Hey guys!
Jeg er tilbage☺️Jeg har ikke postet længe, men det gør jeg nu!
I dag laver jeg et review/Worth it or dupe it? På Urban Decays nye Naked Heat palette. Jeg købte den for et par uger siden i magasin, hvor den lige er landet.
Den er meget varm tonet = right up my alley😉
Hvis i har fulgt med på min Instagram ved du, at jeg ELSKER varm tonede paletter, det er uden tvivl et af mine svage punkter. Der har været virkelig meget buzz omkring denne palette, så jeg tænkte, at jeg ville lave et review til jer. Lets get started!

Prisen
Denne palette koster 395kr.... Jeg vil lige lade det sænke ind... I know, I know! Det er mange penge, så lad os finde ud af, om den er det vær!


Farverne
Farverne er så flotte, det er efter min mening klart den flotteste af alle Naked paletterne. Jeg synes ikke der er en finger at sætte på farverne. Det har Urban Decay helt sikkert nailed!


Formulaen
Det er her folk virkelig har diskuteret, om denne palette er pengene værd eller ej. Jeg synes, at alle farverne er pigmenteret. Men nogle af farverne er altså lidt chalky. Det ses ikke med det blotte øje på øjenlåget, men det mærkes når du swatcher dem. Farven "En Fuego" er den mest chalky i paletten. Men det er langt fra alle farverne der føles sådan. Specielt "Sauced" føles FANTASTISK og er så blød og cremet. Men trods, at nogle af farverne er lidt chalky så er de alle pigmenteret og gode at arbejde med. Så hvis du er ligeglad med, at de er lidt chalky, go for it! For de er gode at arbejde med.

Indpakningen
Indpakningen er mega flot, og jeg er vild med den! Der er magnetisk lukning på paletten, hvilket bare giver den en lidt mere luksuriøs følelse. Den er ikke specielt tung, men føles heller ikke "billig".

Alt i alt
Jeg er glad for denne palette, og jeg fortryder ikke at jeg købte den. Den kommer også til at fungere på mange forskellige hudtoner. Jeg tror personligt at den fungere bedst med blå og grønne øjne, men hvis du kan få den til at fungere med brune øjne, go for it honey!!

Jeg håber, at I nød at læse med! Tror jeg poster igen om en uge, or so. Tak fordi du læste mit review, ses vi i mit næste indlæg? Det håber jeg i hvertfald.
XoXo
EVJ

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey guys!
Jeg er so far glad for min beslutning om kun at poste lidt, men regelmæssigt. Jeg har tænkt mig at fortsætte med at poste en gang om måneden. Jeg har tænkt mig at kalde de her indlæg, hvor jeg snakker om hvor vidt produkter er det værd eller ej, "worth it or dupe it?" Måske vil i også have nogle dupe indlæg? Let me know if you do! Nå, idag skal jeg snakke lidt om Giorgio Armani's louminous silk foundation. Dette er en pretty god danm dyr dame i kategorien foundations, så derfor tænkte jeg, at jeg ville gå over fordele og ulemper ved denne foundation. Lets start with the obvious,

Prisen
Den her foundation koster hos magasin 400kr. Yep, i know 400kr. Jeg købte min i Stockholm og sparede derfor en 50, 60kr. Altså 400kr er MANGE penge, men JEG synes at den er det værd!

Farveudvalget
Jeg synes at det er røv fedt at denne foundation kommer i "halve farver". Det betyder ganske enkelt at den første farve (vist nok, ikke sikker) hedder 2 så kommer 2,5 så kommer 3 o.s.v.
Farveudvalget går vist nok helt op til 16. Det er super fedt! Fordi det bliver nemmere at finde en næsten perfekt farve og det er = et mere naturligt look, da din foundation ren faktisk kommer til at matche din rigtige hudtone, så du undgår the famous foundation line!

