Jag har nu skaffat mig en YouTybe kanal som ni kan hitta här . 

Jag kommer samla mina videos där. Har aldrig förr haft en YouTube kanal , ni får gärna kika in där. Kommentera , Gilla , följ & dela. Jag behöver ert stöd ! Ni får gärna komma med förslag på vad ni vill se på min kanal.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Tycker du om att få saker hemskickade till dig gratis samt recensera dessa produkter ? Då är buzzador något för dig ! Att vara buzzador innebär att man får erbjudanden om att prova på/recensera saker gratis. Kostar det så står det i kampanj erbjudandet och du får köpa hem sakerna till ett reducerat pris !

Just nu är jag med i en kampanj där jag får prova på Yoogaia. En tjänst där du kan delta i b.l.a yoga & pilates live pass från ditt eget vardagsrum. Om du inte hinner med live passen så är det ingen fara , du kan titta på live passen vid senare tillfällen också.

Vad väntar ni på bli medlem om du gillar att recensera saker gratis. De är självklart gratis att bli medlem också. Du får varorna hemskickade till dig helt gratis du betalar alltså ingen fraktavgift alls! Om du nu deltar i en kampanj där de skickar ut produkter du får recensera.

#yoogaiabuzza #buzzador #yoogaia

Likes

Comments

Inte världens charmigaste bild men ändå.. Jag blev så trött på vår plast tvättkorg som hängt med oss x antal år (den hade börjat gå sönder i själva tvättkorgs delen). Och jag tyckte inte riktigt den passa in längre i vårt nya badrum. Efter en massa sökande på diverse olika webbsidor efter en ny tvättkorg så kom jag på iden att jag kunde sy en själv exakt så som jag ville ha den. För ett tag sedan köpte jag hem ett tjockare tyg på PMU som jag förälskade mig i. Och som bara har väntat på mig tills jag kom på vad jag ville använda det till.

DIY Tvättkorg/Tvättpåse Så här gjorde jag :

1. Hitta ett lämpligt tyg du tycker om (gärna lite grövre/starkare tyg än tunnare tyg).

2. Klipp tyget i det måttet du vill ha. Själv använda jag måtten (mer eller mindre) efter vår förra tvättkorg. Det vill säga 67x117cm sömsmån inkluderat.

3. Sy med zigzag på avigsidan (avigsidorna mot varann) ca 1 cm från tygets kant (sömsmån) på båda sidorna och längst ner (botten). Sy INTE ihop ovansidan , gör du det har du ju ingen öppning på din tvättkorg.

4. Vänd ut och in på tyget så att du har det fina sidan av tyget mot dig. Sy med raksöm på ställena där du sydde med zigzag (båda sidorna och längst ner (botten). Sy INTE ihop ovansidan. Sy längst med kanten.

KLART


Funderar på att eventuellt sy fast texten TVÄTT med olika tygbitar. Eller virka en gigantisk rosett att sy på. För att göra påsen lite roligare och gladare. Vad tycker ni? Har du något bra tips? Eller ska jag bara lämna den som den är ? Man ser inte så jätte tydligt på bilden men påsen är i en beige färg med väldigt ljus bruna ränder.

Likes

Comments

1. Virknål/ar - De finns i en massa olika storlekar och material. Jag har både virknålar i aluminium och i plast. Skulle vilja ha virknålar i trä/bambu också.

2. Sax - Vilken sax som helst passar egentligen. Men en sax som du enbart använder till pyssel är att föredra.

3. Hobby väska- Du behöver egentligen inte ha en hobby väska. Men det är trevligt att förvara pågående projekt i en väska/korg/låda så slipper du leta runt efter dina grejer.

4. Garn - en massa garn , okej du behöver inte ha en massa garn. Det du behöver är ju så många garn nystan som du behöver till det du ska virka. Köper oftast mina garner på PMU och liknande affärer. Det blir billigare så och så tycker jag om att det jag handlar för går till olika hjälporganisationer + att jag gillar att använda begagnade material när jag skapar.

5. Stoppnål - Till att virka in/fästa garnet.

6. Stickmarkörer/Säkerhetsnålar - Hjälper dig att hålla reda på varv/maskor.

Likes

Comments

Att virka mormorsrutor är ett bra sätt att lära sig att virka. När jag började lära mig att virka tyckte jag att det var krångligt och jobbigt med mormorsrutor , men fy skam den som ger sig.

Mormorsrutor kan göras på många olika sätt och tekniker. Du kan virka dem stora eller små , utefter vad du själv tycker om. De är perfekta som projekt för nybörjare. Varför inte virka en filt av olika mormorsrutor eller ett data skydd.


Mormorsrutan ovan är en av flera som jag ska joina till en filt.

Likes

Comments

​☀

Är det fler än bara jag som har problem med att ladda upp bilder till ett inlägg via nouw appen ? När jag klickar på att jag vill ladda upp en bild från fotogalleriet på mobilen så bara laddar appen. Ingenting händer , det är bara en vit skärm , appen laddar fortfarande efter en minut. Nu kanske jag bara är otålig men det ska väl inte ta mer än en minut och ladda upp en bild ?


Hade verkligen sett fram emot att blogga med mobilen. Många gånger tar jag bilder med mobilen och det vore ju smidigt om jag kunde ladda upp de bilderna via appen. Istället för att koppla mobilen med datorn och ladda upp dem på det sättet.

Likes

Comments