Den 10 juni 2017 föddes denna pojke. På beräknad födsel. Punktlig som ingen annan i familjen, eller kanske som mamma sin.

Det känns så märkligt att han redan närmar sig halvåret. Fem månader gammal till veckan. Hur kan tiden gå så fort? Det är sant som dom säger att tiden med två barn går fortare än med ett. När Bella var bebis räknade jag dagar i hur gammal hon var. Charlie däremot räknar jag inte dagar, inte ens veckor utan i månader, så fort går tiden. Jag hinner inte med. Vi har börjat med smakportioner också. Han är så intresserad utav allt vi större stoppar i munnen så det nästan känns orättvist att inte han får samma. Jag ser fram emot att få byta ut några mjölkmåltider mot mer fast föda istället, jag tror han behöver det så som han växer.

Bekvämt också med tydligare rutiner där Bella och Charlie kan äta samtidigt. Idag känns det som hela dagarna består av att antingen Charlie eller Bella ska ha mat, alltid olika tider. Äsch, ska inte önska in i framtiden utan njuta av stunden som den är. Mina barn är fantastiska och det är magiskt att ha förmånen att se dom växa upp som två egna individer. Så lika men samtidigt olika.

Nu börjar det vara dags att planera för lunch till den större tjejen. Har jag tur vaknar den yngre i samband med hennes måltid och jag kan ge honom mat när hon äter. Håll tummarna :).


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra veckan då jag var på Lindex såg jag dessa armband vid kassan. Så fina och för en god sak. Jag kunde inte göra annat än köpa ett. Superfint armband som även passade mig med riktigt smal handled då det är enkelt att justera längden på bandet.

Har ni inte redan köpt det här eller någon annan butiks rosa armband så tycker jag att ni ska kika in på Lindex nästa gång ni är i närheten.

Likes

Comments

Idag gjorde jag något som jag borde göra oftare, nämligen en sats med dadelbollar. Både jag och Bella älskar dom!! Johan är däremot inte så förtjust men det gör inget, mer kvar till mig och Bella.

Jag tror Bella åt tre eller fyra stycken bara under tiden jag rullade dom. Känns skönt att låta dottern äta något gottis som samtidigt är helt utan tillsatt socker eller andra onyttigheter. Ett nyttigt gottis är ett perfekt gottis enligt mig.

Ingredienserna till dessa dadelbollar går att räkna på nästan en hand. Dadlar, havregryn, kokosolja, kakao, vatten och valfria nötter (jag har mandlar och cashewnötter). Samt kokos som topping. Enkelt och så gott!

Likes

Comments

..... det har tagit mig ett bra tag att få till detta inlägg. Hur börjar första inlägget på en ny blogg?


Klockan är 21:58 just nu och jag funderar på vad jag gör uppe. Båda mina barn ligger och sover gott i sina respektive sängar och min sambo arbetar. Jag har ingen som helst anledning att sitta upp, förutom kanske att skriva detta första blogginlägg.

För ett par år sedan var jag innehavare till en blogg, sedan hände annat i livet som gjorde att bloggandet gled ur händerna på mig, intresset falnade. Idag var det ungefär ett halvår sedan jag började fundera på att börja blogga igen. Det var ju så jäkla kul. En annan värld, en plats att komma tillbaka till och dela upplevelser, åsikter och inspiration tillsammans med andra. En värld jag trivdes i.

Idag har jag två barn, något jag inte hade då. Jag har en akademisk utbildning och en tillsvidareanställning, något jag inte hade då samt att jag har en sambo, något jag inte heller hade då. Jag har dessutom drömmar och mål med mitt liv som jag inte hade då. Mitt liv är helt annorlunda mot för då. Kanske därför det känns konstigt och svårt att hitta något sätt att börja detta bloggande på.... Jag kommer nog på det med tiden.


Jag vet i alla fall att jag vill blogga ärligt. Mitt liv, min blogg. Everyday wounderful. För så är det. Oavsett det är en sämre eller bättre dag så är varje dag underbar tillsammans med mina två små hjärtan. Jag skulle inte byta ut det mot allt i världen. Tillsammans med dom klarar jag allt. Tillsammans med dom är varje dag underbar.


Välkomna till mitt liv!

Likes

Comments