Header
Postad i: DAILY

So in Love with these stunning @barbasandzacari timepieces! They're an Aus based company that gives back to the community by donating $5 from every sale to Cancer Research! Get 15% off today and free shipping with the code "A.VARDANIAN" at Barbas & Zacári.

Likes

Comments

Postad i: Sno stilen

Det är ingen hemlighet att min favoritfärg är svart. Svart är i princip alltid chict oavsett vilken form den kommer i, teknik, mode, etc. "Finns detta i svart?" är en av mina vanligaste frågor. 

Här är några anledningar till "once you go black, you never go back" eller åtminstone kommer du alltid att vara öppen för det.

1. Svart gör att rummet känns större. De flesta människor har samma reaktion, de är oroliga att svart gör att utrymmet känns för litet. Det är faktiskt tvärtom, de mest dekadenta rummen du hittar är mörka. Mörka färger får ögat att avta vilket kommer att ge en illusion av mer bredd, en mer expansiv rum.

2. Svart är rikt och lyxigt. Om du vill ha elegans, förfining, lyx och överflöd i din stil, är det en lämplig väggfärg. Mysteriet med svart lägger till en dynamisk mix till ditt hem.

3. Svart gör att andra färger framhävs! Grejen med svarta väggar är att alla färger ser så vackra och levande ut. Du kommer att lägga märke till varje färg i ditt utrymme och den kommer inte att dämpas eller påverkas. Svart är en vacker bakgrund om du har färger som du verkligen vill lysa igenom. Jag älskar hur guld ser ut mot svart, söt dammig rosa eller till och med Hermes orange.

4. Du kan ha lager av svart på svart. Jag var på IKEA häromdagen och de ställde in några nya bildskärmar. Allt var svart på svart. Jag visste i det ögonblicket, svart på svart är nästa heta våg och även den mest färgvänliga platsen har gått ombord. Att ha lager av svart på svart är så vackert. Var inte rädd för att prova det.

Likes

Comments

Postad i: TRAVELS

På senare tid har jag mer och mer insett vikten av vackra resväskor. Det påverkar din reseupplevelse, särskilt när du har saker organiserade som är lätt att hitta och ha tillgång till. Jag vill öka mina reseföremål till en mer lyxig look. Först behöver jag hitta den perfekta resväskan, favoriten är lätt den vita ovan från Diane von Furstenberg. Sedan behöver jag de perfekta tillbehören till min resväska, exempelvis denna Saint Laurent passfodral. Och så får jag inte glömma att skaffa reseljus, den bästa lyxvaran. Köp en du också, du kommer att tacka mig senare.

Likes

Comments

Postad i: INREDNING

Nu när hösten är här har jag beslutat att byta vissa textilier i mitt hem. Jag kommer att satsa på linne, helt klart. För visst är den kanske den största vardagslyxen av de alla? Linets egenskaper gör att det är som att sova i en skön omfamning och får mig att känna lite som att jag lever vid stranden. H&M Home har definitivt allt jag letat efter. Jag kommer att göra en liten makeover i mitt hem, så här är några saker jag plockade ut.

Lite inspiration från H&M Home för hemstyling

Likes

Comments

Postad i: Beauty

Hello tjejer,

Jag är ju inte bara en inredningsfantast, utan på senare tid har jag fått mer och mer intresse för skönhetsprodukter och nu är jag besatt. Och självklart har väl ingen missat Contouring och highlighting-trenden som inte ser ut att svalna ännu, utan antalet produkter på marknaden bara växer och växer. Jag har ett tag nu testat denna NYX Highlight & Contour Pro Palette och älskar den!!

NYX Highlight & Contour Pro Palette innehåller åtta olika färger varav fyra highlighters (två matta och två skimriga) samt fyra konturfärger. Förpackningen är i plast med ett transparent lock och färgerna kan tas ut en och en och ersättas med en refill när de är slut (Hur bra?!).

När jag swatchade färgerna blev jag väldigt imponerad av intensiteten i de mörka och skimriga färgerna då de är riktigt pigmenterade. De mörka färgerna är inte helt matta utan levererar en svag lyster. De två ljusa matta färgerna däremot var lite pudriga och torra men lägger sig ändå fint på huden. De två highlightsen är finmalda och ger lagom mycket lyster som är byggbar.

Så till er som har funderat på att skaffa en palett med highlighters och konturpuder men tycker att Anastasias är för dyr – då säger jag bara: Köp Nyx!!
Den är minst lika bra och kostar mindre än hälften av vad Anastasias palett gör.

Just nu får du 20% på ett helt köp från Xbeauty, så tänkte tipsa det till er som kanske är på jakt efter en contour palett, eller ja, nytt smink i allmänhet. Checka in Xbeauty.se

Likes

Comments

Postad i: Sno stilen

Jag har varit ett fan av entré stilen så länge. Entrén är det första man ser när man kommer in i ett hem och som gör det första och största intrycket. Det är viktigt att den är precis lika fantastisk som du är. Personligen är jag inte en riktig fan av Kalifornien cool look för mitt entré men jag tror detta utsmyckning i Erin Featherstons hem är ganska vackert. Jag är mer för high glam än jag är för en avslappnad look, men något i denna underbara träkonsol bara dras till mig. Det är helt fantastisk.

När jag kikat in resten av hennes hem, föll jag pladaskt för denna mässing- och glaskonsolbord. Skulle inte hon också kunna vara en riktig fantastisk entré skönhet? Det fick mig verkligen att tänka på entré konsoler och hur de nästan kan vara ett konstverk.

Såja, denna entré är verkligen i toppklass! Grafisk tapet och fantastisk konst tillsammans med några chica prylar. JA, tack säger jag! (Bild från Domino).

Många skulle nog säga att ett par av lampor är bäst eftersom det ser balanserat ut, men jag är aldrig den som underskattar kraften av en fantastisk lampa. Välj ett uttalande lampa för att verkligen få till en unik look.

Pallar + puffar + stolar

Sittplatser i entrén kan vara så fantastiskt om du har utrymme. Ett par stolar är en sådan vinst eftersom det ser chict ut och du kan sitta medan du sätter på eller tar av skorna. Om du inte har utrymme för stolar och puffar så är trädgårdspallar helt rätt väg att gå. De får plats under en konsolbord och lägger till ytterligare ett lager till din entré stil.

Designad av Nate Berkus

Mick Jaggers hem - Vogue

Likes

Comments

Postad i: INREDNING

After seeing this gorgeous bedroom I have been on a gray and gold binge lately. Not that black and gold has gone anywhere, my living room is exactly that. The mix of gray and gold is so gorgeous and glam. Here are a few of the things I have found that I would love to throw into the mix. . .

Likes

Comments

Nouw Magazine