View tracker

Idag har jag stått i köket precis hela dagen. Pappa fyller år imorgon så jag har bakat tårta. Och precis som alla andra gånger jag ska göra en tårta tror jag att jag är så myclet bättre än vad jag egentligen är. Är fruktansvärt pedantisk med mina prestationer och blir förbannad om det inte blir precis som jag tänkt mig. Som idag...

ligger och surar i sängen för att marsipanen blev bucklig. Som om det kommer att förstöra hela pappas födelsedag ?! Varför kan jag inte bara vara nöjd med att jag faktiskt fick till en hyfsad tårta på bara 5 timmar ?

Kom på nu att jag inte ätit någonting på hela dagen då jag verkligen går all in när jag bakar. Druckit fyra koppar kaffe och en energidricka, haha. Kanske är därför jag typ gråter av besvikelse nu, när blodsockret inte är på topp.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hår

Nu har jag kört balsammetoden i över 6 veckor! Mitt hår har aldrig någonsin mått så bra, det är en sådan otrolig skillnad mot innan. Jag fick ett litet spontant ryck för några veckor sedan och blonderade topparna, vilket inte slet mycket alls. Självklart blir håret sämre av det, men jag känner ingen skillnad nu efter några tvättar.

Efter jag hade blonderat håret så var jag tvungen att göra en sista tvätt igen, alltså använda ett "bra" schampo. Förut har jag alltid behövt mycket schampo och låta det verka i någon minut innan jag kan skölja ut för att få bästa resultat, men nu räcker det men en liten ärta och sedan snabbt massera in det. Efter hade jag i en inpackning som inte är godkänt i balsammetoden, så jag var tvungen att göra en till sista tvätt. Men varje gång jag har haft schampo så har jag ändå balsam överallt, även i hårbotten och mitt hår bli så bra! Jag får volym, det blir inte slitet eller fett efter endast en dag. Nu i fortsättningen ska jag tvätta håret med ett bra schampo och använda mig av balsamtvättar kanske två, tre gånger för att sedan göra en sista tvätt och använda inpackning. Eftersom jag inte använder några silikoner så är mitt hår på riktigt. Den kvaliteten jag känner, är den som är, och just nu känns mitt hår så jäva bra! Tyvärr går mitt hår av hela tiden, tror jag har brist på någonting, men håret växer ändå jävligt fort.

Är alltså riktigt nöjd med mina resultat och tänker nu börja blanda vanliga tvättar med balsamtvättar. Visst skulle jag kunna fortsätta med bara balsamtvättar, men jag får inte lika bra volym i hårbotten då, och det känns skönt att liksom tvätta rent håret någon gång ibland.

Likes

Comments

View tracker

Hundar & Katter

Det kanske finns någon där ute som funderar på att köpa en valp. Jag bestämde mig för att göra det, vilket ändrade mitt liv totalt. Tänkte dela med mig av mina erfarenheter och historian om Dobby. Har nog redan skrivit lite om varför och hur jag skaffade honom, men tänkte dra det igen.

Dobby föddes 8 november 2015, vilket betyder att han fyller 1 år idag! Jag köpte honom någon gång i januari om jag inte minns fel. Gick in på blocket en morgon för att kolla på en dvärgpinscher mest för jag var intresserad av priset. Då dök det upp en bild på två små valpar som jag föll för. Kom på då att jag faktiskt ville ha en hund när jag var mindre, men eftersom jag aldrig fick en slutade jag tillslut att tjata. Men just där och då visste jag att jag skulle ha honom. Jag gick inte i skolan, och hade inte kontakt med så många runt omkring mig då jag inte mådde bra. Jag kände mig ensam och hade ingen anledning till att gå upp ur sängen. Men med en hund skulle jag bli tvungen att göra saker om dagarna. Ta promenader, och ha någon att ägna all min tid åt.
När jag frågade pappa sa han nej, inget mer. Men jag la fram hur jag tänkte om hunden och hur den skulle hjälpa mig. Han förstod mig och helt plötsligt hade han gått med på det och skulle till och med betala för den. Jag ringde mamma överlycklig som sa ja, bara jag hade några omkring mig som kunde passa den då och då. Jag var så jävla lycklig och började planera och fantisera. Sedan på eftermiddagen fick jag ett sms där mamma skrev att jag inte fick köpa hunden då hennes sambo inte orkade med en till hund (dom har redan en). Hon ville att jag skulle tänka igenom allt innan jag bestämde mig, och menade på att det fanns andra hundar. Men jag fattar alltid mina bästa beslut snabbt och jag visste att jag ville ha hunden!

