men inte lugn för det.. Linnea sov här i natt och imorse efter en ordentlig frukost så åkte vi till Uddevalla för att köpa massa saker till hennes lägenhet som hon fick igår. efter många affärer och tusenlappar senare åkte vi äntligen hem och då var det fullt upp. fyllde nästan hela lägenheten med grejer. men nu är det mesta på plats och det kommer bli såå mysigt. trots en tuff dag så har den varit riktigt bra, längesen vi fick en heldag tillsammans så det var extra uppskattat ❤️ men nu är jag dödstrött så ligger redan i sängen och ska slå på en film och förhoppningsvis somna ganska snart.

Likes

Comments

för många har 2016 varit sitt bästa år och jag älskar att läsa om allas lycka och saker som hänt de. jag önskade så att mitt 2016 också hade varit mitt bästa år men istället har det varit värsta året i hela mitt liv. ibland undrar jag hur mycket man kan gå igenom under ett år som är dåligt men jag hoppas att jag aldrig mer får ett sånt här år. jag har mist den jag trodde var mitt livs kärlek, har fått ta mitt livs tuffaste beslut och låtit min bästa vän somna in, förlorat vänner jag trodde jag alltid skulle ha vid min sida och även förlorat en del av mig själv. de sägs att det som inte dödar än, härdar, jag vet inte om det stämmer men jag hoppas att detta på något sätt gör mig starkare. jag ser framemot att få ett nytt år, ett år som jag hoppas ska fyllas med enbart bra minnen. jag har trots allt de finaste av vänner vid min sida och en familj som jag vet alltid står bakom mig. nu är det dags att hitta mig själv igen och få ett fantastisk år!

Likes

Comments

Hemmagjord sill och hemmagjort vörtbröd, muuums!!försöker få julkänslor iaf, fast vädret ute inte direkt gör det lättare +4 grader och regn.. Men men nu är det bara 2 dagar kvar tills julafton och det mesta är fixat och klart 🎅🏼

Likes

Comments

Åkte till Nathalie imorse och vi tog oss en riktig långpromenad i kylan, -8 och sol kan vara den bästa kombon, är så fint ute då. Var en skön start på dagen innan jag skulle jobba 8h, var en lång och stressig dag idag så är skönt att nu ha kommit hem och fått krypa ner i sängen. Nattinatti ❤️

Likes

Comments

Har fortfarande inte riktigt kommit in i rutinerna att jobba igen så var sjukt trött hela dagen igår. Men jobbade ändå 7-15 och åkte direkt efter till gymmet, efter sex veckor med sjukdomar så är jag förhoppningsvis frisk nu. Var så skönt att vara tillbaka fast jag kände mig helt vilsen, haha. Körde ett lätt pass bara och åkte för att baka lussebullar efteråt. Bakat två dagar i rad nu utan att smaka, min kropp behöver vara utan all skit ett tag igen.. Nöjer mig med att se andra äta av det och njuta 😉 idag jobbar jag kvällen så är uppe redan nu och äter frukost och tänkte åka och träna strax. Bara tre jobbdagar kvar till helg!!

Likes

Comments