Hejhej! ❤️ Idag tänkte jag göra The YouTube Tag, så vi kör igång!

Vilka är dina favorit kanaler? - Therese Lindgren, DolanTwins, IJustWantToBeCool (och deras andra kanal), Clara Henry och Simon Lussetti. 

Amerikanska eller svenska YouTubers? - Båda! 

Hur många kanaler prenumererar du på? - 25 st.

Vilken genre av videos gillar du mest? - Vloggar, smink och humor. 

Beskriv din favorit youtuber med ett ord - Min absoluta favorit youtuber är Therese Lindgren, och hon skulle jag beskriva som gullig! 

Vilken kanal prenumererade du på först? - Jag tittade på massa YouTubers innan jag började prenumerera på dom, men dom första var typ, IJustWantToBeCool, William Spetz och Clara Henry. 

Shippar du några YouTubers just nu? - Nej

Det var alla frågor för denna tagen, hoppas ni tyckte det var kul! Vi ses, hej då! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hejhej! ❤️ Och glad påsk allihopa, hoppas ni har en awesome dag! Idag tänkte jag göra My First Time Tag, så vi kör igång!

Vad var ditt första jobb? - Min pappa har grisar, så jag jobbar där ibland.

Din första bil? - Det var typ en liten leksaks-barn-bil typ, hahah!

Vem smsade dig först idag? - Min morbror som önskade glad påsk.

Vem var din första lärare? - Jag tror hon hette  Elisabeth.

Var åkte du när du åkte flygplan första gången? - Till Cypern och jag var typ tre månader.

Vem var din första kompis och har ni kontakt nu? - Hon heter Maja, hon var min granne när jag var 0-2 år, sen flyttade vi men vi har fortfarande kontakt och vi ses några gånger om året. 

Din första sleepover? - Det var nog med min granne.

Vem pratade du med först idag? - Min hund Mimmi tror jag. 

Vems bröllop var du på första gången? - Jag har aldrig varit på något bröllop.

Vad gjorde du först i morse? - Somnade om

Första konserten du var på? - Jag har varit på ett bands konsert som jag inte vet vad det heter när jag var runt fem, som var en gratis konsert. Men första riktiga konserten var One Direction's första konsert i Stockholm. 

Första benet du brutit? - Jag har aldrig brutit något men jag har fått en spricka i något konstigt ben i handen, och fick ha gips i 6 veckor. Men jag hade tur, om jag hade brutit det benet hade jag fått ha gips i 3 månader.

Första piercingen? - I öronen

Första filmen du såg? - Ingen aning!

Första kvarsittningen du fått? - Har aldrig fått någon, good girl.

Första rumskompis? - Typ min hund om det räknas.

Första aktivitet du gick på? - Dans.

Det var alla frågorna, hoppas att ni tyckte det var kul! Vi ses, hej då! ❤️

Likes

Comments

Hejhej! ❤ Detta är del tre av inläggen om min USA resa, läs helst dom andra två först.

DAG 4 MOT FORT MYERS BEACH: Idag ska vi bara åka till Fort Myers Beach. På vägen dit fick vi se ganska mycket, MASSOR AV APELSINER, folk på gatorna som blåser bort sand med någon maskin (Not Swedz), gula amerikanska skolbussar, as coola lastbilar m.m. När vi var framme gick vi ner till stranden där det var JÄTTE många snäckor.

DAG 5 I FORT MYERS BEACH: Idag låg vi bara på stranden och vid poolen och badade och solade. Men på kvällen åkte vi till en pir. Och när mötte vi en person som var utklädd till pirat och skrämde skiten ur oss, LoL.

DAG 6 MOT KEY WEST: Vi åkte idag mot Key West, och på vägen dit såg vi en alligator. På Key West besökte vi Sloppy Joe´s Bar (jag var inte inne i den men ändå), Ernst Hemingway´s hus (En berömd författare), vi såg rosa taxi´s, vi var på den sydligaste punkten i hela Nordamerika och solade och badade.

