Imorgon är det skola igen efter ett skönt lov, usch orkar inte. Tror dessutom att dom nationella proven börjar snart också.
Menmen det är bara några veckor kvar till påsklovet o sen åker jag till Turkiet så det blir skönt👌
Puss😘

Likes

Comments

Ni vet dagarna när man har alldeles för mycke tankar? Tankar som man helst av allt bara vill förtränga, men det går inte, för dom där tankarna kommer tillbaka dag efter dag, och tillslut orkar man inte mer...
Det här inlägget kommer handla lite om mitt liv, och hur jag känner osv.
Egentligen borde jag inte ha nått att klaga över, jag har en familj, jag har vänner, jag har en kille, jag har ett hus att bo i, jag får mat varje dag, jag har jobb och mycket mer.
Men trots det så är jag inte hel, det finns bitar i mitt liv som saknas, men det som saknas mest av allt är att ha någon där, nån som alltid kommer finnas där för mig oavsett vad, som kommer märka när nått är fel, nån som alltid kommer välja mig före allt annat. Men den människan finns inte...

Jag har gått igenom mycket i mitt liv, saker som dom flesta inte vet om, för jag har inte kunnat prata med nån. Jag har väl inte bästa relationen med min familj, det är mest bråk hemma, och kompisarna... Ja det är inte alltid jag känner mig bekväm i att berätta vissa saker för dom.
I flera års tid har jag hållt allt inom mig, alla känslor, all sorg, all saknad, och varje gång jag har hittat en person som jag kan berätta allt för så sviker den mig.
Därför känner jag en oro inom mig dagligen, jag kan inte sova på nätterna för jag känner mig inte trygg, allt jag känner är oron i magen och hur det hugger i bröstet. Dom nätterna då jag väl lyckas somna, drömmer jag mardrömmar eller vaknar upp i tårar. Jag har så mycket hemligheter som jag inte kan berätta för jag vet att alla kommer dömma mig.

Men ändå efter all den här smärtan så står jag ändå kvar. För varje gång jag har alla anledningar till att försvinna så har jag ändå hittat de där lilla ljuset inom mig, det ljuset som har fått mig att orka kämpa ett steg till❤️

Likes

Comments

1. Jag ska söka vård och omsorgs linjen till gymnasiet och resturang och livsmedel i andra hand
2. Jag har nästan alltid mjukisbyxor i skolan på fredagar
3. Jag har ridit sen jag var 5år
4. Har ett extremt ljusberoende, mitt rum är fyllt med ljus och spenderar alldeles för mycke pengar på de haha menmen ljus är grymt när man vill ha en mysig hemmakväll
5. Jag har sidecut
6. Jag skämmer ut mig väääldigt ofta
7. Jag har väldigt svårt för att berätta för folk hur jag egentligen mår
8. Jag har väldigt dåligt självförtroende
9. Jag va lucia i skolans luciatåg 2014
10. Jag tänker mer på andra än på mig själv

Likes

Comments

Idag va jag först i skolan, slutade 14:05 istället 15:30 eftersom vi va komplediga sista lektionen, efter det drog jag till Ikea och köpte lite (haha) ljus. Kommer bilder på det där nere!
Sen drog jag hem och nu har jag inte gjort så mycket😊
Puss😘


Likes

Comments

Sitter på bussen påväg hem till Amanda nu, har inte kunnat skriva nått idag för vi har haft lucia repetion hela dagen idag eftersom vi har föreställning för hela skolan imorgon.
Ska vara i skolan klockan 7 imorgon, usch orkar inte😭 Menmen det är bara en gång så.
Dessutom är jag lucia så tycker det är ganska värt det.
Puss😘


Likes

Comments