​Medans de flesta "firar" valborg så hemma hos oss är de syrrans födelsedag. Så vi har inte direkt firat de, utan firat syrran. Som nämligen fyllde 17 år! 

Min finaste mormor var även med! 

Dagen har bestått av smått kaos, tårta, muppen själv, och massor med annat. 

GRATTIS SYRRAN! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hola!

Efter typ ett X antal månader är jag tillbaka på bloggen och tänkte testa börja blogga lite igen. Får väl se hur de går...

Mycket har ju hänt under denna tiden som gått. Såg precis att mitt sista inlägg var bilder på den finaste FM Kaia. Ängeln som kom in i mitt liv i flera underbara månader och blev min lilla kompanjon och polare. Lite som en saga hur vi kom in i varandras liv, men tyvärr fick denna saga inget lyckligt slut, då Kaia drabbades av mycket olika klådor och tillslut blev det för svårt för henne att kunna fortsätta vardagen så hon fick somna in. Omgiven av kärlek ändå in i slutet.

Annars så har väl livet rullat på. Lite tuffare veckor direkt efter, men har varit omgiven av fina människor som stöttat så livet har fått rulla på även utan kompanjonen knösis.

Går som sagt sista året på gymnasiet, så har fullt upp i skolan med allt och inget. Nu imorgon börjar officiellt mitt gymnasiearbete. Något som jag gör tillsammans med en annan tjej i klassen. Igår var hon över och vi planerade massor till vecka. Var klar kring 12 på kvällen. Nu håller jag på med lite mer planering, då vi ska visa och förklara lite om kamplek med hunden till några praktikanter som vi ska mer eller ha ansvar för under dessa två veckor. Är fylld av ider som vi ska lära och visa dem, men också mycket mycket nervös.


​Snart ska jag ta och lägga mig, så fort jag blir klar med lite upplägg kring morgondagen. #övernervös 


Likes

Comments

Nu sitter jag, Michelle och Elli i soffan som äntligen är ledig och bara gör inget. Ska egentligen sova för att orka med att vara pigg imorgon då vi har praktik. Vi har nyss fixat massor till GLKK alltså Grans Lokala Kennelklubb.

Imorgon händer något kuligt. Då kommer min lilla Kaja som jag ska bli fodervärd åt via försvaret. Hon är en omplacering på 8 månader. hon och jag har endel att jobba på tillsammans. Lärde känna henne då jag tog hand om henne under praktiken då jag var just på avelstastionen FHTE. Har idag varit med Michelle och Ellinor och handlat lite till agility tävligen som är på tisdag. Blev även lite saker för min del. En försvaringalåda att ha lite hundgrejer i bland annat.
Jag är supertaggad, men livrädd, nervös, superglad över morgondagen. Ska bli kul att träffa Kaja igen. Denna gången blir hon min. Men det blir även en utmaning som kommer kräva mycket av mig. Men vi ska klara de. Hon är en helt underbar vovve dock lite otränad/olydig men hon är ju som sagt bara en valp. Vet att hon kommer få all min kärlek. Den saken är klar. Men nu nog om de. Jag lär väl ändå mest skriva om henne i framtiden. Nu ska jag ta röven ur soffan (som för den delen är jätteskön) och hänga upp krokar i mitt rum samt ta och fixa bland de sista tills vovve kommer för att inte tala om att sova. Bye

Likes

Comments

Fresh start. Eller whatever. Alltså jag blir ju själv sååå irriterrad på folk som bloggsr typ 3 inlägg sen tar n bloggpaus i 6 månader bloggar 3 inlägg paus i 6 månader bloggar i... Ja nu förstår. Ändå är jag tillhörandes i den kategorien. Alltså ba va?

Det har nu mer handlat om att jag inte haft något viktigt att skriva så jag skitigt i att skriva något alls och tillslut har jag näst intill glömt att jag har en blogg. Men på senaste tiden har jag blivit mer sugen på att börja blogga igen. Inte för nån annan skull. För min skull. Jag ska skriva vad som cirkulerar i mitt huvud och bara ta upp de där småsakerna i livet som gör livet. Inte behöva ha världsevent för att orka ta tummen ur röven och skriva nått. Utan göra det för min egen skull. Inte känna press över att det ska vara bra för att jag ska kunna publicera de som jag tidigare ofta känt. Utan blogga för att JAG vill det. Simple as that!

Så antingen hänga på eller inte läsa... Så är de bara :)

Men något roligt är ju att jag nu sitter på bussen hem från en underbar praktikplats. Nämligen *trumvirvel* FHTE Försvarsmaktens Hund Tjänste Enhet om jag ska vara ordagrant. Alltså där hela försvarets uppfödning är. Jag har träffat massor med nytt folk, nya hundar och fått en jättefin inblick i hur deras avel ser ut och vad den innehåller etc. Dessutom att valparna är såååå söta är ju bara ett extra plus i kanten.