DAG 7 MOT MIAMI: Vi åkte mot Miami ganska sent och såg alla skyskrapor upplysta i mörkret (INSANE!) det var jätte coolt att se alla jätte höga skyskrapor.

RESTEN I MIAMI OCH FORT LAUDERDALE: Resten av resan solade vi och badade vi hela tiden, förutom några dagar. En dag åkte vi till Swap Shop (En billig marknad), vi köpte inte så mycket där men det var jätte coolt att vara där. Marken marknaden var på var typ vågig. Vid stranden i Miami och Fort Lauderdale flög det flygplan med reklam runt stranden, snacka om miljöförstöring. När vi åkte från Miami till Fort Lauderdale var det storm ute och jätte höga vågor sista dagen i Miami och hela tiden i Fort Lauderdale.

DAG 14 HEM: Vägen hem var ungefär samma som vägen hit, inte så mycket att skriva om det mer än att det var så annorlunda att se svenskar, när jag hörde den första svensken trodde jag att det var en dansk. Man blev så glad när man såg snö och små vägar och vanlig, osötad mat, LoL.

Det var den sista delen av USA resan, jag kanske kommer börja blogga oftare nu. Vi ses, hej då! ❤

Likes

Comments

Hejhej! ❤ Idag tänkte jag fortsätta skriva om USA Resan, läs första om ni inte har läst den.

DAG 2 I ORLANDO: Då åkte vi till Walt Disney World, första dagen där var vi i Magic Kingdom och andra dagen där var vi på EpCot. På Magic Kingdom såg vi det välkända skottet (Bild längre ner), vi träffade Pluto, Mimmi och Musse Pigg, Kalle Anka, Piff och Puff, Baloo, Phineas och Ferb, Lång Ben, m.m. Vi såg på flera bio´s och åkte några åkattraktioner. På Magic Kingdom var det väldigt mycket grejer för barn.

DAG 3 I ORLANDO: Vi åkte till EpCot, där handlar det typ om framtiden. Vi åkte en åkattraktion om vad som hänt och om vad dom tror kommer hända i framtiden, och man fick ange vad man ville skulle hända i framtiden. Och på en annan åkattraktion fick man designa sin egen bil som man fick köra sen. Och vi åkte massa annat. Senare gick vi runt i en del på EpCot som handlar om andra länder. Vi gick i genom alla länder. Länderna var bland annat, Kanada, Storbritannien, Frankrike, Monaco, Japan, Amerika, Italien, Tyskland, Kina, Norge och Mexico.

Jag kommer skriva om dom andra dagarna senare i veckan, så att inlägget inte blir för långt. Vi ses, hej då! ❤

Likes

Comments

Hejhej!❤ Förlåt att jag inte uppdaterade bloggen förra veckan, jag uppdaterade min dator så jag kunde inte skriva då, men det kommer komma massor med inlägg denna veckan. Den 5-19 februari var jag och min familj i USA och idag tänkte jag berätta om det för er.

När vi skulle åka till USA så åkte vi först flyg från Göteborg till Köpenhamn, det tog ungefär 45 min. Det planet var jätte litet med bara två säten på båda sidorna av planet. Sen åkte vi från Köpenhamn till New York det to ungefär nio-tio timmar. Det planet vi åkte med var JÄTTE stort, det var först tre säten på ena sidan av planet, och tre på andra sida, och sen fyra säten i mitten. Och alla hade typ varsin iPad, som man kunde titta på filmer, titta på TV, lyssna på musik, spela spel m.m. (Bild längre ner). Sen åkte vi från New York till Orlando. Det flygplanet var nästan som det förra fast lite äldre och det hade tre säten på båda sidorna av planet. På flygplatserna blev man kontrollerad väldigt ofta, alltså kolla pass och att man inte smugglade in något m.m.

När vi kom till Orlando, och hade flugit klart hämtade vi våran bil som vi skulle låna under hela resan för att ta oss runt i Florida. Bilen vi hade tror jag var en Ford Expedition från 2014, Den var också JÄTTE stor. (Bild längre ner) Den hade åtta säten, GPS, AUX-cord m.m. Vägarna i USA är JÄTTE stora, det största vägen vi åkte på hade 14 filer (sju på varje sida). Och vägarna var jätte trafikerade, det var väldigt många som åkte bil och på vissa ställen fanns inga trottoarer eftersom alla åkte bil ändå.

