View tracker

Det är så himla skönt att vara ledig. Igår kom Jesper till mig, och vi åkte och hämtade hem en till katt. Vi bestämde oss för att ta över min storebrors katt, som även är bror till katten som vi redan har. Det har gått relativt bra än så länge, de verkar komma bra överens.
Sitter just nu i soffan, och de ligger på en varsin sida av soffan så det tar sig. Snart ska jag göra mig i ordning, om en stund ska Jesper och jag åka hem till mamma och pappa, där vi ska äta middag. Det ska bli så gott.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen, så börjar jag se ljuset i tunneln. Sedan jag tog studenten år 2015, så har jag endast jobbat och inte haft någon riktig semester. Den 28e december så åker jag och Jesper äntligen till Thailand i två veckor, det ska bli så välbehövligt. Vi bokade även ett jätte fint hotell, och vi ska bo i Khao Lak.


Likes

Comments

View tracker

Nu var det väldigt längesen jag bloggade, jag har inte haft någon dator på länge och jag har inte brytt mig. Jag har legat i sängen en bra stund, jag har inte kunnat slappna av efter jobbet och då kom jag på min gamla blogg, och provar igen endast för intressets skull.

Som jag nämnde, idag har jag jobbat hela kvällen, började vid 14. På förmiddagen tog jag det lugnt, och hämtade ett paket ifrån bangerhead, och paketet innehöll anastasias dipbrow samt en tillhörande ögonbrynspensel, tidigare har jag endast använt penna till ögonbrynen, men har tröttnat på det och vill köra något annat, lite efter som jag är.. Alla pratar ju om den här, och har absolut inte hört någonting dåligt. Jag har inte hunnit att provat den än, men tänkte prova den till helgen.​

Likes

Comments