Hej! Ingen uppdatering har typ tappat glöden eller om den någonsin fanns. Men men sitter just nu i alla fall på tåget påväg upp till Värmland. Ska spendera några dagar i hos mormor och morfar. Stannar till på fredag kväll. Vet inte riktigt va vi ska göra förhoppningsvis fiska om vädret tillåter det. Annars tar jag det nog lugnt bara åker upp själv så kommer inte hända så mycket. Kan ju försöka blogga lite när jag väl kommer ha tid.

Tänkte berätta lite om res planerna framöver. Kommer då hem på fredag kväll och sedan på onsdag nästa vecka åker jag till Vänersborg med familjen och stannar till fredagen. Sedan på lördag eftermiddag nästa vecka åker jag och familjen till Grekland och kommer vara där i en vecka till den 29 juli. Sen är jag nog hemma mesta dels tills skolan börjar den 21 augusti. Men känns faktiskt inte så jobbigt att börja då jag tror detta kommer bli det roligaste året.

Nej nu vet jag inte va jag ska skriva så vi hörs mer i morgon. <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1 Sol blir typ deppig när det är dåligt väder eller mörkt för många dagar

2 Frukost det är den absoluta bästa stunden på dagen

3 När lönen kommer in på kontot ;)

4 Ny städat rum

5 Träffa kompisar spontant

6 En ny bäddad säng

7 Träna på morgonen. Mår alltid mycket bättre då

8 En produktiv dag. Hatar när man gått en dag utan att ha gjort någonting

9 När mensen är över och när den kommer= slut på PMS

10 Söndagar min favorit dag i veckan

11 Lämna in ett skolarbete i god tid

12 Att jag inte kommer behöva läsa mer fysik eller kemi

13 Köra bil och lyssna på hög musik

14 Min familj <3

15 Få bra betyg

16 När man hittar en ny favorit resturang

17 Träffa nya människor

18 Planera veckan i kalendern

19 När man kommer hem efter en shoppingrunda med bara saker man behövde

20 En lång fika eller lunch med en kompis


Likes

Comments

Hej! Hoppas alla har haft en bra midsommar helg. Jag hade en bra midsommarafton med sång, mat och tävlingar. Nu lördag och söndag har jag egentligen inte gjort någonting. Har varit ute och sprungit och var en sväng på Frölunda idag med mamma. Hitta faktiskt både shorts och skor som jag behövde så är väldigt nöjd. Men det har ändå varit skönt att bara ta det lugnt en hel helg det var längesedan jag hade kunnat göra det. Men kommande veckan ser just nu ut såhär kommer ändras en del antagligen

Måndag: Köra Silas och eventuellt shoppa med kompis

Tisdag: Shoppa med kompis om det inte händer på måndagen

Onsdag: ??

Torsdag: Frukost med kompisar och sedan träffa en kompis på kvällen också

Fredag: Köra Silas i Balltorp

Lördag: Åker antagligen till mammas kompis i Skara

Söndag: Är kvar i skara hela dagen åker hem på kvällen.


Likes

Comments

Hej och Glad midsommar!! Har nu kommit hem i från Barcelona åkte hem igår. Så det är midsommar firande i Sverige kommer dock inte göra nått jätte speciellt vi ska träffa familjekompisar och då även min kompis. Så det blir tävlingar och jordgubbar som vanligt men kommer säkert ha en jätte mysig dag.

Har börjat den bra i alla fall. Vakna av mig själv vid typ sex. Vet inte varför. Klockan sju var jag ute och gick/jogga vilket var jätte skönt med tanke på att vi har varit i en storstad i några dagar. Duschade sedan och gjorde mig i ordning tänkte göra några ärende i stan men nästan alla affärer var stängda trots att de stod på nätet att de skulle vara öppna. Men men är hemma nu och ska städa lite innan det är dags att göra i ordning sig. Ha en bra midsommar <3

Likes

Comments