Header

Hej hopp mitt i helgen! Hoppas att ni har det fint ute i stugorna? Själv sitter jag på jobbet för sjätte kvällen i rad. Började den här dagen i stallet - Linda hade varit snäll och fixat stallet så jag passade på att ta en lite längre runda i solskenet. Helios var pigg och glad i vanlig ordning - man riktigt känner hur det bubblar i honom av energi. Måste komma i väg till ridhus någon dag och galoppera av honom lite men det får vänta tills han fått nya skor på tisdag. Ena framskon börjar sitta lite löst till så det blir inte mycket drag de närmaste dagarna.

Livet känns så galet mycket enklare bara solen skiner, visst är det märkligt? Helios var på pusshumör efter dagens lilla urladdning.

Snyggast i stan, haha.

Kärlek ❤

Likes

Comments

Hann bara in i stallet och vända när jag hörde Lindas sköna stämma vråla på mig. Det vankades lite kaffe och det säger jag ju inte nej till. Efter det fick Helios och jag lyxen att få med oss sällskap ut på tur! Alltid lika trevligt att rida ut med Linda och Wicky. Tror hästarna tycker det också även om ingen av dem har några problem med att ridas ut själva.

Härliga hästar! Helios passade på att smyga in några galoppsprång och låtsades att han inte kunde trava - däremot gick det visst väldigt bra att galoppera i princip stillastående. Kul kille det där!

Likes

Comments

I dag fick det bli en vilodag för Helios och en välbehövlig - lång - sovmorgon för mig. Kändes lite sådär att sova bort en solig morgon men vilodagar behövs ju de också. I morgon kör vi igen - då hoppas jag på att marken tinat lite så ska han få galoppera lite grann. Och har vi tur till helgen och plusgraderna håller i sig kanske vi kan trimma lite hemma på banan.

Annars får det bli ridhus i nästa vecka när jag är lite kompledig. Kan så klart åka på förmiddagen före jobbet också men jag är verkligen ingen morgonmänniska och tycker det är jobbigt nog att stiga upp tre timmar tidigare för att hinna rida. Då är det enklare att åka till ridhuset på kvällen efter jobbet av någon anledning (då är det iof mörkt ute så då är det ju lite mer motiverande att ta sig i väg än när det är ljust och trevligt ute).

Likes

Comments

... läsare, som kikar in här på bloggen fast jag inte skrivit något på evigheter. En liten semester i Spanien kom i vägen och utöver det så har jag jobbat en jäkla massa. Helios och jag har ägnat oss åt mysiga uteritter med lite bus - nu väntar lite seriösare ridning ingen så att vi snart kan komma iväg och börja träna lite.

En av oss är i finfin form... och en annan behöver tappa några kilon och bättra på konditionen. Gissa vem?! Haha. Nu blir det andra bullar av. Eller inga bullar alls.

Likes

Comments

Om årets två första dagar är något att gå efter så kommer 2017 att bli ett helt fantastiskt år! I dag var jag ledig efter att ha jobbat helgen så jag passade på att ta lite sovmorgon innan jag åkte till stallet. Det blev en härlig uteritt i solen på en pigg och glad häst.

Först tänkte jag att den här bilden var misslyckad eftersom att han blundar. Men visst ser han ut att njuta av solens sken? Fina lilla hästen!

Likes

Comments

View tracker

Strålande solsken, kvittrande små fåglar och en pigg och glad häst. Gissa om Helios och jag fick en fin början på året?

Just nu bara myser vi och rider ut och busar. Jobbar lite på lydnad och lyhördhet men så mycket mer än så är det inte. Om en vecka åker jag på semester till Spanien så vi chillar och har det bra tills dess så kör vi igång på riktigt när jag kommer hem igen. Hoppas att ni haft en fin början på året?!

Likes

Comments

Vilket år det blev ändå. Helios och jag har hunnit med massor känns det som - från dressyrträningar till tävlingar till att testa på WE och rida en pay and cross.

Vi har kanske inte hunnit hoppa så mycket som jag hade önskat men det tar vi igen 2017! Huvudsaken är att vi är skadefria och att vi utvecklas framåt medan vi har kul! Gott nytt år till er alla där ute!

Likes

Comments

Piggelin Helios i dag - som väntat. Han bjöd på lite humor i dag med genom att skygga för en stubbe som inte flyttat på sig sedan sist och därefter försöka vända för att han fick syn på en sten som låg ...ganska exakt precis, där den låg sist vi red den vägen.

Men det är bara kul att han är pigg och framåt! Ser så fram emot att börja jobba på riktigt igen efter semestern och komma iväg och träna igen inför vårsäsongens tävlingar.

Likes

Comments

Gud vilken spännande jul jag har haft. Eller inte. Har verkligen inte gjort annat än att jobba och sova. Men i morgon är jag ledig så då blir det en sväng till stallet oavsett om jag orkar rida eller inte. Sen är det jobb igen onsdag-söndag.

Det är i och för sig ekonomiskt smart att jobba alla dessa storhelger även om det är trist att missa jul och nyår. Fast nytt år blir det ju oavsett vad man gör vid tolvslaget. Själv jobbar jag in det nya året och det är väl kanske inte en så dum start ändå!

Likes

Comments

Arbetspass fem i kväll - på tisdag har jag en ledig dag och den kommer väl till pass! Men först ska jag plåga mig igenom den här kvällen och morgondagen. MEN ... jag mår faktiskt lite bättre. Inte mycket men ändå, det går åt rätt håll.

I morgon tänkte jag nog försöka mig på att rida ett litet pass innan jobbet också. Om jag inte mår alllt för risigt när jag vaknar men har goda förhoppningar om att må lite bättre i alla fall. Och alla vet vi ju att den bästa medicinen för en sjuk hästtjej är att få åka till stallet och rida! Saknar den lille ligisten även om det bara gått tre dagar.

Likes

Comments