Men nu dör min mobil snart då denna buss som jag suttit på sen 12 (kl är 16 nu) inte har något eluttag och jag åkt buss, tåg, buss sen 7 i morse.

Likes

Comments

Bloggningen har varit obefintlig på senaste jag vet... Orkar eller vill inte ens skriva allt som hänt på senaste tiden... :)

Hursom så är Megan and Liz nya singel helt perfekt! Love it hihi ;) sedan har nyss även Cimorelli släppt en ny mixtape! Med 9 låtar! Helt gratis :D älskar typ alla låtarna men har några favoriter... På tal om.

Likes

Comments

​Idag så har jag haft fullt upp hela tiden och varit stressad i princip hela dan. Alltså efter dessa veckor så kommer jag ju ta igen så mycket sömn och hälsa igen. Klockan är nu halv ett och jag och Elli har nyss gått in i våra rum för natten. De sista vi gjorde var mailade angående anmälningar och kollade betalningar. roligare har man varit med om. Men det är också sånt som måste göras. 

Eftersom Taylors tour 1989 precis börjat så har de börjat komma upp videor :) Jag är såååå taggad på hela touren!! Ska fangirla lite mer imorgon. För nu ska sovas. Och för er som undrar. Ja. Jag är "crazy about Taylor". Hon har varit en förebild och idol länge nu för moi och så kommer de alltid vara. Jag lyssnar även på andra artister men dem är inte så stora som Taytay och ingen jag umgås med vet ens vem dem är. Utom min syster då hon vet allt ;)

Good natt :)

Likes

Comments

Okej på senaste tiden har jag velat blogga till 1000 och sen till minus 1000. Alltså jag har loggat in men sedan loggat ut. Vet som inte var jag ska börja. Vad jag vill skriva ut. Och vad jag tänker hålla för mig själv. Har haft hur många idéer som helst på blogginlägg. Men den har inte kommit ner då jag ångrat mig, ändrat mig eller helt enkelt lusten försvunnit. Senaste tiden har varit speciell. Bra och dåligt? Vet inte om jag ska vara ärlig. Något jag helt ärligt kan säga är att jag är stressad upp till max med saker som ska göras till hundutställningen vår klass håller i samt alla läxor och prov och nationella prov som skall göras. Samt nervositeten ifall jag nu inte får jobbet. Om inte så måste allt planeras om till sommarn. Jag är helt enkelt kaos.

Snart börjar 1989 worldtour!!! Hoppas Bad Blood blir nya singeln. De ryktas då om de ;)

Likes

Comments

För dem som undrar lever jag. Mer eller mindre men jag lever. Har så fullt upp now days att det inte är sant. Har massor med skolarbeten som tyvärr mestadels av dem ändå blir försummade då tiden inte räcker till och fullt upp med våran hundutställning som är inom 3 veckor.... Helt sjukt!

Nu har jag och Elli suttit med hennes mammas grammatik läxa och försökt komma med lite vettigt.

Idag har jag stor städat mitt rum då nästa vecka bor jag inte lika ensamt i de. Plus att de måste få plats med lite annat mäd. Haha.


Igår så åt jag årets första mjukglass med härliga tjejor från klassen. Gott med andra ord. Fast vi ville ju ta en snygg bild innan men hälften hade redan börjat käka på den. Vi gick till ett bord där det satt en familj på 3 pers och alla satte ner glassen och typ fotade och sen satte sig. Haha pappan i familjen typ reste sig och skrattade ska ni snapchatta eller instagramma. Gott var de i alla fall. Annat vore ju att ljuga. 

Nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig och se lite töntig men rolig Disney serie. inte för att skryta men är snart klar med Wizards on Wav​erly place ;) Haha töntig jag är. Sen sova. För det behövs. Kramis :)


Ps. Bilden är snodd från Elli. 

Likes

Comments

Idag har jag Elli, Mickaela och Elvira varit och handlat lite i Piteå. Bye bye cash. Bland annat blev de lite godis och ben till Tilda som kommer nästa vecka med mig till skolan.

Sedan har jag aktiverat Cayenne pyttelite. Sedan skulle jag göra skolarbete med de slutade med att jag och Elli mailat kennlar tills mailen tyckte vi mailat för mycket per dag. Så nu sitter jag på mitt rum och ska se Wizards on Waverly Place. Alltså jag måste skaffa mig ett liv. Men det får jag göra en annan dag för nu äter jag magnum glass och ser på Disney. Bye


Likes

Comments