Med dig hamnar jag i ett drömlikt euroforiskt tillstånd

Fötterna på jorden men känns som att jag svävar bland molnen

Kan inte få ur bilderna av hur jävla fin du är från mitt huvud

Glöden finns där men tiden för oss är fel

Hur har du kunnat etsa dig fast så hårt i mig?

Blivit störigt beroende

Får en kick av bara en lätt beröring

Blir nervös så fort jag ser dig

När jag talar blir det lätt fel, tänker liksom inte förrens efter

Nervig att du skulle ogilla vad du ser inuti, alla felen och bristerna

Så kämpar med att dölja dom under ytan fastän det krävs enorm energi av mig

Kan inte få ur bilderna av hur jävla fin du är från mitt huvud

Glöden finns där men tiden för oss är fel

Hur har du kunnat etsa dig fast så hårt i mig?

Kan omöjligt glömma bort dig


AV: Eva Carlberg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1. Fullständiga namn? - Eva Inga-Lill Kerstin Carlberg. Just old names but me likey :)

2. Hur gammal är du? - 26 men känner att jag stannade vid 18 typ haha. ;) Tiden flyger iväg.

3. Stjärntecken? - Född 12 februari och är en vattuman. Mycket jag har läst om stjärntecknet stämmer in på mig fast inte allt.

4. Vart är du född? - Bergsjön, Göteborg.

5. Uppväxt? - Mellbystrand, Laholm.

6. Vart vill du helst bo om du skulle få välja? - Himla svårt att välja för jag har lätt för att tröttna och ändra mig. Nått mellanting med stad o på landet. Om det är på en mindre ort ska det vara nära till en stad. Jag är lättstressad, ljudkänslig, får regelbundet migrän och så vidare så hade kanske inte passat perfekt mitt i centrum av en storstad, men ej heller långt ute i ingenstans för jag gillar när det händer grejer, olika events och nöjen. Naturen är viktig för mig och havet, samtidigt att det finns saker att hålla igång med.

7. Dina tre finaste egenskaper? - Jag är öppen för alla och inte dömande av mig, glädjs åt när det går bra för andra, är en optimist för det mesta, det jag är intresserad av går jag all in för, ser det vackra i det många kanske missar, nyfiken att lära mig nya saker. Svårt att välja ut bara tre, och då menar jag inte direkt att jag är felfri. Har la en hel del sämre egenskaper med. Som att jag har svårt för att lyssna på vad andra säger och oftast gör tvärtemot, otålig, kass organisationsförmåga, lättirriterad med mera. Sedan blir jag lätt enormt rastlös i både kropp och själv dagligen. Ibland kan det både va en enorm fördel men även jobbigt för mig.

8. Favoritfärg? - Blått, svart och lila.

10. Hur lång är du? - 164, 5 cm. Dendär halva centimetern är viktig för mig för då känner jag mig lite längre. :P

11. Har du några fobier? - Rädd för trånga utrymmen, att hamna under vattenyta och tappa luften, ogillar höga höjder (kan ändå klara alla karuseller som går högt och vattenbanor, men har svårt för att åka flygplan och va i höga byggnader), lider av dysmorfofobi (inbillad fulhet) och har OCD, tvångstankar, där jag har en hel del bacillskräck bland annat och kämpat i många år med att dämpa tvångstankarna som numera inte är av samma höga grad som för några år sedan.

12. Vad gör dig glad? - Åh finns så mycket!! Kramar, pussar, ja närhet helt enkelt! Och att umgås med min familj och vänner. Djur gör mig på glatt humör med, känner ofta att dom förstår mig mer än människor. Att njuta av naturen, röra på mig, se allt vackert omkring mig, höra bra musik. Hmm listan kan göras lång...

