Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det finns mycket som kan få en att må dåligt, och det är okej att må dåligt. Ibland behöver man till och med må dåligt. Men för att minska lite på allt om gör ont, allt de dåliga. Sluta bry dig om andra. Egentligen inte, bry dig mest om dina älskade. Bry dig om vad din partner och dina vänner och din familj tycker om dig. Det behöver inte heller alltid vara bra men jag vet från egna erfarenheter att de tyvärr är omöjligt att inte bry sig om vad någon du älskar tycker om dig. Så vi tar istället dom som du inte bryr dig om, dom oviktiga, dom som inte känner dig. För gud vad vi bryr oss. Vad han eller hon sa, vad dom tyckte osv osv. Om någon sagt något om dig, tycker något eller bara är taskiga rent av. De är svårt att inte bry sig, det är lättare sagt än gjort. Men det är så oerhört viktigt att förstå och jobba med de.

Tänk att ditt liv är en film, det är du som är huvudpersonen och du väljer dina biroller. Resten är bara statister, och de finns ingen som märker statisterna. Skit i statisterna. Skriv ditt livsmanus, fokusera på dom viktiga rollerna och se till att din film blir den bästa filmen någonsin.

"Vet du vad noll gånger noll är? Så mycket bryr jag mig om vad folk snackar för jävla skit"

och förresten för er 16+ ungdomar som fortfarande har skvaller och skitsnack som favorit hobby. Bli kära, skaffa er ett jobb, krama er mamma eller börja i yoga. hahah. Väx upp och ta ett kliv ut i den riktiga världen, det finns inget så fint som en äkta och ödmjuk människa. Jag lovar er, att vinna är inte att vinna över någon annan utan att slå ditt egna mål och göra dig själv stolt.


Världens bästa citat från fkn Åmål


Likes

Comments

Hej hallå, de va länge sen. Fick över så många nice bilder som ej ska till IG och behövde få utlopp för min hybris så dom får hamna här. hehe. Det är äntligen sommar, eller äntligen och äntligen. Man har ju längtat ihjäl sig men nu när det redan snart är midsommar börjar jag bli stressad. Stressad över att inte hinna njuta, det är ju sjukt? Typiskt svenskt. Men njuta ska jag, för jag jobbar bara 2 VECKOR till sen drar jag och Tuff till Spanien och jag sätter inte min fot på jobbet på hela sommaren. Länge leve semesterersättning ;););)

Jag va död ett tag, mått riktigt dåligt, inte gjort något och sett ut som en heffaklump men nu börjar jag vakna till liv. Vi har firat dom finaste studenterna, finaste Sam<3 och spelat en himla massa basket, årets sommaraktivitet 100%. Jag har fått gotta mig i massa ost, vilket gjorde mig extremt lycklig.

Kanske ses vi här, kanske inte. puss <3<3<3<3<3

Likes

Comments

Detta är och har varit i någon månad, mitt favorit armband. Har på mig de nästan varje dag. Av den anledningen att det är stilrent, svart och guld (världens bästa kombo) Det är brett och jag föredrar breda armband.

I like it very much, det kommer från dmode precis som det andra armbandet jag visade i leopard. Det är samma modell, diggar detta mest dock.

Checkar ni in typ alla spegelbilder jag lägger ut på ig, kan ni skymta detta armband på garanterat nästan alla bilder.


Likes

Comments

Det är preefriday och jag har världens snyggaste utväxt, as u see. Ska inte slinga mig på en månad pga ska göra ombre och vill ej färga så ska genomlida ännu en månad av detta helvete. Men idag är jag glad, haft världens bästa morgon. Vaknade upp tillsammans med Martina och Tufwa på kålland, vi lyssnade på hög old school hip hop i bilen på väg in till stan (Tufwa agerar alltid DJ) och vi slutade kl 9. Så nice är så glad. Mest glad är jag för att jag enbart jobbar 1,5 månad till sen tar jag semseter i 2 månader. Ska alltså vara helt ledig i sommar. Avis någon?

Btw, hoppas ni accepterar att jag är en periodare. För detta är all for me. Puss till alla er som fortfarande tittar in varje dag.

Likes

Comments

Visst är verkligen Valborg startskottet för sommaren? Älskar Valborg, hatar människor som är så negativa ang Valborg. Det är väl helt fantastiskt att det helt plötsligt finns en anledning till varför massa härliga människor ska komma samman och ha skit kul ihop? Jag hade en rolig valbog och speciellt solig, vädret är numera goals. Goals Goals. Det slog mig även dagen efter att inte en enda gång spelades Valborg med HH i högtalarna, det är ju sämst?

Det är bäst att det är maj men jag är så stressad, innan juni måste jag dels få ihop skolan + mina jobbtimmar.

Märker ett starkt samband med att jag enbart bloggar när jag känner för att klaga, så jag skiter i de nu. Usch.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

GOS GOS GOS. Ska enabart posta inlägg på söta djur f.o.m nu. Allt annat känns irrelevant.

Likes

Comments