Hej!
Jag får be om ursäkt för att jag är så dålig på att uppdatera, men de får ni stå ut med..
Nu börjar i alla fall värmen komma, vilket många tycker är väldigt skönt, men jag är en av dom som inte riktigt gillar det i nuläget, då jag har gipsat underben och fot. Jag har nämligen krashat med min moppe.
Men lite mer om det kan jag skriva efter operationen, ha det bra! Kram!
❤️


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Hoppas att allt är bra med er! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att ni inte har fått sett mina shoppingfynd som jag lovade er att ni skulle få se.. Men nu är några utav kläderna i tvätten å ja..
Nu är dä fredag den 31/7-2015, snart ny månad, många är glada, snart får du kanske nytt internet eller något annat kul kanske händer.
Själv ligger jag i min säng och lyssnar på Ulrik Munther och hans nya låtar, verkligen genom arbetade låttexter! Jag känner igen mig så otroligt väl, nästan lite läskigt.
Men nu ska jag kolla på film, ha det bra! Kram.

Likes

Comments

Hej!
Idag var det äntligen lite finare väder, många tog nog chansen att ligga på stranden och sola och bada, men inte mamma och jag..
Vi tog chansen att åka till stan och shoppa lite, jag tänkte lägga upp lite bilder imorgon och skriva lite mer.
Ha en bra kväll.
Kram
❤️

Likes

Comments

Hej allihopa!
Detta är ju då mitt första inlägg på bloggen, jag tänkte ta en liten kortare presentation utav mig själv och lite " blickar i bakspegeln " och titta lite längre fram i " framtiden ".
Jag är en tjej på 15 år, född 1999, så jag ska fylla 16 i år. Jag är en väldigt glad och sprallig tjej som älskar att träna och ta hand om mig själv.
Denna sommaren sommarjobbar jag för det mesta, men ni ska få hänga med på mitt äventyr.. Jag ska ju börja i gymnasiet i höst och det ska bli väldigt spännande. Jag tycker att det ska bli jätteroligt, och ser verkligen fram imot det.
Just nu sitter jag hos min farmor och ska snart gå hem och ta en långdusch, men hårinpackning mm.
Ha en trevlig kväll! Kramens
🍒
Hoppas ni vill följa mig på min blogg
😌

Likes

Comments