Formulaen
Den ligger sig (som navnet fortæller) ret louminous og er silkeblød på huden. Jeg vil sige at den er let til medium (medium, hvis du bygger den op) dækkeevne, hvilket er det jeg personligt foretrækker. Den er ret flydende, hvilket jeg synes gør det nemmere at fordele og blende ind i huden. Jeg har tør hud, og den sætter sig rigtig pænt, også på de tørre steder af mit ansigt.

Indpakning
Den kommer i en ret tung glas flaske, og den føles dyr, hvilket altid er rart, dyrt produkt eller ej.

Er den det værd?
Altså hvis man kigger på dette produkt, over all, så synes jeg den er det vær. Jep, du læste rigtigt. Den er 400kr værd. Jeg håber i kunne lide dette opslag, hvor jeg snakkede lidt om den meget omtalte Giorgio Armani Louminous silk foundation. FYI er den i ser på billedet, som er taget med flash, i farven 2,5. Vi ses vel i mit næste oplæg?
Det håber jeg i hvert fald.

Xo Xo
EVJ

Likes

Comments

Hey guys❤
Jeg har ikke postet i nogle måneder nu. Jeg vil gerne blogge mere men jeg skal lige finde ud af hvad jeg skal skrive om. Jeg håber på at kunne få et blog indlæg op om måneden, men nu må vi se. Nå, men i dag skal jeg anmelde og fortælle jer om fordelene og ulemperne ved Huda Beauty textured shadows palette rosegold edition. Jeg har lige fået denne palette og har derfor ikke haft så meget tid til at lege med den. Meeeeen jeg føler at jeg har et godt nok overblik til at kunne skrive dette indlæg. Så lad os starte med ulemperne, fordi det heldigvis er dem der er færrest af. Nr. 1: Pap indpakningen. Den føles ikke tung eller luksuriøs, og jeg har altså betalt 446kr. For den. Jeg forventer en dyr følelse hele vejen igennem! Nr. 2: det står INGEN steder at man altså lige skal sprøjte en eller anden form for setting spray i de såkaldte "textured" øjenskygger for at få dem til at gå så meget bedre på, men nu ved i det! Nå fordele! Som der heldigvis er mange af⚡️
Nr. 1: Farverne😱Farverne u denne palette er SÅ smukke! Nr. 2: pigmenteringen. Disse øjenskygger har den perfekte balance mellem for pigmenterede, hvor det bliver svært at arbejde med dem og for lidt pigmenterede, hvor man skal sidde og bygge dem op i en evighed! Nr. 3: de er blendable! Pigmentering og blending går hånd i hånd: Hvis en øjenskygge er meget pigmenteret skal den (i min verden) også være blendable. Det er fordi når en øjenskygge er meget pigmenteret er det nemmere at få for meget farve på, derfor skal det selvfølgelig også være nemt at få farven til at blive mindre voldsom på øjenlåget. Nr. 4: Den henvender sig til ALLE hudtoner. Denne palette vil kunne bruges hvis du er snemand (= mig) eller hvis du er the darkest of darkest. Det synes jeg er AWESOME!
So there you have it! Det er min mening om paletten. Så det store spørgsmål? Er den pengene hver? Oh yes, it is. Jeg synes den er det hver, og den kunne meget nemt gå hen og blive en af mine favoritter! Jeg havde helt glemt hvor sjovt det er at blogge, jeg vil gære det noget mere! Kærlighed❤
XoXo EVJ

