Sådär jag!
Nu är första videon ute på youtube.
Snackar om vilka vi är och lite så. 😉
Glöm inte tumma upp och prenumerera! 😘👌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ajaj, var hos tandläkarn igen och tog väck min tandsten.. asså det gör fortfarande så sjukt ont och alvedon hjälper inte.. Är glad iallafall att det inte var några hål denna gången! och glad för att jag slapp bedöva hela munnen.. sist jag bedövade så kunde jag inte äta eller dricka på flera timmar för bedövningen släppte liksom inte. Skönt att ha det gjort, och i fortsättningen ska jag använda TANDTRÅD varje dag!!! vill inte göra detta igen..

nog om detta..

Fick hem skorna igår som jag ska ha med mig på resan i december :D De är köpta på nelly.com och sååå fina. inte alls dyra men ser ändå bra ut och rejäla sulor. Till synes väldigt nöjd, har dock inte testat dom ännu så att dom passar men jag får göra de senare. :P Slängde mig på bloggen istället för att berätta om skorna ...


Likes

Comments

Godkänd! 😀✌🏼 nu är det bara slutprovet kvar sen är de slut!
Fanns inget jobb till mig 😒

  • 60 Readers

Likes

Comments

Blandade känslor sista dagen på praktiken. Även om det var jätte jobbigt ett tag i början av praktiken så har jag ändå kommit in i det nu och känner mig någorlunda trygg med arbetet.

Sorligt om jag inte kommer jobba med det sen. Menmen sånt är livet, kommer iaf gå in till avdelnings chefen och fråga om det är något jobb på ingång. Jag kan nästan tänka mig det då de alltid är någon varje dag som blir tillfrågad att jobba dubbelpass. hmm. vi får se :) bye

Likes

Comments

Vi har precis ätit och det blev vegansk färssås med bönpasta! Till min förvåning super gott! (Bönpastan har jag dock testat tidigare). Absolut den godaste veganska rätten hittills.
Älskade soya smaken! 😀👌

Idag kom boken som jag beställde för ett bra tag sedan! 😍 blir inte att jag läser den nu, utan de får bli i en solstol på dominikanskas stränder i december! 😍 har varit så lyrisk för att få hem denna boken, och utseende mässigt är den så fin och snygg! Bläddrade lite, och det finns tillochmed bilder på Joakim när han var liten och sedan blir äldre. Så fin! Värt alla pengar!
Köpte ju en signerad bok och fick tillochmed ett litet hjärta! (Har sett att de inte är alla som får de) 🙈🙊

Har varit en sjukstuga här de senaste dagarna och praktik har det inte blivit för min del tyvärr. Men imorgon ska jag dit igen.
Mer har de liksom inte hänt. Och onödigt att skriva inlägg där de inte är något roligt som händer. Så nej, de får ni stå ut med! 😘 Bye 👋🏼

Likes

Comments

Idag har varit en riktig lärorik dag! Massor av inspiration och självinsikt.

Första gången jag känner att en jobb utbildning är så rolig som jag tyckte idag! 😍 känns mycket bra, älskar förändringar som bara kan vara bra!
Så nu får inte mina älskade kollegor lätt! 😉🙊

Tänk vad kroppsspråket gör när vi pratar med människor! Kroppsspråket säger mycket mer än vad vi tror. Alla har sina ovanor som man inte tänker på.

Sånt är sjukt intressant! 🙈

De är de som hänt mig idag :p ja och massa fika och mat har vi blivit bjudna på så man är lite uppsvälld nu. 😂

Bye 👋🏼

Likes

Comments

ska bli riktigt intressant att testa NAOBAY och PAWPAW och poremask! NAOBAY är dessutom inte testad på djur. så de är ju toppen! blev inte jättenöjd med produkterna som medföljde med denna boxen men hoppas på bättre boxar nästa gång. :D bye

Likes

Comments

Vi tänkte faktist ta en vegovecka i månaden till att börja med! Så har nu handlat hem lite olika rätter, så får jag se vad de finns för recept på detta! ☺️ ska bli roligt o se om de är gott! Tänkte att vi börjar iallafall med vegetariskt då de är svårt att få väck ägg, mjölk och sådant som man alltid har i maten. Dessutom är ju havre/soja mjölk så sjukt dyrt!

Så de blir vegetariskt en vecka i månaden! Och bara de är ju bra! :)

Likes

Comments

Ledig från praktiken idag, egentligen skulle det vart kvällspass idag men gjorde lite ändringar då jag ska på utbildning på torsdag på mitt jobb. Eftersom jag ska vara på praktiken under helgen så valde vi för att de inte skulle bli för mycket, så är jag ledig idag. :)

Nu ska jag snart lämna lillan på dagis för att sedan möta personen jag är godman för och fixa och trixa med bostadskö och annat.
Alltså så ledig är jag inte 😝
Sen efter det ska jag träffa en tränare på wellness för att gå igenom gymmet, har redan varit medlem där så jag vet i princip vad allt är men kan ju vara bra ändå att kanske få lite tips och trix och prata om mål. Efter det är de plugg och göra färdig uppgifter som hänger över mig! Väldigt stressigt men så är de väl.

Igår träffades jag och Linda för att snacka lite om saken vi ska göra 🙈 blev sååå taggad nu för att sätta igång! Kommer kanske bli lite svårt med tanke på att vi har lika dana tider på jobben och jobbar om varandra, men vi ska försöka lägga schemat ut efter varandra nu :)

Nu är de dags o dra! Ha de bäst! Bye 👋🏼

Likes

Comments

Instagram@piffevelina