Första dagen i Orlando åkte vi till Kennedy Space Centre, där man skjuter upp raketer till rymden osv. Där såg vi den sjätte största byggnaden i världen som hade JÄTTE höga dörrar som tog ca 42min att öppna helt (Insane?!), massor av raketer, en maskin som kör raketerna till när dom ska skjutas upp, stället där dom skjuter upp raketer, en månbil, rymddräkt, en månlandare, en månsten som man fick ta på (jag har nuddat månen), vi såg flera 3D-filmer och massa annat. (Bilder längre ner)

Kommer skriva om dom andra dagarna någon annan dag i veckan, så att inlägget inte blir jätte långt. Men vi ses, hej då! ❤

Likes

Comments

Hejhej! ❤ Idag tänkte jag spela ett mobil spel som heter "What If..?". Jag är inte sponsrad. Det är ett frågespel som man får svara ja eller nej på roliga och konstiga frågor. Jag tänker svara på frågan, skriva varför och skriva vad andra svarat. Vi kör igång!

Tänk om... du fick en miljon kronor. Men... du får aldrig se på film igen. - Jag svarar Nej, för jag ser sjukt ofta på film, Senas var för ungefär fem minuter sedan. 62% sa nej och 38% sa ja.

Tänk om... du blev mäktigast i världen. Men... alla du kände dog. - Jag svarar Nej, varför skulle jag döda alla jag känner? Aldrig! 89% sa ja och 11% sa nej.

Tänk om... du kunde trolla fram katter. Men... varje katt du trollar fram dog sju dagar senare. - Jag svarar Nej. Fatta vad ledsen jag skulle bli? Min ena hund dog för två år sedan, och jag gråter ibland fortfarande. Jag skulle gråta hela tiden för resten av livet om jag trolla fram några. 77% sa nej och 23% sa ja.

Tänk om... du hade ett USB-uttag i nacken där du kan spara och läsa information. Men... du drömmer bara i ettor och nollor. - Jag svara ja, det skulle ju vara jätte praktiskt. Och att bara drömma i ettor och nollor? Jag drömmer nästan aldrig ändå, och man skulle ju aldrig få mardrömmar heller. Det skulle ju va jätte konstigt. 43% sa ja och 57% sa nej.

Tänk om... nästa person du kysser kommer bli våldsamt kär i dig och kommer aldrig kunna lämna dig. Men... du måste kyssa en person om 24 timmar, annars blir du ensam i resten av livet. - Jag svara nej, jag har ingen pojkvän och vill inte bli forever alone resten av livet. 45% sa nej och 55% sa ja.

Tänk om... Gud befaller dig att döda alla som inte tror på honom. Men... du blir en garanterad plats i himmelen - Jag svarar Nej. Jag känner flera inte som tror på gud och vill inte döda dom. Plus att jag absolut inte vill bli en mördare och inte vill bli bestraffad för det. 67% sa nej och 33 sa ja.

Tänk om... du kunde teleportera dig vart du ville. Men... det var alltid någon som bytte plats med dig när du gjorde det. - Jag svarar ja, att kunna teleportera skulle va så himla coolt, vem skulle inte vilja det? Visst skulle det inte va så kul om man skulle träffa någon och men råkar byta med den.. Men ändå! 54% sa ja och 46 sa nej.

Jag tänke kanske göra detta till en serie, "Evie SPELAR" Vad sägs om det? Detta inlägget blev kanske lite långt men jag hoppas ni tyckte det var kul så ses vi nästa vecka. Vi ses, hej då! ❤

Likes

Comments

Hejhej! ❤ Jag laddade aldrig upp något blogg inlägg förra veckan, och det var för att idag tänkte jag kolla på gamla bilder från min Instagram på mig och konstiga saker (Throwback). Vi kör igång!Jag kommer ihåg det här så himla väl, jag tyckte att jag va så himla BADASS när jag laddade upp den. Varför vet jag inte..