Efter många bråk och en hel del tårar fick jag min vilja igenom och jag åkte för att titta på honom. Blev kär och köpte honom en dag efter. Fem dagar efter att jag såg annonsen hade jag nu en valp i mitt liv.

Han var den minsta hunden jag någonsin sett. Fick plats i min hand. Allt jag hade köpt var enormt. Han fick plats i matskålen och syntes inte i sin bur då den var så stor. Hemfärden gick kanon och han pep inte efter sin mamma någon gång. När vi kom hem kutade han runt, överlycklig av att slippa bo i en bur. Eftersom han var så liten blev jag rekommenderad att inte ta ut honom för att det skulle bli för kallt. Vilket har gjort att han fortfarande inte är helt rumsren... Ett enormt misstag.

Första natten la jag hans hundsäng i min säng för att han skulle känna sig trygg. Men han låg under täcket vid min hals hela natten. Han har sovit i min säng varje natt efter det.


Efter några månader började jag reagera på att han var alldeles för liten. Han borde ha vägt fyra kilo när han inte ens vägde ett kilo. Jag började oroa mig men kom fram till att han skulle växa till sina 6 kilo tillslut. Idag väger han lite mer än 2... Det har gjort att jag börjar misstänka att han är en annan ras än en dvärgpinscher. Men helt ärligt spelar det ingen roll. Han har fortfarande en dvärgpinschers personlighet och beteende och han enkelt gå promenader i timmar likaväl som att vara inne en hel dag.

Några nackdelar med rasen är att dom är väldigt mammiga. Skulle aldrig kunna lämna Dobby själv hemma i tre timmar. Det funkar att lämna honom tillsammans med mammas hund i någon timme då han känner sig trygg med henne. Och så älskar han att ligga nerbäddad i sin bur i bilen när jag är och handlar, men det är inget jag skulle tillåta i mer än en halvtimme.

Han älskar sina tuggben och leksaker. Dom ligger överallt i huset och det spelar ingen roll om jag samlar ihop dom för han slänger iväg dom igen. Varje kväll när vi ska sova samlar han ihop minst tre ben och en leksaksgroda i sägen som han ska sova med. Försöker varje kväll att försiktigt lägga dom på golvet när han somnat men då vaknar han och hämtar dom igen.. Han är väldigt envis. Har lärt honom att sitta och puss. Ligga eller vänta vägrar han att göra. Han kommer inte när jag ropar på honom om han inte själv vill det, vilket jag blir galen på. Han rymmer hela tiden och äter så mycket han inte får äta. Han tar ofta mina skor och kläder och gömmer dom i olika rum. Så fort någonting saknas vet man att Dobby är skyldig.
Men han har en enorm glädje! Han kissar ner sig av glädje när han träffar människor och vill alltid pussas med alla. Han tror att alla älskar honom, vilket nästan alla gör. När vi är ute och går vill han gå fram till alla vi möter för att hälsa och leka med alla djur han ser. Han brukar också gå in på uppfarterna till husen för att han vill gå in och hälsa på. När han har rymt när vi varit i stan springer han till grannarna och försöker komma in i deras hus...
Han vill helst sitta på en stol vid matbordet och inte alls äta på golvet. Han äter tex chips ur skålen som att det är helt normalt. Inte som en vanlig hund som hetsäter allt på en gång. Nej, Dobby böjer sig försiktigt fram och tar ett chips för att lägga sig till rätta och äta upp det.

Han är helt enkelt som mitt barn. Han har en egen hylla till kläder och leksaker och har alltid behandlats som en bebis av alla. Han kommer undan med det mesta. Helt ärligt så är han världens bästa hund som jag älskar så jag spricker!

Likes

Comments

Hello!
Mitt internet är kaos pga vädret så får skriva på telefonen vilket gör att det inte blir ett långt inlägg idag. Tänkte dra upp lite saker ni inte visste om mig iaf. Tycker det är sjukt kul att läsa om andra så då gör jag det också 😉

1- När jag är själv hemma måste jag ha en tv på. Tittar aldrig på den, men jag känner mig så ensam om jag inte har den på.

