En ny vecka har börjat och det finns väl inget tråkigare sätt att börja veckan på än med vab och ont i halsen 😩 Jag hade så mycket att göra på jobbet idag med år 6:s NP i NO. Finns inte mycket att göra barnen går före jobbet och man måste ta hand om sig. Det är en av de saker jag jag arbete på med mig själv. Att värdesätta mig själv och min hälsa och familjens. Jag har så lätt för att bara köra på och inte lyssna in alla signaler från kroppen. En annan sak jag arbetar på är att inte tänka så mycket på vad andra ska tycka och tänka. En av de saker som kan stressa mig mest är just när man är hemma från jobbet och lämnar kollegerna. Det är inte ofta vikarie sätts in vilket gör att man vet att de övriga kollegerna får ta mina lektioner också. Detta är något jag jobbar på att försöka hitta ett lugn i eftersom jag inte kan påverka det. Och det hjälper verkligen inte att när jag är hemma, går runt och stressar upp mig för det när jag egentligen behöver ta till vara på den tiden och vila upp mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter att först ha varit hemma med en sjuk Sibelle i fredags och nu med Elissa i två dagar längtar jag tillbaka till mitt jobb, kollegor och elever. Elissa mår äntligen bra så om inget annat händer ska hon på förskola i morgon. Ser fram emot kvällen då jag ska träffa Aida och vi ska testa olika sminkförslag. Detta ska li så kul och det ska bli skönt att kunna utesluta vissa förslag och kanske komma fram till något som i alla fall är en bit på vägen. Känns som om det va längesedan jag träffade Aida också fast att det egentligen inte var det eftersom vi var på bio i fredags. det kan bero på att jag är van att se henne på jobbet :)

Likes

Comments

Jag kan inte riktigt förstå att jag för ett år sedan gick igenom en riktigt svår depression. Att jag kunde tänka som jag gjorde och att jag isolerade mig från alla som faktiskt står mig nära och som jag egentligen inte klarar mig utan. Det är svårt att nu förstå att jag var så dålig att jag var nära på att förlora allt som jag kämpat för och som betyder allt för mig. Jag kan bara tacka mina nära och kära som trots min personlighetsförändring stod ut och försökte hjälpa mig på bästa sätt. Inte minst min älskade sambo som tog hand om allt själv och som är den bästa sambo och pappa man kan tänka sig. Hade han inte tagit det ansvar han gjorde och stått ut med allt hade vår familj gått under. Jag är så glad för allt han gjorde och att vi nu är förbi den tiden.

Likes

Comments

Det var ingen lätt morgon. Jag är verkligen ingen morgonmänniska och absolut inte efter en veckas lov. Det var skönt att vara tillbaka och jag fick gjort mycket. Allt till utvecklingssamtalen nästa vecka är färdigt det ska bara skrivas ut.

Efter jobb har jag och tjejerna hunnit med att leka med kusin Emilio och bebismysa lite med Nellie
❤️💙 Vi hann även med en snabb vända till mamma vilket barnen älskar. Älskar att ha alla så nära 💗

Nu sitter jag och funderar på om jag ska lyssna på en föreläsning online från Montessoripedagogiks utbildningen, träna lite eller ligga kvar här i soffan.

Likes

Comments

​​Att börja blogga igen är ett sätt för mig att förmedla mina tankar och att få ett utbyte med andra. Jag har bloggat tidigare men slutade efter mammaledigheten då jag kände att tiden inte räckte till. Detta är ett försök som jag inte vet om det kommer att funka eller inte, vi får helt enkelt se :) Imorgon börjar en ny vecka och jag ser framemot att börjar jobba igen efter en veckas sportlov. Man vill alltid vara ledig längre men jag tycker det ska bli kul att komma tillbaka och träffa alla barn och kolleger igen. Jag trivs så mycket bättre i mina nya klasser.

Likes

Comments