View tracker

Sushi (<33) utomhus. Kallt men mysigt

En eftermiddag i Bologna för några veckor sedan

Moules frites @PortSud. Älskarälskarälskar moules

En fantastisk cappuccino drucken i Venedig

Något mindre trevligt är alarmet som ringer 6.20 nästan varje skoldag. Dock så gör min nya, extremt mjuka morgonrock det hela till en bättre upplevelse

Till sist ett härligt försök till outfit bild men som slutade med ett fantastisk manspread istället

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tänkte göra en "atm" igen. Tycker att de är både kul att läsa på andras bloggar men även sköna att skriva själv för att ventilera lite om dagsläget. Denna gången blir det dock en lite mer utdragen variant än vad de brukar vara.

Känns som att mitt standardsvar på frågan "hur mår du?" alltid är "sådär". Men det beror väll på att det nästan alltid är just, sådär. Vissa dagar är humöret ständigt på topp och dagen verkar bara bli bättre medan andra dagar är konstant färglösa utan några sorts känslor förutom ensamhet. Idag var en sån där dag då jag pendlade lite smått mellan båda men mest åt det bättre hållet. Var ledig från skolan hela dagen så spenderade mestadels utav tiden ensam hemma, vilket för en gångs skull var skönt. Brukar hata att vara ensam under en längre tid och kan få lite panik av tanken på det, men idag var det bara skönt. Jag fick en del saker gjorda vilket alltid gör mig nöjd på något sätt, att man gjort något utav sin dag. Det negativa är väll att jag är en sån himla tänkare så det blir ofta att jag stirrar ut i intet och bara tänker, ofta på en hel del irrelevant skit egentligen. Det är just när man börjar grubbla såpass mycket som det kan komma jobbiga känslor, eller så är det för mig iallafall. Så det är väll det som kan bli lite knas då och då. Men en sammanfattning är väll att atm är jag okej, allt känns okej.

Detta skrevs alltså i går kväll men somnade mitt i skrivandet (??) så kom ut idag istället.

Likes

Comments

View tracker

nånting krossas mot metall någons skrik "jag hatar dig" det e lite kallt i fönstret nu

men röken lugnar mig kan inte sova om jag blundar vill jag sakna dig det ligger ensamhet i luften ingen saknar mig


Just nu är detta den enda låten jag lyssnar på, om och om igen. För lite mer än ett år sen lyssnade jag på exakt samma låt och älskade den exakt lika mycket. Samma låt för ungefär ett år sen, men ändå samma känsla.

Underbar

Likes

Comments

Så är det ganska kasst. Bra dag idag men känslorna kom krypandes fram nu på kvällen, som de så ofta gärna gör. Det är att inte kunna sätta fingret på varifrån de kommer som är jobbigast. Kände bara att jag ville dela med mig, för såhär är det vissa dagar. Hej då och godnatt.


blandat


Likes

Comments