2- Varje gång jag städar mitt rum måste jag möblera om eller lägga till en massa saker. Gäller faktiskt i alla rum jag städar.

3- Jag köper saker på nätet för ofta. Köper fast jag inte har råd och när jag väl har pengar klickar jag hem onödiga saker tills jag är pank, haha. Just nu är det min hund som blir lidande då jag har köpt allt från jackor, tröjor, morgonrockar och ätbara saker till honom.

4- Jag pratar med mina djur. Haha låter ju sjukt när man säger det så. Berättar inte precis hur min dag har varit för dom eller så, utan typ frågar frågor som "vill du ha mat? Vad gör du? Är du törstig? Är du trött?" . Vet att många gör så men eftersom jag alltid är själv hemma så typ pratar jag med dom väldigt ofta för att inte känna mig så ensam.

5- Jag älskar piller. Har typ alla möjliga naturläkemedel och värktabletter. Det roliga är att jag är alldeles för lat för att orka proppa i mig sånt varje dag så jag äter dom inte. Men i mitt huvud tror jag att jag är super hälsosam mot min kropp som ger den vitaminer, mineraler, alger och växter.

6- Jag spelar yatzy på telefonen typ 30 gånger om dagen.

7- Jag är livrädd för mörker. Asså på riktigt livrädd. Vågar inte släppa ut min hund på kvällen då jag är rädd att något ska komma från skogen och typ mörda mig. Vill alltid ha alla lampor tända i varje rum vilket pappa kan bli galen på.
Däremot måste jag ha kolsvart när jag ska sova. Vill inte se skuggor eller något.

8- Jag är rädd för allt utanför mitt hus. När jag är själv drar jag för gardiner och tänder som sagt alla lampor som går. Det gäller bara när jag bor på landet. Hos mamma är det inte så då det alltid går förbi folk. Men här på landet skulle det aldrig någonsin gå förbi en människa utanför mitt hus. Det händer att det går någon i skogen men aldrig utanför mitt fönster. Tror det är därför jag är så rädd, för att jag skulle få panik om det faktist var någon där ute.

9- Ska flytta till stan i december men behålla huset på landet. Det gör att jag inte kan ta med mig något från mitt rum nu så måste köpa allt nytt. Ska bara ta med mig kläder och ett skrivbord. Och alla småsaker förstås.

10- Jag är inte konflikträdd. Snarare tvärtom. Talar gärna om hur jag tycker och känner för att lösa ett problem innan det är försent. Detta uppskattar inte alla ..

Likes

Comments

Tankar & Åsikter

Vad hände? Trodde jag inte hade bloggat på en vecka men det är snarare tre veckor sedan... Har ingen riktig anledning över det heller, men nu är jag iallafall tillbaka.

Har börjat ta tag i körkortet! Gått kursen och läst ungefär halva teoriboken. Sen har jag kört några gånger, vilket hittills har gått så jävla bra. Förstod att det skulle vara lättare för mig som kört både mopedbil och a-traktor, men det var fan lättare än jag förväntade mig.
Det gör att jag kollar blocket typ hela tiden då jag letar efter den perfekta bilen. Har helt gått in på att jag ska ha en beetle, vilket är över budgeten. När min bror fick sin första bil kostade den runt 8000, vilket gör att jag ska få en bil för samma pris. Sen ska jag försöka lägga till så mycket jag bara kan själv för att få något bättre, men inte fan kommer jag få ihop 30 000...

Sedan har det inte hänt något som känns tillräckligt intressant för att ta upp. Eller jo, jag fyller 18 om fucking sjutton dagar !!! Har väntat på den dagen så jävla länge, men nu när den närmar sig vill jag inte. Fyller år på en torsdag vilket gör att jag förmodligen kommer sitta själv hemma hela dagen. Sedan har jag inte planerat någonting typ. Ska ha en middag med mina älskade bästisar men känner typ inte att jag vill dokumentera någonting från den här tiden. Är inne i en period då jag känner mig väldigt osäker med min kropp. Har gått upp mycket i vikt och inte tagit tag i det. Månaderna har bara gått och nu är det försent att göra någonting innan jag faktiskt fyller år. Det kanske låter jätte töntigt men jag vill liksom inte gå på krogen eller ens klä upp mig då jag ändå kommer känna mig stor och ful.
Det är inte likt mig att tänka så, och ska försöka göra det bästa av situationen men det är så det ligger till just nu. Tror att det är för att jag fortfarande ser "smal" ut i mitt huvud. Sen när jag ser mig i spegeln, på bild eller sätter på mig mina gamla kläder får jag en chock.

