Header

​Hej längesedan sen sist! Jag har hunnit ha sportlov. Nu återstår två dagar. Under denna vecka har jag varit och åkt skidor med min familj. Längdskidor alltså vi hade stuga söndag till torsdag. Åkte sammanlagt lite över 7 mil. Så fint och så skönt men kan säga att jag har haft lite ont i kroppen efteråt. Självklart skulle jag vurpa näst sista dagen också såklart. Åkte i en nedförsbacke har åkt där flera gånger innan och man får upp ganska hög fart sedan kom det en liten isklump och min skida svängde på den andra sedan låg jag i backen. Men det gick bra bara ett blåmärken. Men älskar verkligen att åka skidor så bra träning och så skönt att vara ute i naturen. 

Men vi åkte hem i torsdagsmorgon. Resan tog ett tag längre än väntat på grund av vädret och att alla vägar var isbana. När vi väll kom hem åkte jag nästan med en gång hem till en kompis. Vi åt middag badade i deras spa bad och såg på film. Sov över och åkte hem i förmiddags. Sen igår gjorde jag egentligen inte gjort något speciellt var och handla har städat och bakat lite. I dag ska jag försöka träna lite och plugga! Vi hörs<3

Likes

Comments

Min lunch från i söndags och sen i måndags. Är inne i en period där jag vill äta nyttigt och träna men har så lätt att falla tillbaka. Extra svårt tycker jag det är att jag inte handlar själv och att resten av familjen inte vill äta riktigt lika nyttigt som jag.

Det jag åt på söndagen var i alla fall sallad med tomat, gurka och granatäpple. Avokado och sedan köttfärssås med rivna morötter istället för pasta tycker att det var minst lika gått.

Sedan Max då i måndags inte alls i närheten lika nyttigt men kan säga att det var väldigt gott. Fick dock ont i magen efteråt vilket jag inte fått av Max innan bara av Mc Donalds. Klarar inte så mycket friterad och det mat nämligen. Men tror det bara blev lite mycket med en lyxshake till.

Likes

Comments

Hej på er! Två dagar av veckan har gått. För mig har det inte hänt jätte mycket har varit skola båda dagarna. Jobba igår och hade körlektion idag. Båda gick bra <3 Resten av veckan ser ut såhär:


Onsdag: Sovmorgon till 8:30 sedan skola, jobb direkt och sen plugg

Torsdag: Skola, omprov i kemi och på eftermiddagen måste vi köpa vinter kläder

Fredag: Skola och sen packa

Lördag: Åker till värmland och till mormor och morfar

Söndag: Åker vidare till Långberget.

​va tycker ni passar jag i hatt och runda solglasögon?;) tror inte det men kul att prova. Längtar i alla fall så till värmen kan inte längta mer till sommaren<3

Likes

Comments

Hej på er! Jag har haft en ganska bra söndag hoppas ni också har haft det. Var på gymmet i förmiddags i ca en och en halv timma. Sedan har jag skrivit på tre inlämningar är inte riktigt klar med någon men ska fortsätta med en senare ikväll eller i morgon bitti tror jag. Just nu är jag och spelar badminton med pappa och Ellen vi kör vinnaren möter så skriver i mellan när jag väntar på att dom ska spela klart. Vi har hallen i 20 min till sen åker vi hem och då ska jag försöka skriva ihop lite blogg inlägg. Har sett på Jon Olsson och Janni Deler de senaste dagarna så känner mig taggad att jobba hårt nu.

Imorgon är det måndag är inte speciellt taggad men det ska nog gå. Får nog skjuts av mamma till stallet sen vilket betyder att jag hinner hem mellan skolan och jobbet. Klockan står på 5:00 i morgon bitti ska antingen ut på en promenad eller lite yoga tänkte jag mår alltid bättre då och kan koncentrera mig bättre i skolan. Vi hörs i morgon jag lovar <3

Från spat förra helgen kommer ett inlägg om det i morgon

Likes

Comments

Hej på er dålig uppdatering här jag vet men har ett mål nu. Blogga varje dag i ett år. Tror ni jag klarar det? Ska försöka i alla fall. Igår hände en intressant grej. Jag fyllde 18!!!!! Så glad. Jag hade en ganska bra dag var i skolan och på kvällen åt vi middag.

Idag har jag en lång to do list och ikväll kommer kusinerna och vi ska äta middag. Så nu måste jag börja min långa to do list först ut är matte. Hör senare<3

Likes

Comments