​Var hemma hela dagen igår förutom trippen till gymmet som blev av. Var jätte seg i kroppen men behövde verkligen försöka få bort nerven som var i kläm i min vad. Det blev faktiskt bättre av att springa, så det blev 1,5km på bandet innan jag fokuserade på överkroppen. Provade en maskin för hamstrings med det resulterade till att jag spände vaderna så mycket att nerven sa ifrån igen. Det blev endast rygg, armar och mage igår bortsett från löpningen.

Blev ingen övningskörning igår utan idag. Så kom precis hem från en timme i bilen! Gick väldigt bra, är jätte nöjd då jag för andra gången känner mig säker i bilen. Började ju förra året i våras att köra, men la av strax innan sommaren pga att min bror som är äldre skulle ta körkort. Men ni har vi tagit tag i det igen och jag är jätte taggad. Går ju som smort! Kanske kör till pappa sen. Passa på när jag ändå har tid x

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allesammans, hade ni en bra fredag igår? Det hade jag. Spenderade hela dagen i Hovfjället med min skola vilket vi har möjlighet att göra en gång varje år. Hur kul som helst med brytning i schemat för att göra något sånt här. Väldigt få skolor som har möjlighet att åka iväg såhär och få tillgång till utrustning, mat och liftkort för såpass bra pris. Så där var jag hela dagen och somnade som en sten när jag väl var hemma igen pga allt ståhej med skidåkningen och även att vi var tvungna att gå upp så tidigt då bussarna gick 06.00 i stan. Men det var värt det, precis som året innan.

Lyckades dessvärre få en nerv i kläm i vaden som än idag sitter kvar. Dock är det mycket bättre än gårdagen, så det har släppt lite. Pga detta och även att jag var så trött så skippade jag träningen idag. Kanske manar jag mig till gymmet runt 2-3 tiden någon gång. Inget spikat. Vi får e helt enkelt! Annars ska jag softa och övningsköra tror jag.

Förresten vill ni ju väldigt gärna att jag visar hur jag redigerar mina bilder på mobilen. Har helt enkelt inte bestämt mig hur jag ska visa er! Har ni något tips? Video, bildinlägg med beskrivning? Kommentera det ni tycker vill ha!

Likes

Comments

God morgon alla fina! Hoppas ni fick en god natts sömn. Själv sov jag så tungt inatt att det var väldigt svårt att ta sig ur sängen när klockan ringde. Men nu sitter jag på bussen påväg in mot skolan. När den är slut blir jag upphämtad av mamsen och så ska vi kolla på skidkläder och även övningsköra förhoppningsvis. Hörs senare x

Likes

Comments

Mår ni bra allihopa? Det gör jag! Mycket bättre än igår. Dock så har jag ont i axel/slutet av nyckelbenet på höger sida. Ingen aning om varför men kan vara träningen som satt spår. Irriterar mig en del på det så hoppas det släpper inom kort! I alla fall så gick skoldagen som smort. Hade idrott, engelska och naturkunskap. Inte så märkvärdigt. När jag väl slutat var det bara hemgång på schemat och numera ligger jag i min säng för att göra klart en SWOB-analys i samband med ett projekt vi precis avslutat i grafisk kommunikation. Så den måste göras men tar ungefär en kvart. Så nu väntar jag på mat och ska försöka tagga upp för sen träning som börjar runt 19.40 har jag för mig. Udda tid men det är pga löpningen som vi ska hinna innan träningen idag. TTYL x

Likes

Comments

​Den blir din från GinaTricot för endast 399 svenska riksdaler!

Likes

Comments

Trots att jag började 12.45 har jag banne mig inte haft en lucka att höra av mig. Idag ringde min klocka 08.15 då jag skulle fixa fransarna 09.45. Direkt efter det bar det av till skolan som som sagt började 12.45. Hade två intensiva lektioner med uppsatsskrivande som jag nu, efter en träning på två timmar ska färdigställa. Fransarna blev för övrigt jätte bra. Gick från 11mm till 12mm vilket jag velat prova en väldigt lång tid nu. Så nu hoppas jag att mina sköra fransar håller för den här längden då jag tycker att den är perfekt.

Under skoldagen så kröp huvudvärken fram. Missade lunchen pga fransarna så levde på min smoothie mellan 08.30-16.15 när jag var hemma. Slängde desperat i mig mat och vatten. La mig helt utslagen i sängen innan mina kompisar verkligen pushade mig till träningen idag. Mådde verkligen inte bra, men kom iväg som sagt. Teknikträningen gick sådär, huvudet var inte med på noterna vilket var förståeligt pga dåligt energiintag idag. Vi avslutade då träningen med löpning. Vad tror ni händer? ​Jag slår personligt rekord.​ 5km (ja, fem, satte på Runkeeper lite för sent) på lite drygt 21 minuter var av min snabbaste kilometer gick på 3min 18sek. Snittet blev som ni ser ovan ca en minut mer än min rekord-kilometer. Har på något vänster alltid presterat bra på träningar som jag kommer till alldeles för trött.

Nu ska jag skriva klart min engelska uppsats och sedan duscha samt sova. Sov gott x

Likes

Comments

Inga ursäkter. Bara en entré på min egen blogg där jag har mina egna lilla regler. Leverera eller försvinna, haha. Okej det lät lite väl extremt, men here I am. Har för en stund sen fotograferat lite grejer som jag fått och köpt det senaste så att jag kan smycka ut bloggen med lite acceptabla bilder (står ju faktiskt under fotokategorin här på Nouw). Känner att jag har en del att leva upp till. Sen att jag är den personen som inte alls har motivation om jag inte har chansen att leverera kvalité. Därför ryckte jag upp mig själv och dammade av kameran! However, är lovet precis slut. Jag har numera en kurs mindre på schemat då vi avslutat Webbutveckling. Börjar då 12.35 på måndagar bland annat! Hur härligt som helst. Men, jag passar på att fixa mina fransar imorgon på morgonen så ingen sovmorgon för mig. Lika bra att "få det gjort" när jag har en sådan lucka. Och dessutom komma tillbaka efter lov helt flawless är ju goals. Tänker att vi inleder veckan imorgon med bättre uppdatering. Så sov gott pepps xx

Likes

Comments

@eveschallenge

Följ mig på min träningsinriktade instagram. Är som sagt mitt uppe i en liten "fitnessvecka" där jag utmanar mig själv. Kost och träning är det extrem fokus på i nuläget. Träning i form av gym gäller varje dag där cardio och magövningar är ett måste varje pass. Dessa ska förhoppningsvis ge resultat med en gång. Men känner jag min kropp rätt så krävs det regelbunden träning kombinerat med bra kost och vatten så förändras min kropp ganska drastiskt. Får se om det kommer bilder i slutet av veckan!

Likes

Comments