Mitt liv som Eva, Familjeliv

Kaffe, pannkakor och Nyhetsmorgon! Ja ni läste rätt, en helt underbar morgon i min värld. Sitter bara och myser innan vi ska dra igång på riktigt här hemma med diverse morgonrutiner. Flickorna sover fortfarande och Love vaknade jag vet inte när. Typ halv fem!! Något sällskap fick han varken av mig eller Daniel, jag följde med honom in på hans rum och sa att vi kommer inte upp förrän det är morgon. Verkar som han köpte mitt argument för när jag kom ner vid kvart i sju var han kvar på sitt rum och han hade varit tyst hela morgonen enligt Daniel som steg upp vid 6. Jag gissar att han somnade om ett tag!

Idag ska Lykke vara en liten stund själv på förskolan medan vi andra kör hem eller kanske går till någon lekplats om vädret tillåter eller hör om våra vänner bjuder på en kopp kaffe.

Hur ser planerna ut för din fredag?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt liv som Eva, Listor

Dag 14 - Hur skulle du beskriva julen med endast ETT ord? Och varför isf detta ordet? 

Kärlek! Umgås med dem som betyder mest är det som är viktigast för mig. Att se glädjen i barnens ögon är äkta kärlek som svämmar över hela mig, finns inget bättre ❤️

Glöm inte att kika in hos @marielinneaa och @beckalindhe för att läsa dras svar!

Likes

Comments

Mitt liv som Eva, Familjeliv

Dryga eftermiddagar här hemma när maken jobbar till 17. Han hinner i princip bara komma hem, äta, bada barnen och sen är det natti natti för dem små liven.

Idag gör jag det enkelt för mig. Ärtsoppa och pannkakor, barnen blir iaf glada som får pannkakor och både jag och maken gillar ärtsoppa och vars en pannkaka kan nog även vi tänka oss faktiskt.

Jag är nog lika sliten i verkligheten som jag ser ut på bilden om jag ska vara ärlig!

Vi har bestämt att vi ska få gjort lite här hemma ikväll så hoppas vi hittar lite ny energi efter middagen! Vad vi ska göra berättar jag mer om sen när vårt lilla projekt är klart!

Hur har er torsdag varit?

Likes

Comments

Mitt liv som Eva, Familjeliv

Uppstigning halv sju med en liten kille! Jag ska inte klaga för jag kände mig rätt utvilad när jag smög upp tillsammans med honom. Starta en maskin tvätt och kaffekokaren innan vi gjorde frukost, gäller att ta till vara på tiden så det blir saker gjorda här hemma.

Dagens frukost!

Snart tid att klä sig och göra i ordning Love, dem andra barnen sover än så länge och jag väcker helst inte dem förrän det börjar bli tight med tid! Lugna morgnar är min grej..

Likes

Comments

Mitt liv som Eva, Familjeliv

Känns som jag är världens tröttaste just nu! Barnen sover sen 1,5 timme tillbaka, förkylda hela bunten är dem. Jag hann inte ens läsa klart en bok för Love innan han vände sig om och sa att han var trött och ville sova.

Nu har även jag landat i sängen, trött som om jag vore mellan 90 och döden. Är säkert årstiden som gör sitt till så lite snö och kyliga dagar där solen tittar fram skulle säkert pigga upp rätt många i vårt mörka vinterland.

Imorgon står inskolning och BVC för Love på agendan. Efteråt ska vi åka och äta lunch tillsammans med min mamma innan det är dags att hämta Tilde på förskolan.


Godnatt! ❤️

Likes

Comments

Mitt liv som Eva, Familjeliv

Halva arbetsvecka har passerat! Inskolning på förmiddagarna för Lykke och det går hur bra som helst, hon är så framåt och nyfiken och bryr sig inte ett dugg om mig. Där finns ju så mycket nytt att upptäcka och personalen har hon ju träffat mycket när vi hämtat och lämnat storasyskonen.


När vi kom hem i eftermiddags så var alla barnen trötta och chillade på sina håll här i huset så jag passade på att sätta mig med datorn och få lite gjort och njuta av en kopp kaffe!

Hur har er onsdag varit?

Likes

Comments

Mitt liv som Eva

Alla har vi väl våra upp och ner här i livet! Just nu skulle jag väl säga att det faktiskt är rätt mycket ner, jag tänker och kämpar på med en så bra lösning som möjligt men ibland känns det som den är väldigt långt borta och det ser rätt mörkt ut. Men för att komma ur denna onda spiralen måste det ske en förändring, stor sådan för annars vet jag vad konsekvenserna kommer att bli och jag är värd att må så mycket bättre än att må dåligt över situationen.

Jag vet att många håller mig om ryggen och kommer med goda råd på vägen och det betyder så mycket. Jag vet vad målet är och jag ska givetvis komma i mål och längre än så.

Vad är era bästa tips för att komma ur svåra och jobbiga situationer?


För en del verkar det bara vara så lätt att komma med kommentarer om hur man ska göra, men allting är inte alltid lika glasklart som det ser ut att vara.

Likes

Comments

Mitt liv som Eva, Familjeliv , Mat

Full fart efter hämtning på förskolan! Hem till mormor och äta lite mellis och mysa. Sjövilda barn varav 2 som egentligen var ganska trötta. Blir ju lätt så när man inte sover middag men sover man kan man ju faktiskt missa något roligt och det vore ju en katastrof som ni säkert förstår.

Love stannade kvar för att äta middag, verkar som min mat inte riktigt sugen till den lille greven. Dock sa Tilde att "god mat mamma" idag vid middagen. När hon var klar tacka hon för maten och sa att hon var mätt. Vår goa lilla tös ❤️

Kycklinggryta med grönsaker, kokosmjölk och ris serverades här hemma idag!


Nu ligger jag och myser bredvid Tilde som vaknade i panikskrik för en stund sedan. Vet inte riktigt vad som var fel men ledsen och alldeles borta var hon så misstänker att hon drömt något otäckt. Hon brukar ju vara den som sover gott om natten och gärna tar sig lite sovmorgon!

Likes

Comments

Mitt liv som Eva, Listor

Dag 12 - Brukar du julbaka? Isf vad för något?

Jag är absolut ingen storbakare, blir lussekatter och knäck som görs här hemma. Ska jag göra pepparkakor ska det vara på hemmagjord deg och jag vet ärligt talat inte om det faktiskt är värt allt jobb. Färdig deg i all ära men pepparkakorna blir ju inte supergoda precis så då köper jag hellre färdiga.

Kika gärna in till @marielinneaa och @beckalindhe som skapat denna decemberlista!

Likes

Comments

Mitt liv som Eva

Känner mig nästan som ett barn på julafton när jag ser att det kommit lite snö! Det lyser verkligen upp så fint i vintermörkret, så allt ljus är bara välkommet om ni frågar mig. Så får väl försöka dra ut barnen en sväng ikväll med pulkorna när Daniel kommit hem.

Har precis varit ute och skottat lite snö och sopat av snön från bilarna så det är gjort. Även om det kommer lite till innan vi ska köra så är det tunga och blöta borta!

Vad tycker du om snö?

Likes

Comments