Är så glad, för det är min favoritdag idag. Detta är också första fredagen på evigheter som jag ska vara hemma och inte ut och stöka. Känner mig så duktig, Tufwa är lite små sur på mig men det ska nog gå bra. Tanken är väl att jag ska plugga men jag kommer inte lova mig själv något hehe. Jag vill iallafall bara ta de lugnt. Ikväll ska jag hem och äta middag hos mormor och morfar och sen antar jag att Tufwa rullar in nån gång under kvällen/natten.

(och ja jag sover med tre gosedjur, NÄR jag sover ensam)

Jag och Tufwa har nu på eftermiddagen varit och handlat mat, köpte även en rosbukett. Så mysigt att vara omgiven av blommor hemma. Sen tog vi en fika med min mormor och that's about it

Likes

Comments

Egentligen bryr jag mig inte om vad ni som läser min blogg tycker, skiter i ifall ni tycker det är tråkigt då jag tycker det är svin kul. Men idag känner jag mig lite som Sebbe Staxx som funnit gud och älskar allt och alla. Såklart så blir jag väldigt glad över er peppisar, som peppar mig och gillar vad jag lägger ut här. Och jag skulle även vilja veta vad ni gillar mest.

Jag tycker det absolut roligaste att göra är kollage, det är så kul och jag älskar att se till att allt ser snyggt ut ihop. Jag älskar även att skriva, dock inte om min dag då det känns väldigt ointressant.

Likes

Comments

Första steget till matkoma ser ni till vänster & snyggis Irmen ser ni till höger

Im lack of inspiration

Ska jobba idag. Behöver plugga, jätte mycket.. Slutar 9 = duscha, äta och sova.

Men vem fan klagar en torsdag? Prefriday, yaaai. Måste btw sluta svära när jag skriver, tror jag svär mer i text än vad jag gör i tal. Knepigt.

I'm out

Likes

Comments

Yes-ter-day

Det är redan onsdag, ogillar att tiden går så fort. Igår till skillnad från idag så jobbade jag, vilket var lite extra kul då vi hade kundbeskök och utbildning. Bra avslut innan en ledig dag så jag är peppad tills imorgon. Men idag ska jag enbart få saker gjort, plugga, städa och tvätta. Roliga saker, ni vet?

Jag ska snart gå hem från biblioteket och dricka kaffe och napa lite innan jag börjar alla måsten. Life's good.

Likes

Comments

Likes

Comments

I brist på annat...

Kikar igenom mitt kameraalbum ibland i och med brist på sysselsättning, har över 50 tusen bilder på min dator så det är som en guldgruva med bilder från många år tillbaka. Känns ju ego att dom bilderna jag valt nu av alla 50 tusen bilder är på mig haha. Men jaja, dom här bilderna är tagna på min födelsedag. När alla hade gått och var all alone, ni vet den känslan man har när man haft stora förväntningar på någonting. En dag eller ett moment, och det plötsligt är över och man tar in allt som hänt, Värderar allting, ifall det blev som man tänkte och ifall känslan man har stämde överens med känslan man fick när man tänkte på de innan. Som när man satt i bilen hem efter Liseberg när man var liten, dagen man väntat på hela sommaren som sen plötsligt var över. man sitter och super in allt vad dagen varit, och så snabbt tog allting slut.

Jag tycker inte det gör någonting ifall själva upplevelsen stämmer helt överens med förväntningarna, om man inte blir jätte besviken så att säga. Just för att förväntningarna och speciellt förhoppningarna är 60% av hela upplevelsen. Förberedelserna och hur man gång på gång upplever allting i huvudet innan det händer. Allting är liksom som mest perfekt den där sista stunden innan allt händer, sen går allt snabbt över. Så står man där, ensam och har inte hunnit med att allt faktiskt hänt.

Jag vet inte riktigt hur jag kom in på det här, men det var iallafall precis den känslan jag återfick när jag gick igenom dom här bilderna.

+Tre senaste gillningar på weheartit.

/Lissi

Likes

Comments

Oj vad folk kommer bli arga över det här, aja. Allt jag vill nu är att åka hem och ta ett bad, skita i allt. Är så fruktansvärt trött och kommer verkligen skämma bort mig nu. Ska åka och köpa massa gott, åka hem, dricka kaffe och inte tänka på något annat än mig själv. Ibland blir man så trött på människor och allt som det rör. Gud vad jag bara vill vara ensam nu, sjunga högt med hög musik och sitta i en stor skjorta och käka glass.

Och här kommer massa pepp till alla gnällspikar, livet är underbart och allt kan hända. Ring din mamma, läs en bok, upptäck dig själv eller något annat livsbejakande. Istället för att gnälla.

Likes

Comments

När jag var 11 bast låg jag inne på mitt rum och grät över att jag aldrig någonsin skulle bli tillsammans med Edward Cullen, kort efter de gjorde jag samma sak över Justin Bieber och svor på att tatuera in "Belieber" på handleden när jag fyllde 18. Och precis som då, gråter jag lika mycket nu över att ASAP aldrig kommer bli min. Han är min största kändiscruch och blir så ledsen i ögat över att jag inte kommer få honom :( This sadness is for real, vill inte bara tatuera in ASAP på handleden denna gången utan över hela kroppen haha. Han är frikoret nmr#1

Likes

Comments

Mitt hår hatar vintertid, och vintertid hatar mitt hår. Eftersom jag så konstigt nog slingar mig ljusare varje månad (isch) så får jag ju en utväxt, såklart. Vid sommar och vår, till och med höst så funkar de rätt bra. De smälter ändå ganska fint ihop och viktigast av allt så håller sig mitt färgade hår i den nyansen den ska vara. Men nu är de gräsligt, min utväxt är mörkare och skarpare och mitt färgade hår går ur snabbare också. På detta är mitt hår torrare än någonsin.

Så nu har ja iallafall bestämt mig för att lägga i mycket mindre slingor och låta mitt hår växa utan att behöva bry mig om en utväxt, iallafall till sommaren. Lite ombre-feeling helt enkelt. Ska boka tid och låta My ta hand om resten.

/Lissi

Likes

Comments