Contains affiliate links Mitt liv som Eva, Sponsrat

Detta inlägg är sponsrat och innehåller adlinks.

Måste bara tipsa er om mina absoluta favoriter! Ända sedan första gången jag testade rituals produkter har jag varit fast. Dem känns lyxiga, doftar jättegott, är dryga och bra för hyn. Vad mer kan man begära! Har du inte testat så är några av mina favoriter här, finns att köpa på bland annat Åhlens om du inte har en Rituals butik nära dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Familjeliv , Mitt liv som Eva

Snacka om att jag är vilse i dagarna! Jag var helt säker på att jag bara skulle vara hemma och mysa idag med Lykke när stora barnen var på förskolan. Satt och funderade lite nu på morgonkvisten, jag skulle på föräldrarträff den 17 oktober. Dock var jag helt inställd på att det var på en onsdag, så min lilla ekvation gick inte ihop. På lappen i köket står det tisdagen den 17 oktober. Så ja, det är visst idag det ja!

Därefter kom ett annat missöde, koka gröt i hela micron. Så nu är den rengjord och fin och jag har fått mitt kaffe och gröt nu efter vissa turer med disktrasan och diskning av glasfatet. Skulle bara snabbt hjälpa Tilde med lite yoghurt och vips koka det över!

Vad ska man säga?!

Till slut fick jag min frukost 😋

Likes

Comments

Familjeliv

Nu blev det hopp i plurret för lilla fröken Tilde ❤

Likes

Comments

Familjeliv

Eftersom jag är helt grön på det här med barnkalas behöver jag lite hjälp av er! Love vill ha ett spidermankalas för sina kompisar, jag har redan köpt servetter, tallrikar och tryck till tårtan. Räcker det med lite röda och blå ballonger? Barnen är i 4 årsåldern så tror inte dem har så stora krav som vi vuxna faktiskt.

Vad är era bästa tips för ett lyckat barnkalas? Funderar på om man ska bjuda på korv med bröd och sen tårta. Vet hur hysteriskt det är med socker hos en del föräldrar, minns när man var liten så brukade man få en liten godispåse och nån frukt i också? Vad får man ge och inte liksom, så svårt när man gör det för första gången ❤

Likes

Comments

Familjeliv

Idag har jag lärt mig något nytt! Love berättade för mig att dem andra barnen har minsann en mackelåda med sig på småänglarna (kyrkis) och det ville han också ha. Med någon häftig gubbe på helst! Finns inga mackelådor med häftiga gubbar på så det fick bli en hederlig matlåda. Han verkade iaf nöjd när han åkte hemifrån med lådan i sin ryggsäck så får hoppas den dög!

En annan sak han kommit på är att man måste ha en dubbelmacka så det fick det bli såklart! Dubbelmacka, banan och spiderman flaska med vatten!

Vet någon var man får tag i häftiga matlådor till barn med tex. minions, spiderman osv? Gärna fysisk butik 😃

Likes

Comments

Hus och hem

Igår kom dem äntligen upp! Dem fina tavlorna vi köpte sist vi var uppe i Ullared och dem hade sina givna platser i hemmet. En i köket och en i hallen, fix och klart!

Likes

Comments

Hus och hem, Mitt liv som Eva

Idag känns det verkligen som riktig höst! Grått och trist väder, dock uppehåll så vi fick faktiskt gjort en del i trädgården i förmiddags. Gräsmattan är förhoppningsvis klippt för sista gången i år, jag har kastat gamla blommor, rensat bland döda växter och gjort lite fint! Nu saknas det bara lite nya blommor så här blir lite höst och vinterfint.

Resten av dagen ska vi bara vara hemma och ta det lugnt. Har några tavlor som jag vill få upp, rätt mysigt att gå hemma i mjukiskläder och bara pilla med småsaker!

Likes

Comments