​Härom dagen bokade jag Thereses bok. Hon är verkligen min stora förebild och jag är så himla imponerad av henne. Hon har alltid så många bollar i luften och klarar allt liksom! Hon är så bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Igår vaknade jag inte förens vid ettiden och sen var jag trött i princip heela dagen. På kvällen tränade jag och sedan städade jag mitt rum. Dammsög, la in tvätt osv. Känns så skönt dagen efter att vakna upp i ett städat och rent rum!

Idag ska jag bara plugga! Gud vad effektiv jag har blivit då! Träna, städa och plugga, haha! Måste verkligen det iallafall då jag har en inlämningsuppgift, ett hemkunskapsprov på onsdag och ett hinduism prov på fredag. Suck! Men efter denna veckan är det äntligen höstlov! Det behövs verkligen nu!

Likes

Comments

Fredag idag och idag väntar det en slutuppgift i skolan, suck! Vi har ju haft projektvecka hela veckan så idag är det slutuppgift som gäller, inte superroligt men måste göras. Igår hade jag utvecklingssamtal och det gick bra! Sen när jag kom hem runt sextiden så pluggade jag fram tills efter elva så igår var det ingen vila!
Har nyss duschat nu och ska snart till bussen för att åka till skolan. Ha en toppen fredag allesammans!

Likes

Comments

Hej på er!
Måndag idag och det betyder en ny start på en ny vecka! Denna veckan har vi projektvecka vilket inte är superroligt.
I helgen var vi hos min farmor och hon har skaffat valp. Hur söt är den inte?? Så gullig!

Likes

Comments

Nu är det såhär, jag vet att jag uppdaterar såå dåligt på bloggen och på youtube. Men detta har en anledning. Jag är tonåring, det händer massa saker hela tiden och särskilt skolan som tar upp den mesta fritiden för mig. Jag sätter väldigt höga krav på mig i skolan vilket leder till att skoluppgifter och prov blir väldigt jobbigt för mig. Vi hade t.ex ett biologiprov idag som har tagit upp i princip all min fritid i typ en vecka. Och det är såhär det ser ut för mig inför större prov. Imorgon har jag ett spanskaprov, det har jag sjuk ångest över nu för att jag är så osäker. Jag vet att jag kan, jag har pluggat. Men ändå är det den här oron inom mig som aldrig försvinner. Det handlar inte om att vara bäst eller inte vara sämst. Det handlar om att jag inte vill misslyckas. Jag har alltid pluggat mycket. Men nu är det liksom för mycket. Haft många prov redan denna terminen. Denna veckan har jag två. Om två veckor har jag två till stora prov. Det ligger så sjukt mycket planering och stress bakom ett enda prov för mig. Och fastän jag lägger all denna tiden och arbetet så blir aldrig resultatet det jag vill. Vet inte vad jag skulle bli nöjd över, jag vet inte om ett A bara skulle få mig att släppa alla tankar utan mitt mål är att få bra resultat utan att behöva lägga ner all min fritid på ett prov för att sedan kanske lyckas bra. Detta inlägget skriver jag bara för att ni ska förstå. Jag sätter för höga krav på mig men jag jobbar helt enkelt på det.

Puss på er

Likes

Comments

​Igår åkte jag och mina föräldrar med husvagnen till Öland för det är ju skördefest här. Så himla mysigt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Haha, detta är jag 2014... Tur man förändras, ellerhur?

Likes

Comments

Denna veckan har jag faktiskt prao, vet inte om jag berättat det. Jag Praoar iallafall på ett hund och kattpensionat vilket är superkul! Jag har blivit så fäst vid alla hundarna! Det är inte så många katter där. Men jag trivs och det är en till som Praoar där, så roligt! Hunden på bilden är min bästis atm, haha! Älskar hundar!

Likes

Comments