Skriver absolut inte det här för att få uppmärksamhet eller nått, utan för att jag vill dela med mig om hur jag känner och tänker. Självklart är allas kroppar perfekta som dom är och jag tycker inte att andra som ser ut som mig nu är fula. Det är bara att jag kände mig bekvämare för något år sedan och det har inte något med någon annans kropp att göra.


Lovar att det inte ska gå tre veckor tills jag uppdaterar nästa gång. Kommer tillbaka med en önskelista snart tänkte jag.

Puss på er !!

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte berätta om alla favoriter jag har just nu.

Låt- Låten som går om och om igen på Spotify är If I get high - Nothing but Thieves
Låten hittar ni här!

Band/artist- Mitt absoluta favoritband är Avenged Sevenfold, och igår släppte dem sin nya singel the stage, så har alltså en ny låt att lyssna sönder på under hösten. Om ni vill lyssna på den finns den här!


Bok- Jag har alltid gillat att läsa, trots att det har nördstämpeln på sig. Men det är ett sätt att slappna av på för mig. Vissa perioder kladdar jag i målarböcker för vuxna, och vissa perioder läser jag. Nu den här hösten har jag hittat en favorit. Det lilla bageriet på strandpromenaden (tror jag nämnt det?) En mysig bok som är underhållande. Dessutom blir man sjukt sugen på att baka bröd när man läser om alla recept i boken. Och det är ju ett perfekt sätt att fördriva några timmar på, och gott blir det också! Boken hittar ni här.
Det finns dessutom en del 2 och en del 3 på ingång!

Smink- Just nu så är min sminkfavorit min ögonskuggspalett från Sleek. Den går i lila, som jag tycker är sjukt fint att ha på ögonen nu under hösten. Dessutom passar det bra ihop med de mörka läpparna som är inne just nu!

Paletten heter Vintage Romance, och är en limited edition !

App- Först tänkte jag skriva Youtube, men det är inte bara höstens favorit, utan alltid en favorit. Så tänkte tipsa om en annan app istället. Nämligen Smule's Sing! som är en app där man sjunger karaoke. Nu är jag inte alls inne på appen för att göra just det, för det finns nog inget tråkigare än att sjunga just karaoke. Men folk som har sjungit en låt kan välja att spara och ladda upp den. Det är så jävla underhållande att sitta och lyssna på andra människor som gör sina tolkningar på låtar. Finns så många riktigt bra där ute, men också många helt tondöva jag kan sitta och skratta åt!

När du har tråkigt- Gå in på Youtube. Behöver nog inte skriva så mycket mer ?

Jacka- Fick hem världens snyggaste jacka (enligt mig) förra veckan. Bästa mamma. Har fått så många komplimanger och den är så jävla skön! Den helt perfekta bomberjackan, dock så tycker jag den saknar en flärp från dragkedjan på armen. Men det är väl egentligen inte så viktigt.. Ni hittar den här

Plagg- Skickade också hem ett par underbara mjukisbyxor för någon vecka sedan. Tycker dom är så pass snygga att jag inte skäms när jag har på mig dom offentligt och dom är så himla mysiga då insidan är i fleece. Ni hittar dom här!

Podd- Fredagspodden är något jag alltid lyssnar på. Men Creepypodden är den jag vill tipsa som, för det är något riktigt mysigt med att ligga under en filt och lyssna på skräck när det är mörkt ute. Lite tända ljus på det !!Film/serie- Wahlgrens värld har ju precis startat och herregud va underhållande det är att titta på dom! Tycker om att Pernilla tror att hon är mycket mer känd än vad hon egentligen är och att hennes barn hackar på henne, trots all kärlek!

