Man brukar alltid starta det nya året med att parta om det gamla så i år skiter jag i det och börjar på det nya. Vilket iår börjar med arbetslöshet och det känns helt okej! Jag skal börja mitt nya år på 0...

För ibland blir inte saker som vi tänkt oss. Imorgon eller idag beroende på hur man ser det så skal jag skriva under mina uppsägelse papper...tråkigt men samtidigt så behöver jag en ny start och nya mål....så mitt enda ny års löfte inför 2015 är följande; sätta ett mål, och nå det!


God natt xoxo/ ewe

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Yes...då har man avslutat ännu en arbetsdag, nu ska jag hem och njuta av värmen och kolla serier, känns så otroligt skönt att det närmar sig jul och ledighet, ser fram emot både julbord med jobb och hemresa till familjen.

Passat på att beställa hem lite grejer, ex denna klänning och skor inför julbordet den 19e.


Xoxo / ewe

Likes

Comments

Haft en otroligt mysig söndag, promenerat genom stan med en god vän och kollega, kikat i butiker för att välja ut lite kläder och annat inför julbord/julafton och nyår...känns så härligt att snart få komma hem och bara få vara hemma ett tag !! Hoppas alla haft en trevlig helg!
Nu ska jag krypa ner i sängen med bästa Victoria och titta på lite serier :)!

Xoxo / ewe

Likes

Comments

Då var det lördag, skönt att få vara lite ledig även om jag i vanliga fall jobbar lördagar så tog jag mig en dag fri, men imorgon är det dags igen, ville bara lite snabbt dela lite fler bilder från senaste tiden och önskar alla en trevlig helg !
( har bytt rum så här kommer lite nya bilder på det )


Xoxo // ewe

Likes

Comments

Hej bloggen, ville bara säga att jag haft ganska fullt upp på sista tiden men här kommet lite bilder på olika event senaste tiden ex. Lönepils, arbetsdagar, nya rummet, händelser och saker vi sett. Puss på er <3


Xoxo // ewe

Likes

Comments
Ja självklart så är det måndag och jag lyckas börja morgonen med att försova mig?! Laddaren hade åkt ur mobilen och ljudet var av då nu står jag på tunnelbanan 20 min försenad till jobbet! Way to go ewe!

Xoxo / ewe

Likes

Comments

Jag saknar dig och jag tänker på dig varje dag, så jag hoppas att du ser det här för varenda ord är tillägnat dig, det är svårt att sätta ord på..

Du har fått ta så många smällar men på något sett har du alltid lyckas ta dig upp på fötter igen, och inte bara det, du har tagit tio steg framåt. Du är värd hela världen för alla timmar du kämpat, och du ska veta att jag är så stolt över dig,
Jag saknar dig så otroligt mycket, minns du kvällarna då jag smög in i ditt rum och la mig i din säng för att jag inte kunde sova? Vet du varför?.,,för att varje gång jag gått ner mig så är det dig jag har att tacka för att jag tagit mig upp på fötter igen.

Du ska veta att jag kommer stå vid din sida genom hela livet, jag älskar dig så mycket..och jag vet att vad som än händer kommer det alltid att ordna sig, för du är min styrka och mitt mod.

Du är det finaste jag har och det viktigaste i mitt liv, jag kommer alltid stå upp för dig och finnas när du behöver mig, och vet du varför?...för det finns ingen som står mig så nära som du, du är min himmel. Och du har hjälpt mig så otroligt mycket, dig håller jag närmre än någon annan,

Det gör så ont varje gång jag ser dig såras, jag önskar jag kunnat hålla dig borta från allt som skadar dig, men jag vet att du en dag kommer bli något stort, en person som andra avundar...inte för vad du har, utan för vem du är..för du ska veta att du är den starkaste jag känner.

Vill bara avsluta med att säga att jag älskar dig så otroligt mycket, och jag saknar dig ofattbart mycket, och det finns inget du inte kan prata om med mig, för även när det känns som om världen rasar samman kring en, då är det något som alltid kommer stå fast...familjen.. Och vi kommer alltid vara storasyster-lillasyster och jag kommer alltid hålla din hand genom livets alla dagar, precis som du kommer hålla min.

Du är min styrka...glöm aldrig det, du är det mest värdefulla i mitt liv, och den enda i hela denna värld som jag med 100% säkerhet och ärlighet kan säga att jag hade dött för..

Jag älskar dig min finaste syster <3

Xoxo / ewe


Likes

Comments

Godmorgon! Idag ringde mitt larm vid kl 06.00 och efter en god natt sömn var jag pigg o glad för det är måndag och jag ska få göra vad jag gillar bäst! Jobba ;)!

Har tänt lite ljus och gjort mig en kopp te så att jag kan vakna till ordentligt innan det är dags att starta dagen, så nu ska jag spendera några minuter med att kolla igenom Facebook/ instagram bloggen och youtube, hoppad alla går en bra måndag !

Xoxo / ewe


Likes

Comments

Vaknade runt halv sju idag, lite jobbigt att kroppen vant sig vid att vakna kring 06.00 på morgonen men o andra sidan fr man hela dagen att spendera, har hunnit med att gå en promenad samt äta en god frukost bestående av havregrynsgröt och en kopp te! Och sen har jag mest slappat kollat film och pratat med mamma, men nu ska jag snart ta mig i. I duschen sen bege mig till stan, hoppas alla har en trevlig söndag ;)


Xoxo/ ewe
Likes

Comments

Haha igår var en otroligt kostig dag! 2 främmande killar kom fram med varsin bukett blommor till mig och erbjöd fika samt middag haha! Lagom sött! Vilket fall som hellst idag är en ny dag med nya möjligheter och uppenbarligen nya mat rutiner då jag inte fått någon lön än...men ni vet vad dom säger, " ett äpple om dagen, är bra för magen"

Så jag satsar på tre ;) frukost , lunch och middag, det blir en låååång dag!

Xoxo / ewe
Likes

Comments