​Jag vågar inte gå fram först, när du stod där med din cigarett i munnen. 10 minuter senare hade du ringt 7 gånger och skickat ett sms, så då gick jag fram till dig, och du sa "eh... det här är inte min cigg, jag har slutat röka!" och just i det ögonblicket drog jag upp mitt paket med blåa Luckies, och du frågade om du kunde få en, och att du hade slutat. Men du ville bara ha en. Du frågade 13 gånger till den kvällen.


Du bjöd på öl, där på Brooklyn Bar, medan du pratade om hur du inte var vegetarian, men du stödjer det gärna. Och att du älskar morotsbiffar, så du var ju "typ veg". Du visade mig din regnmolnstatuering på magen och sa att den grät för all skit i världen. Och du sa att du inte kunde kolla på mig för jag var så vacker, och jag skrattade och sen var det så hela kvällen. Du och din storebror åkte Uber hem, men innan du satte dig i bilen pussade du mig på kinden och viskade i mitt öra att det var den bästa dejten någonsin. 

Fem minuter senare ringde du och sa att "nästa gång blir det andra kinden" och sen somnade du i telefonen.


En vecka senare, på någon bar på Skeppsbrokajen hade du spelning och du tillägnade en låt till mig, för du sa att du ser i mina ögon hur jag har blivit sårad. Och jag grät när du spelade, och efteråt kramades vi och du pussade mig på andra kinden. Dina vänner pratade om hur snäll du är, och att du aldrig skulle såra någon som mig. 2 timmar senare åkte vi Uber till din bästa kompis studio för någon slags efterfest. Du var ledsen, du sa att du visste att du skulle bli så jävla kär i mig. Så där hopplöst kär i mig var du helst säker på att du skulle bli. 

Hand i hand i Hornsberg gick vi mitt i natten längs vattnet, och du försökte sno en båt, men det slutade med att du badade istället. Hand i hand gick vi, och du stannade ca var femte meter och sa att "nu är det på väg, Lovisa. Nu kommer jag bli så där kär för det pirrar i min mage och du är lika fin som en färgglad fjäril, hjärtat". Och sedan var jag din och du min för resten utav natten. 
Likes

Comments