Sen är något av det mysigaste jag vet att titta på barnprogram med min lilla Bosse. Det är perfekt när man är lite trött och bara titta på alla färgglada program, och alla är så glada! Skit i handlingen, för annars blir man grymt irriterad över hur långsamt det är för alla trögfattade ungar. Dessutom lär Bosse sig mycket av att titta på Tv också, och han sitter still i några minuter.

Färg- Orange! Har alltid hatat den färgen, men den har blivit en favorit. Vill ha en orange bil, orangea stickade tröjor, mössor osv. Så fiiint!!!

Likes

Comments

Hår

Idag har jag kört balsammetoden i ungefär 2 veckor, någon dag mer. Tänkte ge er som är nyfikna på hur det går en liten uppdatering.

Den första veckan var faktiskt riktigt lätt. Jag har läst att håret skulle bli väldigt fett i början eftersom hårbotten är van att bli uttorkad och fortfarande överproducerar. Men den första veckan märkte jag ingen skillnad i hårbotten. Men mina längder blev mycket mjukare och glansigare. Har fortsatt att tvätta håret med balsammetoden var fjärde dag och nu har min hårbotten totalt kaosat. Håret närmast huvudet är så fruktansvärt glansigt och hårstråna klumpar ihop sig. Trodde först att jag blivit lite slarvig med att skölja ut allt balsam, men det spelar ingen roll hur länge jag rensar ut, det blir samma resultat ändå. Det positiva är att håret inte känns lika fett som det ser ut. Det kliar inte som det kan göra när man inte har tvättat håret på ett tag, och hårbotten känns mer återfuktad.

Har märkt att det syns mindre när jag har mitt självlockiga hår, då döljer rufset all glans i rötterna. Tyvärr trivs jag ju inte i det, så hatar mitt hår just nu. Och platta håret kan jag inte göra, det ser blött ut då..
Har testat att föna det en gång och det resultatet blev bäst, fast eftersom jag har kort hår tycker jag det ser roligt ut när mina toppar inte är plattade. Får som en triangel från huvudet ner till axlarna!
Men jag hoppas att allt lägger sig snart så jag kan få trivas med mitt hår igen. Som sagt så är resten utan håret hur mjukt och glansigt som helst. Det ser verkligen friskt ut!

Lägger upp en bild på hur håret ser ut nu, tyvärr har jag inte hittat någon bra sätt att få med glansen, men som ni kanske ser så har håret redan växt en bit. Det har alltid växt som ogräs så trodde inte att det kunde gå att få det att växa ännu snabbare, men jag hade fel ! 
   Bilden till vänster är första dagen jag började och den till höger är nu idag: 


(Mitt hår är inte sådär fläckigt i verkligheten, blev något konstigt med bilden)

Puss på er !!

Likes

Comments

Smink

Hej på er!

Idag är det söndag och för mig betyder det nagelvårdsdag. Nästan varje söndag gör jag samma rutin för att mina naglar ska bli finare, starkare och växa fortare. Jag tänker inte ljuga och säga att jag gör det en gång i vecka, för det gör jag inte. Men denna rutin gör jag åtminstone tre gånger i månaden och det blir oftast på söndagarna.


Här ser ni produkterna jag använder för just naglarna. Jag börjar med produkten längst till vänster. Jag ska också nämna att jag kanske inte använder dessa produkter som man ska eller i rätt ordning, men jag har testat mig fram och det är den här rutinen som fungerar bäst för just mig.

1. Depends Nail & Cuticle Cleanser , en genomskinlig, trögflytande vätska med små blåa korn i. Jag börjar med att mjuka upp mina naglar och nagelband genom att ha dem i varmt vatten i ungefär tio minuter. Sedan penslar jag på produkten på en hand i taget och låter det verka i ungefär två till fem minuter. Sedan tar jag en nagelskrubb och skrubbar försiktigt bort allt med varmt vatten. Sedan gör jag likadant på andra handen.

2. Depends Myrrh Oil, denna olja penslar jag på över naglar och runt på nagelbanden. Sedan masserar jag in oljan i ungefär två minuter på varje finger. Det tar tid och är jävligt jobbigt, men det gör under för naglarna!