Likes

Comments

Hey guys
Idag skal jeg lave et review på et par produkter fra Kylie cosmetics. Kylie cosmetics er stiftet af reality stjernen Kylie Jenner som er Kim Kardashian (som i sikkert kender) 's søster. Kylie cosmetics har været virkelig populært på det sidste og jeg har ønsket mig nogle ting fra mærket i noget tid nu. Jeg fik et "Koko K" lipkit, et "Bronze" eyeliner sæt og en "Burgundy" øjenskygge palette i julegave i år, og var over lykkelig😍 Jeg prøvede alle tingene i går og var meget imponeret. Lad os starte med øjenskygge paletten. Den hedder "The Burgundy Palette" og består af 9 øjenskygger. Øjenskyggerne er cremede og meget pigmenterede. De blendede også super let og holdte hele aftenen (jeg var til koncert, som du måske også har set på min insta, @emmavorborg) øjenskygge paletten koster 42$ alias 298kr. Den kan varmt anbefales. Paletten inkluderer IKKE et spejl.
Eyelineren aka. "Kylineren" er et eyeliner sæt og deri kommer en eyeliner pencil (en eyeliner blyant), en gel liner og en eyeliner børste. Børsten er god kvalitet , men påfører ikke eyelineren bedre end andre pensler ville gøre. Blyanten er nem og cremet at arbejde med. Den er dog stadig meget smugde proof. Den kan nemt blendes ud med en lille smule øjenskygge og har en smuk kold, bronze, guld tone. Gel lineren har den samme farve nok bare en smule mørkere. Den er ligesom blyanten cremet at arbejde med og er virkelig, virkelig smudge proof. Dettte set er helt klart worth ya dollars, og jeg kunne godt tænke mig at prøve andre farver. Det her kit koster 26$ alias 184kr.
Nå, det i nok alle sammen har ventet på! Lip kittet. Jeg har det i farven "Koko K" som er en støvet rosa nude. Den her liquid lipstick er den bedste jeg har prøvet. Den føles på ingen måde sticky eller tyk på læberne, den er virkelig farvemættet og holder hele dagen. Lip lineren er cremet, pigmenteret og nem at arbejde med. Dette lipkit er helt klart pengene vær, og jeg skal helt klart have flere farver. Dette kit koster 29$ alias 206kr. Alle disse produkter kan fås på Kyliecosmetics.com
Tak fordi du læste med! Elsker jer til månen og tilbage😘
xoxo EVJ

Likes

Comments

Hej guys!
I går var jeg på et lille (det lover jeg😬) shopping spree og der fik jeg langt om længe købt "Mane n Tail". "Mane n Tail" er en shampoo og conditioner udviklet til både heste OG mennesker, og det er en trend der har kørt rundt i lidt tid nu. Jeg har længe gerne ville prøve det og det gjorde jeg så. Idag vil jeg gerne fortælle jer som er lidt mistænksomme mine oplevelser med det. Lets adress the fact! Det lugter IKKE mærkeligt, af hest eller what ever. Lad os starte med shampooen. Den har en hvid perlemor farve og er en flydende konsistens. Den rensede håret fint og skummede op, det er helt sikkert noget jeg ville købe igen og igen. Conditioneren er lyseblå, ja du læste rigtigt, lyseblå. Den blødgjorde håret rigtig fint og da jeg kom ud af badet var mit hår nemmere at rede end normalt. Det kostede 59kr. Pr. Flaske (jeg købte mine i "normal" men du kan også købe det i Matas), hvilket jeg synes er en ret nice pris. Alt i alt er det her helt klart værd at prøve! Jeg håber virkelig at i kunne lide dette indlæg❤️ jeg har btw holdt fødselsdag i dag, og hvis i vil have et "fødselsdags haul" så giv dette indlæg et 👍🏻
XoXo EVJ

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog! Jeg ved ikke om du har set min præsentation, men i hvertfald hedder jeg Emma Vorborg Jensen og jeg er 12 år gammel. Jeg bor i Roskilde og går i 6. Klasse. Jeg elsker makeup og negle og er en RIGTIG "girly girl". Jeg kan dog også godt lide at være lidt "tom boy" en gang imellem. Jeg er stadig igang med at finde ud af "nouw" så hvis i har nogle gode design tricks, så skriv i kommentaren! Jeg håber rigtig meget at du vil følge med, jeg tror det bliver en fed blog! Jeg kører btw også en Instagram som hedder @emmavorborg hvis du har lyst til at følge med der. Jeg glæder mig til at blogge i fremtiden💋
XoXo EVJ

Likes

Comments