vart med om något liknande. Eller jo, min mormor och min farfar har gått bort för ett par år sedan men det är liksom livets gång på något sätt. Mamma var för ung, det är väl det jobbigaste, att vara 15 år och mista sin bästa vän, sin mamma. Att jag kommer få leva största delen utav mitt liv utan min mamma, det är sjukt att tänka så. Det har ju trots allt bara gått en månad, och tiden läker ju alla sår, men ibland tvivlar man på om detta såret kommer läka. Men det blir enklare med tiden, det är jag säker på. Jag har min fina familj som är med och stöttar varandra och även ett par fina vänner. Jag är tacksam över min omgivning, även om den där speciella personen alltid kommer fattas.

Jag vet bara att jag är stark.

Likes

Comments

Kolla jättegärna denna videon, så förstår ni varför jag kommer vara lite inaktiv framöver. Loveu

Likes

Comments

Hej på er!
Min dag spenderades i stan med Tilda! Köpte bara en tröja på hm. Dock inte på rea, haha! Menmen, vi hade iallafall roligt och det va mysigt att gå på stan. Imorgon kommer Beila hit och ska passa henne tills på söndag! Längtar redan!

Likes

Comments

Idag har jag vart med pappa i Kristianstad för att byta en julklapp bara. När vi kom hem åt vi resterna av julmaten. Äälskar julmat så mycket, haha!
Kvällen spenderas med att läsa Thereses bok, såå bra! Bästa boken jag läst hittills. Rekommenderar starkt!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni haft en underbar jul för det har jag haft. Ingen skola eftersom vi har lov vilket är såå skönt! Fick bla. lite inredning i julklapp så har gjort det lite finare på mitt rum nu! Älskar inredning. Kolla gärna min senaste video för att se vad mer jag fick i julklapp!

Likes

Comments

Hej på er och god jul! Igår var jag på stan med Tess och sen sov hon här och hon åkte hem innan. Köpte sista julklapparna igår, inte alls sen hehe... Men idag är det iallafall julafton och jag tycker det är såå kul! Kommer bli en mysig dag!

Likes

Comments