Detta är nog ett av dom första bilderna på min hund Mimmi efter att vi hade fått henne. Hon ligger än i dag så här, ganska ofta..

Jag gillar fortfarande detta fotot. Men jag gör ju också så, om jag inte skriver "lol" eller "Hahah".

Varför laddade jag ens upp detta fotot? Det ser så kallt ut och solen skiner inte, det är inte så många på stranden häller ju? Why?

Jag tog endast med denna bilden för att skriva att jag tycker likadant idag..

Om ni gillade det kan vi kanske titta på JÄTTE gamla bilder på MIG. Jag hoppas ni tyckte att det var kul så ses vi på lördag. Vi ses, hej då!❤

Likes

Comments

Hejhej! ❤️ Jag hade feber förra veckan, så det var därför jag inte uppdaterade bloggen. Så därför tänkte jag ge några tips om vad man kan göra när man har feber.
1. Vila - På alla tips jag har läst om att få bort feber är det alltid med vila, så det kanske inte är så dumt?
2. Halstabletter - När man har feber får man ofta ont i halsen så att ta halstabletter är bra att ta då och då när man har ont i halsen.
3. Alvedon - Som det står på alvedon-förpackningen hjälper alvedon att sänka febern så det borde man också ta då och då.
4. Dricka te - Om det är något som tar bort halsont bättre än halstabletter är det te. Jag brukar få en halsont som inte går bort med halstabletter och då brukar jag dricka te och det hjälper alltid.
5. Göra läxor - Det hjälper inte mot feber, som jag tror ni förstod, men när man ändå är hemma och vill fördröja tiden så kan man ändå göra sina läxor.
Jag hoppas ni fick några använd bara tips! Jag vill bara tillägga att jag alltid uppdaterar bloggen på lördagar klockan 10.00. Vi ses, hej då!❤️

Likes

Comments

Hejhej! ❤️ Idag tänkte jag skriva lite om vad som händer i mitt liv just nu.

Jag har börjat skolan igen, som dom flesta andra. Jag går i 7:an och började igen den 12 januari.

Vi har varit på en till hundutställning, en internationell hundutställning i Göteborg som heter My Dog. Min hund är en tax (6-9 månader) och hon kom på andra plats två gånger, och fick BIM (Bäst I Motsatt kön).

Jag kommer vara borta i ungefär två veckor i februari, för vi ska till USA. Vi ska åka runt i Florida, och lite i NYC. I Orlando, Disney Land m.m., Fort Myers Beach, Key West, Miami Beach och Fort Lauderdale. Men jag kanske kommer spara några utkast att lägga ut i USA.

Vi ses! ❤️

Likes

Comments

God Jul och Gott Nytt År! ❤️
Förlåt att jag inte varit aktiv på Nouw på ett tag, tänkte ändra upp det under 2016.
Idag tänkte jag göra en "This or That".

Glass eller Godis? - Godis
Sommar eller Vinter? - Sommar
Julafton eller Födelsedag? - Födelsedag
Bok eller Tidning? - Bok
Kjol eller Klänning? - Klänning
Katt eller Hund? - Hund
Gina eller H&M? - Båda
Godis eller Frukt? - Frukt
Halsband eller Armband? - Halsband
Tv eller Dator? - Dator
Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
Salt eller Surt? - Salt
Mjukisbyxor eller Jeans? - Jeans
Mello eller Idol? - Mello
Sverige eller Utomlands? - Utomlands
Dusch eller Badkar? - Badkar
Sola eller Bada? - Sola
Hotell eller Tälta? - Hotell
Morgonmänniska eller Kvällsmänniska? - Kvällsmänniska
Bil eller Flyg? - Flyg
Långa naglar eller Korta naglar? - Långa naglar
Baddräkt eller Bikini? - Bikini
iPhone eller Android? - IPhone
Nikon eller Canon? - Canon
Vänsterhänt eller Högerhänt? - Högerhänt
Handväska eller Ryggsäck? - Handväska
Inga husdjur eller Husdjur? - Husdjur
Vi ses! ❤️

Likes

Comments