Reminder

Kom ihåg skillnaden mellan vad du behöver och vad du vill ha.

Du behöver inte honom.

Du behöver familj.

Du behöver någon att prata med.

Du vill ha pengar.

Du vill ha honom.

Allt du vill ha behöver du inte.

Sluta intala dig själv att du behöver saker du vill ha. Så fort du vet vad du behöver och uppskattar de så kan du fokusera på det du vill ha, utan att känna att du inte kan klarar dig utan de.

Känn i hela kroppen att du klarar dig utan honom så kommer du känna dig så mycket starkare och lyckligare med honom.

Väg vilja i vad du behöver. Du behöver vara lycklig för att uppskatta livet. Du behöver inte ett par jeans för 2000kr för det kommer inte göra dig lyckligare. Att resa med dina vänner dock, kommer ge dig vad du egentligen behöver.

Jakten på lycka blir oftast oklar när vi blandar ihop vad vi vill och vad vi behöver. Vi lurar oss själva och försvagar oss när vi intalar oss att vi behöver mer än vad vi egentligen gör.

Uppskatta allt du har i ditt liv som du behöver och håll fast vid de. Uppskatta allt du har i ditt liv utöver de du behöver som du har i ditt liv för att du vill ha de. Det som du väljer, det du vill ha och inte vill vara utan. Men kan vara utan.

Va aldrig rädd för att vara ensam, man dör inte av ensamhet. man klarar sig. Tro mig, man klarar sig. Ibland kan att vara ensam rädda ens liv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I sommars hände mycket i mig och mina vänners liv som ändrade på saker och ting, mycket blev annorlunda.

För mig så kändes de som att en liten del av mig dog, jag var arg och ledsen och besviken på en person jag trodde att jag aldrig skulle behöva känna så över. Jag kände mig förödmjukad, sviken och argare än helvetets renande eld.

Men det är inte de jag vill skriva om, utan det är att från och med då har jag varit med om något fantastiskt.

För i och med att jag och 2 av mina närmsta vänner blev tomma på all tillit och var tvungna att börja om med allt så fann vi, så fann jag någonting jag aldrig haft på samma sätt förut. Jag fann gemenskap, vi fann gemenskap.

Jag blir så rörd när jag tänker på mina tjejkompisar, hur glad jag är att jag fick dom och att vi fick varandra. Jag visste inte att det var så det skulle va. Jag och mina tjejkompisar backar varandra, stöttar varandra, ingen mer eller mindre och alla lika mycket. Vi lyssnar på varandra och tar hand om varandra.

Jag vill bara säga de, till alla unga tjejer. Va snäll mot era systrar. Visa ödmjukhet, bjud in och ta i mot. Säg aldrig ett ont ord om någon. För vänskap är inte ett spel som många tycks tro, det är inte ett spel som går ut på vem som har mest makt eller uppmärksamhet. Vänskap är tillit och trygghet. Ta hand om era tjejkompisar, alltid. För mig finns det ingen kille i hela världens som kommer kunna t den plasten dom har fyllt hos mig, för dom är så jävla jävla bra.

Och bjud alltid in, trots olikheter, trots skillnader. Ingen av mina vänner är den andra lik. Vi har olika intressen, totalt olika personligheter och egenskaper, helt olika stilar och smak. Vi tycker och tänker olika och känner olika. Men vi har tagit i mot varandra och våra olikheter är de som gör att vi är så bra ihop.


Och va alltid alltid snälla mot tjejer, BACKA TJEJERNA.

Se inte ner på någon, prata inte om någon bakom någons rygg, frys inte ut någon.

Alla tjejer är så jävla fantastiska och vi måste stå upp för varandra, alltid.

Hälsa på tjejer du inte känner när du är ute och klubbar, ge komplimanger till varandra, ta hand om varandra. Stötta varandra i att våga och se aldrig någonsin ner på en tjej du inte känner.

Det är så hemskt av vi tjejer känner oss hotade och tävlingsinriktade gentemot andra tjejer, FUCK DE.

