​Hälsade på min efterlängtade vän på stall Sorf i Söderhamn!

Så mycket känslor och minnen som kom fram när jag kramade om honnom... Nu var de ett bra tag sedan vi två sågs eftersom jag bytte stall och började ta hand om en häst och så! Så saknaden är stor till denna mannen. Hoppas vi två ses snart igen!      MUNSBORO TONIC!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Tänkte bara skriva lite på bloggen , hahaXD

Ska till stallet en svång idag bara för att kolla när en kompis rider XD Man kan ju titta på andra när man själv inte kan rida på grund av skada på hästen XD 

Hade bara lite tråkigt nu så skrev bara nå kort! men kommer mer på bloggen snart! följ min instagram också: evelinaogren

Likes

Comments

​Detta år tänkte jag satsa på lite tävlingar med Flisan! Men blir inget förrän hon är helt återställt efter  skadan!Det är ingen jätte skada hon har men hon kan inte ridas än!

Det känns som om dett år kommer va mitt år!

PÅ nyårs afton 2016 vill jag kunna säga att : Detta var verkligen mitt tävlings år och 2017 kommer bli ennu betträ!

Likes

Comments

​Bara du kunde bli frisk lite snabbare!

Saknar att sitta på din rygg och flyga över hindren , se dina söta stora mysiga öron från din rygg!                   Aa nu vill jag ha min häst återställd igen så vi kommer ut på tävlingar snart , och kan träna lite!

Likes

Comments

Hej !

Var på hopptävling i helgen med hästen Julie!

Blev nollad i båda klasserna , lite pigg häst men de var inget som påvärkade! Allt på banan gick bra , och jag är jätte nöjd!

Likes

Comments