3. Depends Cuticle Cream, det här är alltså en kräm jag smörjer in mina nagelband med. Den är jag inte lika noggrann med utan masserar lite snabbt in den så den inte syns på huden.

4. Depends Nail Serum, använder jag som nästa steg. Jag penslar på det på naglarna och låter det torka. Det är inte som ett vanligt nagellack utan sjunker in i nageln fort så man behöver inte vänta länge.

5. Aco's Nail Strengthener är enligt mig den bästa produkten i denna rutin. Den gör verkligen sin uppgift och det går fort. Jag penslar på ett tunt lager på varje nagel och låter det torka in. Jag har redan väldigt starka naglar så jag behöver inte använda den varje dag som man ska göra om man ska bygga upp nageln.

6. Depends 02 Base Coat är ett baslack som får nageln att andas lte mer och inte bli lika instängd. Eftersom att jag är en lat människa så brukar jag vara så fruktansvärt uttråkad vid det här steget så om jag inte ska måla naglarna med en stark färg, struntar jag i det här steget.

7. Efter att jag har målat naglarna med den färgen jag vill ha, oftast någon nude, jordnära färg, applicerar jag ett avslutande lack. Depends Quick & Shine Top Coat som gör att nagellacket ska sitta kvar längre på nageln och så blir naglarna mycket blankare.

Klart!


Sedan har jag blivit så duktig att jag smörjer in mina händer och nagelband varje kväll innan jag ska gå och lägga mig! Just nu använder jag:

Självklart klipper, filar och polerar jag mina naglar men det gör jag lite när jag känner att det behövs.


Hoppas ni gillade inlägget, puss på er!

Likes

Comments

Tankar & Åsikter

Hej!
Hur mår du? Blev det bra tillslut? Tog du rätt beslut? Satsade du på karriären eller familjelivet? Eller kombinerar du båda två? Jag har så många frågor, som jag vet att du har svar på. Men jag vet också att du inte har tid för mig längre. Förut fanns jag i dina tankar hela tiden och jag vet att det gjorde ont. Men för varje dag som gick tänkte du inte lika mycket på mig. Nu finns jag där, längst bak i din hjärna, men när du hör ett visst namn, känner en viss doft eller besöker en viss plats låter du mig ta all plats i huvudet för att sedan, fort, putta undan mig igen. Du vet att du aldrig hade kommit dit du är idag om det inte vore för mig, men du vet inte om det är positivt eller negativt.

Kommer du ihåg alla nätter du grät dig själv till sömns utan någon annan vid din sida? Alla gånger du bröt ihop totalt för att sedan bita ihop och låtsas som om ingenting hade hänt. Jag har nog aldrig träffat en sådan stark men ändå så svag människa som du. Jag vet precis allt du har gått igenom, vart enda steg du har tagit. Precis som du alltid fanns vid min sida, tills den dagen du bestämde dig för att lämna mig. Ingen vet hur stark jag har varit och hur mycket jag har kämpat, förutom du. Därför frågar jag just dig om jag har gjort rätt val. Om det var rätt att inte nöja sig med det alla andra nöjde sig med. Att jag strävade efter att må bättre än sådär. Eller förstörde jag istället allt för dig? Du kommer förmodligen aldrig att svara på det här, för du är för rädd för mig. Rädd för att bli som mig igen. Men det är okej, jag förstår dig. Jag förstår precis.

Om du någon gång läser det här så vill jag bara berätta för dig att jag är starkare nu. Att jag utvecklas varje dag och att jag är stolt över vilka risker jag har tagit. Jag har satt hela min framtid och ekonomi på spel för att må bra. Jag hade kunnat ha det bra men mått dåligt, men jag valde precis tvärtom. Jag har gråtit på badrumsgolvet i timmar, skrikit rakt ut i frustration, fått panikångest och inte kunnat andas. Men jag har rest mig upp, torkat tårarna och gått iväg till jobbet för att jag förtjänar det.
Vi människor är inte byggda för att jämföra oss med varandra, så jag slutade med det. Istället för att trycka ner mig själv för att jag hade ångest så berömde jag mig själv som faktiskt orkade ta mig upp. Vissa lever mer på arton är än vad andra gör på trettio. Så sluta döm mig för mina val. För jag gjorde dom inte för din skull, jag gjorde dom för mig själv. Älska ordet EGO!

