Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sådär jag!
Nu är första videon ute på youtube.
Snackar om vilka vi är och lite så. 😉
Glöm inte tumma upp och prenumerera! 😘👌

Likes

Comments

Ajaj, var hos tandläkarn igen och tog väck min tandsten.. asså det gör fortfarande så sjukt ont och alvedon hjälper inte.. Är glad iallafall att det inte var några hål denna gången! och glad för att jag slapp bedöva hela munnen.. sist jag bedövade så kunde jag inte äta eller dricka på flera timmar för bedövningen släppte liksom inte. Skönt att ha det gjort, och i fortsättningen ska jag använda TANDTRÅD varje dag!!! vill inte göra detta igen..

nog om detta..

Fick hem skorna igår som jag ska ha med mig på resan i december :D De är köpta på nelly.com och sååå fina. inte alls dyra men ser ändå bra ut och rejäla sulor. Till synes väldigt nöjd, har dock inte testat dom ännu så att dom passar men jag får göra de senare. :P Slängde mig på bloggen istället för att berätta om skorna ...


Likes

Comments

Godkänd! 😀✌🏼 nu är det bara slutprovet kvar sen är de slut!
Fanns inget jobb till mig 😒

  • 90 Readers

Likes

Comments

Blandade känslor sista dagen på praktiken. Även om det var jätte jobbigt ett tag i början av praktiken så har jag ändå kommit in i det nu och känner mig någorlunda trygg med arbetet.

Sorligt om jag inte kommer jobba med det sen. Menmen sånt är livet, kommer iaf gå in till avdelnings chefen och fråga om det är något jobb på ingång. Jag kan nästan tänka mig det då de alltid är någon varje dag som blir tillfrågad att jobba dubbelpass. hmm. vi får se :) bye

Likes

Comments

Vi har precis ätit och det blev vegansk färssås med bönpasta! Till min förvåning super gott! (Bönpastan har jag dock testat tidigare). Absolut den godaste veganska rätten hittills.
Älskade soya smaken! 😀👌

Idag kom boken som jag beställde för ett bra tag sedan! 😍 blir inte att jag läser den nu, utan de får bli i en solstol på dominikanskas stränder i december! 😍 har varit så lyrisk för att få hem denna boken, och utseende mässigt är den så fin och snygg! Bläddrade lite, och det finns tillochmed bilder på Joakim när han var liten och sedan blir äldre. Så fin! Värt alla pengar!
Köpte ju en signerad bok och fick tillochmed ett litet hjärta! (Har sett att de inte är alla som får de) 🙈🙊

Har varit en sjukstuga här de senaste dagarna och praktik har det inte blivit för min del tyvärr. Men imorgon ska jag dit igen.
Mer har de liksom inte hänt. Och onödigt att skriva inlägg där de inte är något roligt som händer. Så nej, de får ni stå ut med! 😘 Bye 👋🏼

Likes

Comments

Idag har varit en riktig lärorik dag! Massor av inspiration och självinsikt.

Första gången jag känner att en jobb utbildning är så rolig som jag tyckte idag! 😍 känns mycket bra, älskar förändringar som bara kan vara bra!
Så nu får inte mina älskade kollegor lätt! 😉🙊

Tänk vad kroppsspråket gör när vi pratar med människor! Kroppsspråket säger mycket mer än vad vi tror. Alla har sina ovanor som man inte tänker på.

Sånt är sjukt intressant! 🙈

De är de som hänt mig idag :p ja och massa fika och mat har vi blivit bjudna på så man är lite uppsvälld nu. 😂

Bye 👋🏼

Likes

Comments

Instagram@piffevelina