Tjenare mina små läsare. Sitter här och har ingen aning om hur jag ska börja med denna uppgift eller något sånt. Ska skriva om energikällor och göra en powerpoint på det också. Det jag har svårt med är ju att jag aldrig gör en powerpoint genom att jag går transport programmet. Så det här med uppsatser och powerpoints är inte riktigt min grej. 

Jag sitter här som ett stort frågetecken, det värsta är att det ska vara klart på fredag. Har haft 3 lektioner på mig att göra detta men när det är så långttid så tänker man alltid ''jag kan göra det senare''. Så man kommer i sista minuten när man har massa annat man ska klara av också. Som en religion uppgift jag ska göra om naturfolk. Har YKB prov att göra nästa vecka och sen har jag CE prov att göra också (lastbil med tungt släp). Det kanske inte låter mycket men det är fruktansvärt mycket för mitt huvud. Men jag ska väl försöka mig vidare på det här.

Alice Höök 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag försöker göra saken bättre.
Jag försöker finna ro.
Men så länge jag går såhär så kommer det aldrig gå.

Som ni ser så försöker jag visa känslor genom text, men om det går bra är jag osäker på. Jag har inte skrivit här på hur länge som helst. Det är väl för att jag bara ska skriva av mig här.

Lovet är slut och jag är sjuk. Har även panik för att skolan börjar igen.

Förut ville man sluta skolan. Nu nät det bara är 10 veckor kvar till studenten så får jag ångest istället. Vad ska jag göra efter gymnasiet? Hur ska jag hinna med allt plugg som jag har just nu? Hur ska jag göra för att få så bra betyg som möjligt.

Det värsta med detta är nog vart jag ska börja... När jag får alldeles för mycket plugg på en gång och jag inte vet vad jag ska göra så stänger jag av mig själv och pluggar i sista minuten, med allt. Förstår inte varför jag blir så. Jag brukar ha full kontroll på grejer men just nu i slutet så känner jag mig bara som en påse skit.

Jag har börjat få sömn problem igen och vet inte vart jag ska ta vägen. Sist fick jag sömnmedicin av min psykiatriker. Men jag går inte till henne längre genom att jag är frisk förklarad från en depression sen 1 och ett halvt år sen. Men allting kanske kommer tillbaka när det gäller tänket och så.. Feelings, du vet vad jag menar. Allting är bara för mycket för mig helt enkelt.

Alice

Likes

Comments

Hejsan på er!

Är just nu hemma i sängen och väntar på att maten ska bli klar.

Idag är jag överlycklig för att mina YKB timmar äntligen är klara. Så många körtimmar för ett kort. Helt sjukt! Men nu är det äntligen klart så imorgon kör jag lastbil med släp.

"Är du nervös?"

Ja jag är jätte nervös för imorgon. Köra med släp runt i stan kan vara rätt så läskigt, man blir så lång och bilister visar ingen respekt och ja.. Ni förstår nog vad jag menar.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Det ända jag vet är att jag ska ge hundarna mat nu.

Alice

Likes

Comments

Godmorgon på er!

ÄNTLIGEN är jag frisk från den där äckliga influensan. När febern var som högst trodde jag verkligen att jag skulle dö. Har aldrig haft feber som är i 40,3 grader. Men då mina vänner, trodde jag verkligen att jag skulle dö.

Just nu ligger jag i sängen. Ska strax gå upp och äta en liten kvarg. Sen rör jag mig mot skolan för att köra lastbil, det är ju ändå en sådan vecka!

Jag har inte kunnat börja gymma nu efter sjukvecka för mitt årskort har gått ut och inga pengar till ett nytt så får lösa problemet i egna händer.

Alice

Likes

Comments

Hej på er.

Inte skrivit på ett tag nu för att jag ligger i influensa. Gud vad jag hatar det. Sängen är min bästavän och har snart inte ätit på 36 timmar. Ingenting smakar något och Jag kan knappt säga hej till en människa för att jag mår så dåligt.

Mamma är i samma sits som mig. Det var hon som smittade mig så jag är inte ensam om att vara psykiskt störd.

När jag reser på mig snurrar allting, svimmat en gång och ja. Roligt är det inte.

Vakna av att allting är blött, det är varmt och samtidigt kallt och du svettas som en gris. Såhär dåligt har inte jag mått på ett tag. Känns som att jag ska dö.

Det ultimata just nu skulle vara en B&J half baked. Men åka någonstans blir inte heller bra.

Nu vet ni hur situationen ser ut. Nu ska jag fortsätta kolla film och sova.

Alice

Likes

Comments

Mitt på dagen.

Precis ätit lunch och taggar detta prov om 10 minuter. Efter skolan ska jag till Clas Ohlson och sen gymmet. Måste börja ta tag i det där igen.