Jag har blivit lämnad av människor som varit det allra viktigaste för mig. Jag har givit 100% för att inte få någonting tillbaka, precis som du. Men jag har också valt att lämna människor som velat mig väl och som har försökt att hjälpa till för att jag vet att jag inte kan ge lika mycket tillbaka. Har inte hittat balansen än.

Det jag vill säga är att det inte är ett dugg synd om mig, att jag faktiskt bär mitt huvud högre än någonsin. Jag har absolut inte allt jag vill ha, men jag vet att jag kommer att få det jag verkligen vill ha. Jag kommer aldrig nöja mig med att ha det okej när jag vet att jag kan ha det bäst. Och jag kommer aldrig nöja mig med det jag har oavsett hur bra det är. För jag ser ingen mening med att leva ett liv man inte vill förbättra och förändra.

Om du någon gång läser det här så vill jag att du ska sluta skämmas över mig, prata om mig, tänk på mig och kom ihåg alla dåliga stunder lika väl som de bra. Skratta när du tänker på alla galna fester, men gråt inte när du tänker på allt mörker. Jag ska sluta ställa så höga krav på dig, om du slutar gömma undan mig. För vi har gått igenom varje ögonblick tillsammans så kan vi inte enas till en och samma människa igen? För jag är du och du är jag. Du är jag om några år och jag är du just nu. Kanske blev inte framtiden som jag tänkt mig med det spelar ingen roll. För just nu lever jag mer än någonsin och det är det viktigaste.

Likes

Comments

Mediala

​Hej på er! Vad glad jag blir av att ni gillade mitt inlägg om det mediala. Så självklart kommer jag nu göra ett till eftersom ni verkade tycka om att läsa om det och jag ÄLSKAR att prata om det! Jag tänker mig att jag skriver ett inlägg nu som är mer inriktat på andarna och sen ett till inlägg där jag berättar mera om kursen, pendlar, tarotkort och meditationer. Finns det något mer ni vill veta som jag ska skriva om? Eller vill ni kanske att jag ska skriva om en händelse mer detaljerad och göra flera inlägg istället för att ha flera händelser med i varje? 

​Sanndrömmar:
​Jag kan inte påstå att jag drömmar sanna drömmar varje natt, men åtminstone någon gång i veckan. Ibland är det bara något litet som tex att en nyckelpiga ska sätta sig på min vänstra hand när jag går på min grusväg eller att jag träffar en person jag inte pratat med på ett tag, dagen efter eller någon dag efter händer det på riktigt. Men jag drömmer tyvärr också om hur folk dör. Något som påverkar mig väldigt mycket då jag oftast är personen som dör i mina drömmar. Jag har varit med på en skottlossning, ett mord, ett självmord och bara dagar när den här anden försöker visa mig hur dennes liv såg ut. Självklart kan jag inte bevisa att det inte bara är en dröm, utan att det är sant. Men mycket av det jag drömmer kan jag sedan läsa om på internet eller i tidningen. Det kan vara en tillfällighet men jag väljer att inte se det så. Sen har det hänt att någon jag känner som gått över till andra sidan har kontaktat mig i drömmar, och har då sagt saker som jag kan kolla upp för att se att det stämmer och faktiskt är på riktigt. 

​Hur jag blir kontaktad:
Det kan ske på många olika sätt, som i mina drömmer till exempel. Dom kan även visa sig för mig, putta på mig, prata med mig eller på något annat sätt få min uppmärksamhet. Men jag kan också välja att ta kontakt med någon. Då "kallar" jag på dom och har ett inre samtal. Ofta får jag så mycket information att jag måste skriva ner flera sidor för att komma ihåg allt. 

​Nyårsafton:
​På nyårsafton var jag ensam hemma hos min mamma. Jag höll på att göra i ordning mig för att sedan gå iväg till min kusin. Jag hade inte skaffat Dobby än så jag var själv, inte ens deras hund var hemma. När jag stod i hallen för att platta håret tändes lampan i deras kök. Jag släckte den, och den tändes. Jag lät den vara tänd och den släcktes för att sedan tändes igen. Sedan stänges min högtalare -som jag lyssnade på musik via- av för att sättas på på högsta volym. Jag blev rädd och irriterad och bad anden att sluta. Vilket den också gjorde. En stund iallafall...

