Header

Godmorgon på er! Sorry för bara ett inlägg igår. Risk kursen i måndags var i alla fall jätte rolig. Så kul att sladda på is men läskigt att man knappt kan göra nått när det släpper så helt.
Hade kurs på kvällen i måndags och det var roligt att träffa alla kurselever och de andra i stallet har inte varit där sen kurserna sluta den 21 december vilket har varit så konstigt har nog knappt varit ifrån det så länge sen jag börja 2009. Så det var ganska roligt att åka dit igen.

Igår hände inget speciellt var i skolan till halv två sedan var jag på eng handledning och sedan hem. Hemma gjorde jag inget intressant förutom att plugga lite. Men orka i alla fall köpa anteckningsblock ;) ville egentligen träna men jag är fortfarande förkyld så får nog vila denna vecka så jag blir av med förkylningen.

Idag i alla fall har jag idrott nu på morgonen. På andra sidan stan nästan. Så det tar en timma att ta sig dit och då får jag ändå skjuts en bit. Går till skolan till ett ungefär men är kvar i stan för har kurs halv fyra så ingen idé att åka hem i mellan. Är inte lika taggad för denna kurs men men. Vi hörs senare <3

Likes

Comments

Dagens humör: trött men glad

Dagens mående: ok fortfarande förkyld

Dagens borde: Plugga

Dagens frisyr: utsläppt

Dagens makeup: Det vanliga primer, foundation, puder, bronser, higlighter och mascara

Dagens klädsel: svarta låga uggs, slitna svarta jeans, beige enorm tröja

Dagens planer: Skola och sedan hem och plugga

Dagens materiella vill ha: en hatt

Dagens fundering: ska jag orka köpa anteckningsblock?

Dagens beroende: socker

Dagens tråkigaste: Att jag hade en och en halvtimma fysik

Dagens längtan: Sportlov och studenten

Dagens tidning: ingen

Dagens låt: Castle on the Hill- Ed sheeren

Likes

Comments

Örhängen: här Ring: här
Fick detta smycken ifrån Edblad i julklapp och älskar dom har använt örhängena ett par gånger men kommer få säkert få stor användning av dom. Ringen däremot har jag på mig varje dag. Kan verkligen rekommendera Edblad dom har så extremt mycket fina smycken i okej pris och grym kvalité.

Likes

Comments

Godmorgon! Är så trött och nu väntar risk 2 i 5 timmar är inte speciellt taggad men ska bara stå ut. Sedan hem och sedan jobb mellan fem och halv åtta ungefär. Resten av veckan ser ut såhär.
Tisdag: Skola, eng handledning, körlektion 16:10 men funderar på att boka om

Onsdag: Skola och sedan kurs

Torsdag: Skola sedan blir det nog mer plugg

Fredag: Skola och sedan oklart

Lördag: Inga planer på dagen men middag på kvällen

Söndag: Åker till Ulricehamn för att se på skidor

Nu måste jag gå önska mig lycka till <3

Likes

Comments

Söndag idag och jag är fortfarande sjuk. Orkade gå ut i en kvart eller nått. Men fick lite bilder i alla fall. I morgon ska jag på risk 2 alltså halkkörning. Sedan ska jag jobba har inte varit i stallet sen 20 december men i morgon är det dags igen. Nu är det dags för middag hörs <3

Likes

Comments