Börjar verkligen bli less på allt nu. Har bara fått vara i Boden 2 gånger i ca 3-4h på en månad. Varit här över både jul och nyår. Jag missar så mycket jag sett fram emot. Jag skulle vara hemma över jul men fick istället vara kvar i sunderbyn. Alla filmer som jag väntat i flera månader på att få se på bio. Många börjar prata om att de ska ta ner 'julsakerna' där hemma... Jag har inte ens hunnit sätta upp någonting. Det har gått en månad nu och ingenting har förändrats. Idag fick jag veta att de har möjlighet att hålla kvar mig här mot min egen vilja, i 3 månader om det skulle behövas. Jag känner mig maktlös, har ingenting att säga till om. Jag blir tokig... Får inte gå ut, jag är fast här och får inte ens gå på toaletten själv. Det ska alltid vara någon som är med mig. Hur fan ska man kunna börja må bättre då man blir ifråntagen allt som betyder något för en, det lilla som får en att vilja kämpa vidare? Alla säger att jag ska kämpa och inte ge upp men ingen förstår. Jag vill bli frisk, det vill jag men en del av mig är rädd och vill inte förändra någonting. Är uttråkad. Men jag finner ingen ro till å göra någonting, kan inte fokusera på annat. Vad fan ska jag göra?... Vad ska man göra då man inte vill leva.. Jag vill inte dö. Jag vill bara inte leva såhär, jag orkar inte leva såhär längre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 232 Readers

Likes

Comments


Igår kom mamma hit till avdelningen, vi hade julmys då eftersom jag inte kunde vara hemma under jul. Tråkigt... men jag har ändå haft en helt okej jul trots allt.

Jag vill tacka min familj, släkt och vänner.
Jag är väldigt tacksam att jag har er!

Även fast jag inte kan vara med er just nu så finns ni alltid i mitt hjärta och i mina tankar.
Jag älskar er!

  • 285 Readers

Likes

Comments

Insåg just att på torsdag nästa vecka är det julafton... Det är meningen att jag ska vara hemma över jul och jag känner mig stressad att börja må bra så jag blir utskriven.

Det känns som att jag förstör allt...

Jag vill bara må bra, det är det enda jag vill just nu. Jag vill kunna fira jul hemma som jag sett fram emot.

Saknar...

  • 321 Readers

Likes

Comments

Mamma for hem imorse så jag har vart själv och inte gjort så mycket. Eller själv och själv... Personal är ju med hela tiden, drygt och jobbigt.

Just nu ligger jag och ser tv och väntar på att personal från boendet ska komma så jag får veta ifall jag blir själv inatt eller inte.

Försöker tänka positivt men det är svårt då det bara finns negativa tankar i huvudet på en...

Löste korsord tidigare idag och 'hittade' ett citat som jag vill dela med mig av. 🙂☺️

Vet inte riktigt vad jag ska göra för att få tiden att gå...

Likes

Comments

Jag har blivit skickad fram och tillbaka hela det här året nu... Har hunnit bo i Boden, Haparanda, Hedemora, in och ut från sjukhus ett antal gånger och nu är jag tillbaka i Boden igen.

Jag lever, ja... Men det har varit
(OCH ÄR!!) tufft och tungt.

Just nu är jag inlagd i Sunderbyn IGEN...och mår inte bra alls. De senaste dagarna har varit hemska! Jag vill bara hem just nu... Ut härifrån. Jag har dock ingenting att säga till om själv. Jag har ingen kontroll över någonting, de får göra hur de vill med mig. Jag känner mig så liten och maktlös!

Inatt får jag iallafall ha mamma här, jag vill inte vara själv här... Tack att du fixade så du kan komma. Det betyder mer än du anar! Älskar dig!❤️


  • 401 Readers

Likes

Comments


"In the morning when you Wake up I like to believe you are thinking of me. And when the sun comes through your window I like to believe you've been dreaming of me. I know cause I've spent half this morning thinking about the tee shirt you sleep in. I should know cause I've spent all the whole day listening to your message I'm keeping and never deleting..." 

Jag älskar dig mer än allt! Jag fann dig i en av de mörkaste och jobbigaste perioder av mitt liv. Nu är jag så glad över allt som hänt, att jag mått som jag gjort. Annars hade jag nog inte träffat dig... Man säger att det finns en mening med allt som händer och kanske var vi båda tvungna att gå igenom ett helvete för att det var meningen att vi skulle träffas..?! Jag har aldrig tidigare sett någon mening med livet men nu har jag funnit den. Jag lever för oss... För dig och mig! Idag har vi vart tillsammans i 4 månader, det har vart dom bästa månaderna i mitt liv! Även om det varit jobbigt och svårt. 

I might be stuck in the dark but you're getting me through the night, you light the way so that when I look around me I see a sweet life... ??????

Likes

Comments

Vi for hemifrån i fredags, söndagen tog vi färjan från Åbo över till Stockholm och körde under natten till Ullared där vi är ännu. 
Igår hade vi 25°C och idag 30°C, härligt som bara den..! ?????

Nu ska jag snart lägga mig och imorgon rullar vi vidare!???

GOD NATT!?

Likes

Comments