13. Nämn något som många kanske inte vet om dig. - Gick på karate från jag va 9 år till 15. Gick in i en djup depression så la då av med det så kom upp i brunt bälte. Funderar på att återuppta karaten igen inom snar framtid men har en del inbokat på hösten så får se om det blir iår. Ska börja på en grej som heter VÄXA i Laholm som kommer va några gånger i veckan och gått med i en gruppterapi som är inspirerad av DBT. Lärde mig att läsa av klockan när jag gick i 6an och fick gå på extramatte i skolan. Låg ungefär två matteböcker efter alla andra. Lärde mig inte höger och vänster förrän då heller. Har fortfarande svårt att läsa av klockor, allt som har med siffror och räkna.

14. Tänker du mest med hjärnan eller hjärtat? - Jag tänker knappt på vad jag säger eller gör, går efter hur jag känner och vad som faller mig in. Så svaret blir hjärtat. Borde tänka mig oftare för. Innan man gör något och inte efteråt.

15. Vilken årstid föredrar du? - Alla årstider är fina på sitt sätt. Min favorit är våren för då växer allt till liv i naturen, solen värmer gott och när vädret är strålande kan det rädda en dålig dag för mig, man ser mer människor i rörelse ute och dom verkar gladare och man vaknar av härligt fågelkvitter.

16. Godaste drycken? - En go kall öl, vatten, smoothie, kaffe, rom och cola, coca cola, mjölk och te.

17. Vad är du mest nöjd med på din kropp? - Försöker ta hand om kroppen och är inte alls utseendefixerad som jag va tidigare då jag bland annat hade stora problem med alla former av ätstörningar (har fortfarande besvär med det fast nu är jag väldigt nöjd med min kropp). Drabbades av anorexia redan när jag gick i mellanstadiet, sedan har jag haft väldiga besvär med bulimi, tröstätning och ortorexia nervosa. Tror jag har dessa "problem" för att jag vill ha kontroll (lugna mig själv", på grund av ångest och även min syn på mig själv och påverkan av ideal. Kommit fram till det efter reflektion av mina beteenden och psyket. Tog mig många år att förstå varför jag har hållit på/fortfarande gör så.


18. Vad fångar ditt intresse (attraktion) hos en partner? - Både vad det gäller män och kvinnor så är det en kombination av typ dragningskraft, alltså kemin jag känner. Utseendemässigt så blir det ögonen, munnen och rumpan. Leenden gillar jag och händer med.


19. Röker du? - Japp, too much. Borde minska ner på det eller sluta. Har en förmåga att överdriva allt jag gör. Gött att ha nått i handen och känns avkopplande på nått sätt när jag röker. Får ta tag i det när jag väl vill förändra den dåliga vanan, just nu fokuserar jag på andra grejer.


20. Snusar du? - Har gjort en del innan men inte längre. Har varit ovanligt för mig att köpa en snusdosa. En cigg ger mig mer tillfredsställelse genom att jag har den i handen.


21. Håller du koll på mode vad gäller kläder, smink och hår? - Nää har noll koll. Kan hända att jag ibland fått inspiration men kör mig egen stil.

22. Senaste lästa boken? - Ibland mår jag inte så bra, skriven av youtubern Therése Lindgrens

23. Vilket/vilka var dina favoritämnen i skolan? - När jag var liten gillade jag musiklektionerna och idrott mest. Såg även att jag hade antecknat i kompis att jag såg rasten som ett favoritämne med. 😂 Samhälle var skoj i högstadiet, bild och religion. De som verkligen inte är mina favoriter är matte, historia, NO med kemi, fysik och detdär (var duktig på sexualkunskapen dock haha) och geografi.


24. Vilka låtar spelar du flitigast just nu? - Something just like this - The Chainsmokers, Coldplay. Tuesday - Burak Yeter, Danelle Sandoval. You don't know me - Jax Jones, RAYE. Glorious - Andreas Johnson. Några få av dom jag spelar typ sönder. 😜 


25. Hårfärg? - Min naturliga är någon form av brunt med rött pigment. Färgade nyligen håret rött. 

Likes

Comments