Jag kan inte sluta skratta! Bläddrade igenom Vi i Vasastan och såg helt plötsligt att Sonny var med på ett hörn. De hade intervjuat Jimmy som har Hundgrottan där mopsen går på dagis. Det är helt sjukt hur mycket uppmärksamhet min mops får, haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag måste städa.... Och jag hatar att städa! Häromdagen valde jag istället för att tvätta, dra upp mopsen i sängen - detta för att han skulle smutsa ner lite extra och tvinga mig att slänga sängkläderna i tvätten. Överlag funkade strategin fint. Men den tog effekt först två dagar senare, haha! Hur motiverar man sig egentligen till att tvätta, städa eller diska?! Ge mig svar!

Likes

Comments

Yoga meditation är mitt nya HIGH! Varje torsdag avslutar jag dagen med ett sinnessjukt lugnt pass med meditation och slow-mo yoga. Efter det är jag så satans relaxed att jag knappt hittar hem från studion. Så hej och hå, nu måste jag zzzzznarka! Godnatt!!!

Likes

Comments

För ett tag sedan upplevde jag tok för mycket negativ stress, vilket gjorde att jag till sist nådde min bristningsgräns. Jag var då tvungen att ta på mig min ego-keps och rannsaka händelser, för att få bukt över varför jag kommit in på villospår i min mentala hälsa. Efter inte allt för lång tid av konversationer, analyser och lösningar, var jag tillbaka i full karriär med vetskapen om vilken riktning jag skulle ta. Många har sedan händelsen frågat mig vad som hände, varför jag mådde dåligt och samtidigt varit förvirrade över att jag hade tagit så lätt på det hela och accepterat det "skämmiga missödet". Frågorna i sig förargade inte mig, för jag pratar gärna psykologi. Men det sistnämnda fick mig att rynka lite extra på näsan, då det för mig är helt självklart att alla förr eller senare i livet mår mer eller mindre bra. Jag menar, hur många är egentligen konstant lyckliga i 90 år? Förmodligen ingen. Till och med Musse Pigg och hans homies var i något avsnitt arga, trötta eller bittra, och de är ju för fan Disney!

Vetskapen bidrog till att jag inte skämdes över att jag var väldigt långt ifrån min normala lyckotopp. Varför skulle jag liksom slösa ännu mer tid och energi på att skämmas? Istället kände jag mig tacksam för denna lilla lärorika episod i mitt liv. Nu vet jag vad jag ska undvika och vad jag borde göra mer av. Jag vet också att jag kan välja hur, på vad och vilka som jag riktar min energi. Jag känner inte heller att jag måste pusha mig själv till att prestera utifrån samhällets normer eller andras krav. Utan nu dansar mitt liv helt och hållet fram efter min egen pipa.

I efterhand insåg jag också att jag under tiden då jag inte mådde som en prinsessa, hade prioriterat bort mina mest självklara lyckopiller i livet. Detta var lite av en surprise för mig, vars handlingar jag inte kommer att göra om (fingers crossed). Det var dock inte den största surprisen under resans gång, utan det var att så många vänner, kollegor och bekanta öppnade upp sig för mig när de fick reda på min "situation". De konstaterade att även dem hade mått dåligt och hade haft samma typ av känslor och symptom som mig. Dock så hade många av dessa personer undvikit att berätta sina "problem" för sina vänner. Otippat nog (i mina ögon) var många av personerna individer som jag upplevde starka, stabila och ambitiösa. Vissa hade jag träffat flera gånger, och även om ämnen som "stress" eller "ohälsa" hade dykt upp till diskussion hade ingen velat diskutera ämnet utifrån sig själva. Det var alltid "någons kompis som mådde dåligt på grund av stress" eller "någons kollega som grät i sina flingor vid skrivbordet". Dock ändrades historierna hastigt när de visste att jag satt i samma båt som dem. Då blev helt plötsligt den där historien om deras kompis eller kollega deras egen.

Så vad är egentligen anledningen till varför man inte kan erkänna att man inte alltid mår så himla bra? Är det för att man vill undvika att låta negativ och bolla över sina problem på andra? Eller är det för att man utåt sett alltid vill ses som den där superduktiga och glada personen som inte har ett problem i världen? Eller tror man att ingen annan skulle förstå vad man går igenom, eftersom man hela tiden matas med omvärldens happy clappy-vardag på sociala medier? Visst, det finns säkert hur många anledningar som helst. Men tänk, bara TÄNK om alla var lite ärligare mot sina vänner och sig själva. Då kanske man inte hade behövt känna sig så ensam i de där låga stunderna. Istället hade man kunnat peppa varandra och tillsammans klara sig igenom det som tynger en. Det måste väl ändå vara bättre än att träffa en läkare i smyg?

Likes

Comments

Ibland undrar man vad som försegår i mopsens lilla huvud? Hämtade jäveln tidigare från dagiset idag för att det såg ut som han skulle få ögoninfektion... IGEN. Älskar att betala för alla hans skönhetsingrepp och hudbesvär, haha. Men men, vad gör man inte för grisen.. Han var iallafall relativt glad att se mig, sprang någon meter ut från dagis och sen blev han totalt utmattad och vägrade gå. Kändes lite överspelat, även för en mops. Men för att vara lite extra extrem och jobbig mot mig, så samarbetade han inte, utan Sonny Fluffwald rullade ner från kullen som en galen klump. Man blir ju stolt..

Likes

Comments

​I lördags var det äntligen dags för min homie Charlotte att gifta sig med sin Mathias... och vilken dag det var! Att se två människor så lyckliga och kära och att få chansen att vara med på deras stora dag är något alldeles speciellt. Vigseln, middagen, sällskapet, talen, dansen, ALLT var perfekt! Det var tamejfan kärlek på högsta nivå!  

Likes

Comments

Umgås bara med personer som ger dig energi. De som tar energi är inte värd din tid.

Likes

Comments

Jag fullkomligt älskar idag för jag har gjort några av de bästa sakerna jag vet: shoppat, jobbat och målat! Dessutom klippte jag mig igår, vilket betyder att jag inte längre ser ut som E-Types rak-permanentade sista! Yo. Vad frickin' skönt, för det är bannemej inte looken jag är ute efter. Nu ska jag slänga i mig nåt att äta, innan jag sticker iväg och yogar. Kommer förmodligen gå av på mitten för är så stel, men YOLO skriker jag!

Är för övrigt sjukt nöjd med min nya Dagmar ryggsäck som jag äntligen hittade på Åhlens! 🎉🎉🎉

Likes

Comments

Ja, det är onsdag & det är dags att skratta ihjäl sig på den här cocky kylskåpsmagneten igen. DET BLIR TA MIG FAAAAN ALDRIG TRÅKIGT!

Likes

Comments