Likes

Comments
Red is the pain that bleeds

Red is the hatred that feeds

Red is the love that rots
Red is all evil thoughts

Red is desire for power
Red is the devils hour

Red is a killers knife

Red is a burning life

Red is the destructive side

Red is all those wicked sins inside

Likes

Comments

Jag är galet kär i snygga skal, I got thousands. Detta skalet från Richmond & Finch är från JFR.se och ni hittar just det här skalet här.

Black and gold är min all time favorite. Som redan förstått har jag en rabattkod. BERGLUND20 ger er 20% på hela sortimentet. Dom har mängder av feta grejer så in och kika.


Likes

Comments

Godmorgon (ser ej ut så här idag)

Idag skulle jag tatuerat mig, men så blir de inte :(

Måste plugga och ska även jobba :(

Kan heller inte tatuera mig för att alla mina pengar går till körkort, gud ska veta att det är så äckligt dyrt med körkort.

Nu är de också så va att jag har hamnat i en riktigt go serieperiod igen och jag tänker stanna där, kollar just nu på the blacklist och börjat med sons. Men vill ha en lång lista med massa gott jag bara kan beta av, så kom jätte gärna med tips på grymma serier.

Likes

Comments

Ska man bjuda mig på dejt ska man bjuda på fransk ost, planerar man att kyssa mig ska man nog dock bjuda på något annat.

Jag föredrar rött framför vitt men öl framför allt.

Jag är fartgalen, älskar allt som går snabbt.

Jag har haft dödsångest sen jag var liten och käkar ångestdämpande varje dag :-)

För ett halvår sen grät jag minst 2 gånger varje dag, jag trodde jag hade PMS men jag var visst bara olycklig.

Jag är extremt initiativtagande och skulle aldrig gå och vänta på ett sms eller någons uppmärksamhet.

Mina vänner tycker jag är extremt dryg på sms och snap, jag är extremt kort när jag formulerar mina sms.

Jag brukar ibland hälla upp spadet från burkchampinjoner i ett glas och dricka.

Jag är finsmakare deluxe men kan fortfarande äta allt, jag är motsatsen från kräsen gällande mat.

Min familj kallar mig Lisi och mina vänner kallar mig Lissi. Det var Martina som börade anamma de smeknamnet.

Jag är absolut inte en sån som går upp varje dag och sminkar mig och fixar håret, nedan ser ni hur jag ser ut 24/7.


Likes

Comments

Jag kan mig själv, så vitt jag vet. Jag vet att jag nått min gräns när jag sitter uppe och kollar på the breakfast club för tredje gången kl 2 på natten. När jag lyssnar på samma jävla sorgliga låt om och om igen. När jag låter mig själv somna smink, slutar titta mig i spegeln och slutar prata med folk i min omgivning. När jag blir tyst, då vill jag egentligen skrika.

Men hur ska jag kunna sluta titta på the breakfast club när den innehåller scenen då John Bender lyfter näven i luften bara för att han fått henne, han har fått henne. Bara för en dag men för han är det den störta möjliga framgången någonsin, jag vill se om det om och om igen.

Måste påminna mig själv om att äta, duscha och andas. Just idag är det inte så bra men imorgon är det bättre. Just idag låter jag mig själv lyssna på låten hela dagen, inatt låter jag mig själv falla in i 90-talets tonårsfilmer och jag struntar nog i att ta av mig sminket. Men imorgon är det bättre.

Likes

Comments


Om jag skulle ge dig allt skulle jag låssas att jag hade så lite, ge dig en liten bit och ge resten till någon annan.

Jag hoppas inte du kommer ihåg, hoppas du förträngt mig. För om bilden av mig inte var tillräcklig vill jag att den ska dö hos dig.

Likes

Comments

Jag är konstant sponsrad av min hallspegel med dom läskiga tavlorna i bakgrunden.

Im back in business efter den längsta semestern någonsin, jag har inte gjort någonting på hela sommaren. Nada, noll. Jag var i Spanien och hängde lite, annars sov jag till klockan 4 varje dag och strosade runt i tisha osminkad all day all night.

Jag har gjort 2 nya tattos som jag tycker väldigt väldigt mycket om. Lidberg är min mormor och morfars efternamn och är skrivit med deras handstil, hälften var. Texten på revbenen har jag skrivit själv :pp Så cool är jag.

Likes

Comments