Idag åkte jag till duomo och skulle shoppa. Var väldigt störande att gå runt i affärer då det var otroligt mycket folk. 50 meter lång kö också bara för att få gå in på abercrombie & fitch. Åkte istället in till centralen här i Milano, hittade en söt liten topp! Så otroligt mycket man vill ha här, finns så mycket läckra grejer. Hittade också en klänning men den var för stor, en XS är S här och jag har XS för det mesta så nästan alla kläder är för stora tyvärr. Nu ska jag kolla på filmen "Jumping the broom" och dricka varm choklad, ha de gott!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God kväll!

Castingen tidigare idag gick väl bra, var cirkus 100 modeller, och alla är från jordens alla hörn och majoriteten är så snygga!

Nu är det fredag + kväll. Jag har väldigt tråkigt må jag säga, alla modeller är ute och festar och jag är fortfarande sjuk, jag vill ut jag med ju! Jaja, jag ska väl ta mig en kopp te och sitta och ''facebooka'' hela natten :D Skriver sen nån gång! Ha en mysig fredag ;)

Likes

Comments

Idag har jag Inte så gjort mycket, jag har haft tråkigt och bara varit hemma, är sjuk as you know. Ska strax sova, måste ha min skönhetssömn för imorgon, då ska jag på casting för VOUGE, för omslaget också hehe... Alla tjejers dröm ;) Btw så saknar jag Sverige lite redan, hört att det har snöat lite, här är det ca 20 grader varje dag.. Dock så ska det bli regn resten av veckan typ.. Aja hejsvejs :D

Likes

Comments

Idag har jag bara 1 casting. Känns ganska skönt då jag typ har fått halsfluss så måste åka till läkaren här, vet dock inte vart läkare finns här.
Igår hade jag egentligen 7 castings men fick göra min test plåtning istället så slapp springa omkring med halsbränna. Bilderna ska jag få snart så då får ni se hur dem blev. Nu ska jag bara chilla med en kopp te sen ska jag åka till castingen!
Hörs :)

Likes

Comments

I helgen har jag gått 3 bröllops-visningar för samma kund på både lördagen och söndagen. Jag har dock haft någon slags magsjuka och det var som värst igår. 

Jag fick lägga mig på golvet efter visningen och det kändes som om jag skulle dö. Min mage krampade och jag kunde knappast gå av den hemska smärtan så fick ta en taxi hem till modellägenheten. Grät i flera timmar av värk och läkare/ambulanssjukvårdare kom hem till mig på kvällen. Jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Vi kunde inte kommunicera för de pratade inte engelska, men jag fick någon slags spruta som skulle hjälpa. Jag hann bli bra innan jag fick sprutan, det var ett helande mirakel och ett bönesvar kan jag bara säga ;)


Jag just nu

Från i lördags, backstage

Likes

Comments

Just nu jobbar jag som modell i Milano på modellagenturen Urban management. Jag springer runt på castings varje dag, väldigt stressigt faktiskt. Har gått på stora castings så som Missoni, Armani osv. Imorgon ska jag göra en TFP (time for print, testplåtning) då jag måste ha ''bättre'' bilder i min portfolio! Får se hur det går! :)

Likes

Comments
Likes

Comments