När jag senare var på övervåningen för att byta om och borsta tänderna stod jag i badrummet med dörren öppen. Då kan man enkelt se in i mitt rum som ligger precis intill badrummet. Min sovrumsdörr var öppen och dörren till garderoben var stängd. När jag satt på toastolen och borstade tänderna smällde plötsligt dörren till badrummet igen men full kraft. Jag hörde hur min sovrumsdörr också slängdes igen och när jag gick in i sovrummet för att titta stod min garderobsdörr öppen. Jag kan tillägga att det inte var något fönster öppet, någon fläkt på eller något annat som hade kunnat orsaka detta. Jag sprang ner för trappan och ställde mig vid ytterdörren för att vänta in mamma som skulle komma hem för att skjutsa mig. Jag var väldigt uppjagad en stund efter händelsen men det var ingenting som skrämde mig nu i efterhand. 

​När jag blev puttad ut ur huset:
Det här hände också hos min mamma, som nästan alla händelser. Det är faktiskt väldigt konstigt för hos pappa där jag bor är huset flera hundra år gammalt. Alla tror att det spökar där, men det är inte mer aktivitet där än någon annanstans. Däremot är det alltid fullt kaos hos mamma. 
   Det var en sen kväll får några månader sedan och jag skulle gå ut med Dobby så han fick kissa en sista gång innan vi skulle gå och lägga oss. Det var bara jag, mamma och Bosse min halvbror hemma. Han hade vaknat för en stund sedan så mamma hade gått upp till honom för att få honom att somna om. Jag var alltså själv på undervåningen. Min älskade lilla vovve brukar rymma så fort han får chansen så jag kopplade honom för att gå med honom ut på tomten. Vi gick via uterummet och när jag öppnade glasdörrarna ut mot trädgården viskade någon BU i mitt öra och knuffade mig sedan så hårt att jag flög ut i mörkret. Jag hann ta emot mig så jag inte gjorde mig illa, men jag blev riktigt arg. Så jag klampade in i uterummet igen och gick in i huset. Jag blev inte rädd då heller, för jag vet vem det var och jag berättade för mamma vad som hänt innan jag gick och la mig. 

​När jag blev iakttagen i duschen:
När jag var fjorton år svimmade jag i duschen och lyckades slå ut mina framtänder som fastnade i min underläpp. Det ledde till många tandläkarbesök och en operation. Det låter inte så allvarligt men det var det, för hade jag tagit ett steg till innan jag tuppade av hade jag knäckt nacken mot toalettstolen och hade jag tagit ett steg mindre hade jag istället krossat huvudet. Jag hade änglavakt kan man säga. Jag har alltid haft en rädsla för vatten, något jag kan skriva om en annan gång, och det blev inte precis bättre efter olyckan. Jag var på riktigt livrädd för att duscha och mamma fick tvätta mitt hår i flera veckor efter händelsen. Båda mina föräldrar är fortfarande väldigt nojiga när jag är i duschen med låst dörr. Så fort jag råkar tappa något, eller är tyst för länge bankar de på dörren och kollar så att jag är okej. Och jag får inte duscha länge när jag är själv hemma. 

Efter olyckan kände jag ofta att det var någon i badrummet som kollade till mig när jag duschade. Trodde jag till en början. Att någon var snäll och vakade över mig. Men så var det tyvärr inte. Jag har nu i efterhand tagit reda på att det var en gammal man som tittade på mig varje gång jag duschade för nöjes skull. Och jag har drömt väldigt många mardrömmar om mitt badrum. Det har även hänt en massa konstiga saker där som att lamporna tänds och släcks, dörren öppnas, min högtalare startar och höjs och sänks. En kväll när jag duschade kände jag hur någon tog på mina bröst. Det var droppen för mig och jag kollade hur man skickade över någon till ljuset på andra sidan. Efter det har det inte hänt igen. 


Nu är det här inlägget tillräckligt långt, så om ni vill ha ännu ett inlägg om saker jag varit med om får ni gärna säga till! Vi har tex haft en gubbe som matat och släppt in och ut min katt och det har varit en genomgång för andar i ett förråd hos mamma. 

Puss på er!

Likes

Comments