Hej!På sommaren så började jag på ny skolan för att vi har flyttade till Hjärnarp.Jag mår så dåligt varje dag när jag gå till skolan.Det va så svårt för mig att lämna mina gamla vänner,jag hade gjort allt att vi ska inte flytta Jag va alltid den som snabbt skaffade nya vänner,men nu så är allt dåligt,jag har skaffat nya vänner men det känns ändå konstigt,det känns att dom vill inte vara mina vänner.

Jag förstår att jag är ny och att dom kanske litar inte på mig,och jag fattar att det kommer ta tid,men dom försöker inte ens lära känna mig,dom bara skiter i mig..

/xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej jag heter Eva och jag är 14 år.Jag flyttade till Sverige när jag va 12 år ,så jag bor här inte så länge.Jag är från Litauen och jag är glad att jag flyttade hit,för om jag hade aldrig flyttat så hade jag inte träffat en underbar tjej som är min bästa vän nu.Jag har en storebror som är 16år och jag har en underbar hund som heter Maja.Hon är 5månader nu,BARA 5 månader.Vi fick henne på sommaren. Om ni vill veta mer om mitt liv,så stanna....


Likes

Comments