Mitt första mål är -10kg till studenten, varför sätta stora mål när man kan klara flera små. Måste plugga dom sista minuterna nu så vi hörs senare.

Alice

Likes

Comments

Hejsan allihopa.

Jag försöker att ta tag i mig själv och göra något åt mitt psyke. Det är inte lätt, men inte så svårt egentligen heller. Det är du "bara" att göra det. Men när man inte har någon som vill hjälpa en, då blir det svårare.

Mitt leende hela dagarna är en tavla. En tavla som monalisas leende, då det gömmer sig en hemlighet i hennes leende. Lite så känner jag mig. Tankar flyger och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är inte rätt, men det är inte fel.

Jag säger ifrån, mycket av mig. Men nu på senaste tiden så vet jag inte vad jag gör. Jag tar skit, mina känslor börjar styra mer en mitt medvetna.

Jag börjar helt enkelt gå åt det dåliga hållet igen.

Alice

Likes

Comments

Godkänd på er.

Eller ska jag kanske säga natt? Det är iallafall inte min dag eller natt. Bara varit helt off hela dagen. Tog en Dusch, pluggat massa C-kort teori genom att provet är på torsdag. Vart ute och träffat lite olika människor samtidigt som jag pluggat på telefon. Men ä då känner jag mig inte riktigt glad

Varför gör du inte det?

Ingen aning faktiskt. Såhär blir jag oftast då jag får press på mig. Släpper allt och hoppas på bättre tider. Men det är knappt. Allting är liksom tomt idag, tomt på tankar, tomt på känsla. Jag har ingen aning varför jag har sånna här dagar. Har ju haft en depression som jag tog mig ur men tankarna kanske kommer tillbaka? Men jag har ju inga tankar, ingenting som gör så att jag ens börjar tänka. Men ändå så sitter jag och tänker på just nu varför jag inte tänker. Blir helt snurrig iallafall av det.

Mina dagar till torsdag är planerade med plugg, plugg och plugg. Måste verkligen klara C-kortet, annars har jag gått 3 år på gymnasiet helt i onödan. "Känn ingen press Alice, det är bara det att om du inte klarar det på torsdag så får du inte göra om". Egentligen så är det dumt utav att sitta här och skriva, men man kan inte bara nöta, man måste ha lite paus och sen nöta igen. Vi hoppas på det bästa!

Alice

Likes

Comments

Hej på er.

Sitter i skolan och pluggar C-kort som jag vet inte vad, så jag behövde en pause nu.

Ringde min mentor och berättade att jag skulle till skolan och plugga. Har egentligen praktik vecka så egentligen får jag inte vara i skolan. Men genom att jag var borta en vecka i Egypten så ligger jag lite efter "som jag var medveten om att jag skulle hamna". Han sa att det var okej för den här veckan för att det ska lätta lite i min ryggsäck som inte finns.

När jag kommer till skolan sitter jag i ett rum så att jag kan plugga helt ensam och ha musik i mina öron.

Men ett självklart för mig är att man svarar när man får någonting på messenger eller snapchat, ja.. Vad som helst. Då svarar man.

Så jag svarade på hen som ringde mig. Var ingenting speciellt, bara sitta och prata skit. Då man hör att man borde sitta och plugga istället för att göra det här. Prioritering kallas det för och allt möjligt som jag inte vet.

1. Prioriteringar är inte min starkaste sida.
2. Om jag stressar för mycket får jag nässelutslag.
3. Tänk om jag planerade det såhär.
4. Tänk om jag försökte få ihop allt innan resan men jag misslyckades?

Det gjorde jag, misslyckades med att få ihop allt. När en person säger också att man borde ta sig i kragen. Det gör mig ännu mer nere. Nere i h*lvetet.

Skriver inte detta inlägg för att söka uppmärksamhet eller någonting. Det ända jag ville var att någon skulle läsa om mina tankar.

Alice

Likes

Comments

Godmorgon på er.

Om det är något jag gillar så är det måndagar på ett sätt. Du kan planera in hela veckan, du behöver inte stressa för att hinna blir klar med en uppgift för på måndagar tar man bara det lugnt.

Egentligen har jag praktik den här veckan men måste vara i skolan för att plugga till mitt C-kort och provet är på torsdag "tagga".

Varför jag gillar måndagar är mycket för att man har en ny vecka framför sig och om man klarade sig förra veckan då klarar man sig den här veckan också. Även hur dåligt du mår så ska du alltid tänka så.

Planeringen idag är att sitta och plugga hela dagen i skolan, efter skolan åker jag till gymmet, efter gymmet åker jag hem och gör middag, efter middagen så sitter jag och pluggar hela kvällen.

Alice

Likes

Comments