Matlagning är så otroligt kul tycker jag. Speciellt när man inte har några recept att följa utan att man kan mixa och trixa med maten och kryddorna precis som man själv vill. Det blir en mer personlig middag och man ser att man kan skapa något på egen hand utan att behöva följa ett recept.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Detta företag, denna leverans och den otroliga servicen. Jag är så nöjd! Och det är så enkelt att sitta hemma och beställa det man behöver ha hem via deras app och poff så kommer det hem till en. Inget bärande och hasande med matkassar från affären. Allt går så smidigt. Kan varmt rekommendera att handla från mathem. Bra utbud, bra erbjudande, ja allting är bra enligt mig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Okej, denna vecka är veckan då jag ska välja vilken jobbtjänst jag ska tacka ja till. Har fortfarande inte blivit klockare i huvudet av dagarna som gått, så med ett gott råd från min kära far ska jag ha is i magen under veckan och sedan på torsdag göra mitt beslut, för då har jag hunnit med att vara på dom båda ställena. Väldigt spännande på ett sätt men är samtidigt otroligt nervös så magen vill vända sig ut och in och flyga iväg haha. Nåja nervositeten försvinner med tiden, jag kommer bli klokare under veckan och slutligen göra ett bra val. Man måste ju våga tro på sig själv och det är faktiskt ingen annan än man själv som kan veta vad man vill tacka ja till.

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder är det chokladsöndag, vilket är ett finare ord för "jag har bakfyllan från helvetet" 

Likes

Comments

Herregud vad veckorna springer iväg. Snart är det bara 4 månader kvar till julafton, okej lite tidigt att börja tänka på det nu kanske. Men man märker verkligen hur fort veckorna springer iväg när man börjar prata om julfirande med familjen och vänner.

Detta regnväder vi fått också och så kyla på köpet, det får en att inse att sommaren börjar gå mot sitt slut. Väldigt tråkigt med tanke på att sommaren är min favorit årstid. Sammanfattar man sommaren har det varit en väldigt bra sommar. Har varit mycket jobb, men har ändå hunnit med en tripp till Öland bland annat. Det bästa av allt har varit att jag haft min pojkvän vid min sida dag ut och dag in, finns inget som slår det. Sen alla fina Linköpings vänner man träffat och fått en otroligt bra relation med. Det gör mig glad och det är det som kommer få mig att minnas denna sommar.

Likes

Comments